Θα μιλήσω ειλικρινά και σήμερα δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τις γυναίκες αλλα με τους άντρες....
Λοιπόν για τα ρεντίκολα που έχουν ήδη γκόμενα ή γυναικα και ψάχνονται να γαμάνε κάθε βδομάδα και άλλη
για να παίρνουν επιβεβαίωση καλά τα παθαίνουν και καλά τους τα κάνουν. Τέτοις γκομενες τους αξίζουν Τιντερόβιες...
Να βγαίνουν έξω να τους κοροϊδεύουν να τις κερνάνε και μετά να εξαφανίζονται γιατι και αυτοί τα ίδια
απόσκατα ειναι με αυτές.
Για έναν όμως που απλά δεν έχει απο το κύκλο του επιλογές και θέλει να γνωρίσει κάποια να κάνει μια σχέση
ο άνθρωπος ειναι όντως αδικία.
Επειδή όμως το Τιντερ και άλλα παρόμοια σάιτ έχουν κατα 80% πληθυσμό της πρώτης κατηγορίας... δηλαδή τους καραγκιόζηδες
δεν ειναι αδικία.... εφόσον μεσα σε 1-2 μήνες ΑΚΟΜΗ και αν δεν έχεις διαβάσει τα εκατοντάδες άρθρα που λένε αυτο που γράφω και εγώ
έχεις πάριε γραμμή τι παίζει... και δεν έχεις διαγράψει το προφίλ σου και συνεχίζεις και ασχολείσαι.
Σου αξίζει και σένα μια σκατένια απο αυτές που κυκλοφοράνε εκει μέσα.
Και άμα εισαι και ο τύπος της κατηγορίας 1 και θίγεσαι όταν τα διαβάζεις αυτα ή μου κάνει υφάκια μπροστα απο τον υπολογιστή σου.
Σε γράφω και στα αρχιδια μου και εις άλλα!!! Κανονικά τύποι αυτης της κατηγοριας έπρεπε να έχουν αφανιστεί απο τις εφαρμογές.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)