Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 9.086
- Πόντοι
- 2.306
Τι ειναι ο μολοσσος?
Κολοσσιαίος σκύλος.
Τι ειναι ο μολοσσος?
Τι ειναι ο μολοσσος?
Της μιλουσε δηλαδη 30 λεπτα και για τα 20 μιλουσε για τον κοπρο της?Κολοσσιαίος σκύλος.
Όχι και κόπροςΤης μιλουσε δηλαδη 30 λεπτα και για τα 20 μιλουσε για τον κοπρο της?
Πλάκα κάνεις; Σκυλί ρε τυπε. Εντάξει κι εγώ άσχετος με τα σκυλιά είμαι αλλά κάποιες ράτσες τις ξέρω.Τι ειναι ο μολοσσος?
Της μιλουσε δηλαδη 30 λεπτα και για τα 20 μιλουσε για τον κοπρο της?
Στο σπίτι σουΠου γαμας μουναρα με 50 ευρώ ρε τύπε;
οι πιθανότητες να γαμησεις είμαι περίπου ίδιες με το να πάρει φέτος ο Αστέρας το ΚονφερενςΤις τελευταίες μέρες βάζω την πινέζα στο τιντερ στην Σαλονίκη.
Πετυχαίνω προφίλ Ελληνίδας 40αρας.
Είχε κάνει το εξής έξυπνο αν και μπορεί να την πετάξει το τιντερ κάποια στιγμή.
Είχε βάλει στο κειμενακι , "Πληροφορίες για μένα", το φεισμπουκ της ζητώντας μόνο μήνυμα κι όχι αίτημα φιλίας.
Στέλνω μήνυμα και μου λέει κάποια στιγμή να τα πούμε με κλήση στο μεσεντζερ.
Από τα 30' σήμερα τα 20 μου μιλούσε για τον Μολοσσο της.
Τα υπόλοιπα για την δουλειά της και τα θέλω της. Αντιλήφθηκα ότι είναι μορφωμένη έξυπνη αλλά κατάλαβα ότι είναι απογοητευμένη από τις σχέσεις της.
Από την μια το σκέφτομαι να πάω να την γνωρίσω γιατί είναι ανοιχτό μυαλό και μπορεί να θέλει να περνάει καλά αλλά από την άλλη, αν κάτσει φάση, να γαμας και να φοβάσαι μην ορμήσει ο Μολοσσός των 50 κιλών με τρομάζει και μόνο που έρχεται το σκηνικό στο μυαλό μου.
Είχατε ανάλογη εμπειρία με τέτοιες τυπισσες;
Δε μπορεί να βρει γαμια εκεί; Απλά του μιλάει συχνά γιατί αυτός ακούει χωρίς καμία υποχρέωση ,και αυτή είναι απελπισμένη για προσοχήΑν δεις ότι μιλάτε συχνά ,σου στέλνει πρώτη μήνυμα, είναι καλό σημάδι.
Ο σκύλος το πολύ να πάρει λίγο μάτι. Έχω κάνει ταξίδια για γκόμενες που ήξερα λίγο αλλά στο UK. Έχω φάει ήττες, έχω περάσει και πολύ ωραία. Σε τέτοιες περιπτώσεις το ερώτημα είναι πόσο άνετος είσαι και πόσο χρόνο έχεις. Αν τα 100-150 ευρώ του εισιτηρίου δε σου λείπουν, έχεις χρόνο να πεταχτείς για μια μέρα και σε ιντριγκάρει να γνωρίσεις τη γκόμενα πήγαινε. Αν έχεις και φίλους στη Θεσσαλονίκη το συνδυάζεις και τους βλέπεις.Είχατε ανάλογη εμπειρία με τέτοιες τυπισσες;
Γίνεται αυτό??? Σαντουιτς με σκύλο????? Καλη ιδεαΜπορεί να τον καλούσε να την πάρει σάντουιτς μαζί με το σκύλο.
Πλάκα κάνεις; Σκυλί ρε τυπε. Εντάξει κι εγώ άσχετος με τα σκυλιά είμαι αλλά κάποιες ράτσες τις ξέρω.
Το κάνει και η ίδια η εφαρμογή δύσκολο (Για μένα είναι scammers). Έχει ένα χαζό αλγόριθμο που νομίζω ότι κάνει το προφίλ σου να μην εμφανίζεται πολύ.Παιδια εχω κι εγω χρονια τιντερ. Μεχρι πριν 6,7χρονια ενγαινε υλικο
Τελευταία οχι θα ελεγα ειδικα αν κυνηγας μικρες οοως εγώ
Στα 200 χλμ είμαστε σαν απόσταση. Λέω να μην το συνεχίσω. Φαίνεται κολλημένη με τον σκύλο.Aπελπισμένη και σίγουρα μοναχική φαίνεται η Σαλονικιά. Σου μιλάει για το σκύλο επειδή δεν έχει κάτι πιο ενδιαφέρον να πει. Αν δεις ότι μιλάτε συχνά ,σου στέλνει πρώτη μήνυμα, είναι καλό σημάδι. Μπορείς να πας Θεσσαλονίκη να βρέξεις και μετά να έρθει και αυτή Αθήνα και μετά το συζητάτε τι θα κάνετε.
Σιγά μην έρθει βόλτα στην επαρχία η συγκεκριμένη Σαλονικια που σνομπαρει την επαρχία και σκέφτεται να πάει στο Λονδίνο.Σκέφτεσαι να πάς Θεσσαλονική για να βγειτε δηλαδη ;
Για μένα λάθος... αμα θέλει πες της να μοιράσετε την απόσταση κάπου στη μέση και πάτε και οι 2 με το τρένο....
αν όλα οκ... μετά κλεισε για 2-3 μερες σαλονικα να μεινεις εκεί ή μπορει να σ προτεινει και να σε φιλοξενήσει.
Εγω ετσι θα έκανα. Για γκομενα που δε ξέρω... δεν θα έκανα ταξίδι άντε τα μισα εγω και τα μισά αυτή.
Στα 200 χλμ είμαστε σαν απόσταση. Λέω να μην το συνεχίσω. Φαίνεται κολλημένη με τον σκύλο.
Χθες ήταν να μιλήσουμε δεύτερη φορά και μου είπε για 10 το βράδυ κι έστειλε μνμ στις 11 και μου έγραψε :
Γυρίσαμε !
Θέλω η γκόμενα να ασχολείται με μένα και να έχουμε χρόνο για κοινά ενδιαφέροντα κι όχι να κάνω μπέιμπι σιτιν στο σκυλί της ή να μου τρώει τον χρόνο πηγαίνοντας βόλτες μαζί του.
Εν τω μεταξύ στο τιντερ ειδικά σε χώρες επηρεασμένες σε μεγάλο βαθμό από την Woke κουλτούρα όπως η δική μας, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία βλέπεις πολλές με φωτογραφίες αγκαλιά με τα σκυλιά τους.
Είχε βρει αλλά λογικά κάτι της βρήκε και έκοψε πέρα και μάλλον την είδε ότι παρόλο που είναι μορφωμένη και έξυπνη είναι και ανασφαλής με την ηλικία της, γιατί μου ανέφερε κάποια στιγμή ότι πέρασε η μπογιά της.Δε μπορεί να βρει γαμια εκεί; Απλά του μιλάει συχνά γιατί αυτός ακούει χωρίς καμία υποχρέωση ,και αυτή είναι απελπισμένη για προσοχή