Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 36
- Like
- 3.685
- Πόντοι
- 1.446
Συγκρίνουμε ανόμοιες καταστάσεις.
Every inch παίκτη, συμφωνώ 100%.
- Το να πληρώσεις για να γαμήσεις δεν απαιτεί ικανότητες, αρκεί να έχεις το αντίτιμο και έγινε η δουλειά. Εκεί όμως ούτε τα συναισθήματά σου καταθέτεις ,ούτε το χρόνο σου επενδύεις, ούτε θα μείνετε μαζί, ούτε ζηλεύεις επειδή τη γαμάνε και άλλοι πελάτες. Όπως είπες σωστά είναι σαν να παραγγέλνεις μια πίτσα. Πλήρωσες, έφαγες, το ξέχασες. Ικανοποίησες μια βιολογική ανάγκη και τέλος.
- Το να καταφέρεις μια γυναίκα να σου κάτσει δεν είναι απλά μια βιολογική ανάγκη. Εκεί τεστάρεις τον εαυτό σου σαν αρσενικό, πολλές φορές έχεις και συναισθήματα, αν σε απορρίψει θα σου ρίξει την αυτοπεποίθηση, θα ζηλέψεις, κάποιες σχέσεις μπορεί να σου αλλάξουν τη ζωή. Είναι εντελώς άλλη κατάσταση. Είναι σαν να ξεκινάς να μάθεις πως θα φτιάξεις πίτσα μόνος σου.
Για πολλούς άντρες υπάρχουν και οι δύο καταστάσεις. Ας πούμε ένας φαντάρος που έχει έξοδο για λίγες ώρες θα πάει να γαμήσει και να ξαναμπεί στο στρατόπεδο. Ο ίδιος άνθρωπος όταν απολυθεί μπορεί να ψάξει για σχέση.
ολα αυτα ξεκινησαν στην αμερικη απο τον μυστερυ και τα τελαιυταια 15 χρονια εχει ερθει και στην ελλαδαΤι να καταφέρεις να σου κάτσει μωρέ ; Μια γκόμενα με το που γνωριστείτε.... μέσα σε μια ώρα έχει σκεφτεί αν θα κάνει κάτι μαζι σου ή οχι
αν σε γουστάρει..... όλα τα αλλα ειναι για να βαυκαλίζονται οι "gamers" που έχουν βρει τρόπους να μασάνε λεφτά απο τα κοροϊδα.
Εσυ πιστεύεις οτι αν δεν υπήρχαν λεφτά στη μέση απο όλους αυτους τους Men of style... αυτο τον Μιχάλη Μπαλου πως τον λένε που μου τον πετάει συνεχώς το youtube και εναν άλλον που μιλάει σα μαγκάκι και λέει τους άντρες μπετ-άκηδες θα έβγαιναν έξω και θα μίλαγαν σε άσχετες ;
Να κερδίσουν τι ;
Απλά σου λένε εσένα έλα να σε μάθω να μου δώσεις λεφτά για συνεδρίες και σεμινάρια οπότε και για αυτο ασχολούνται.
Οποιος ειναι ωραίος βρίσκει πολύ εύκολα γκόμενα.... τα αλλα ειναι για να βαυκαλίζονται.
Λες και θα συγκινηθει καμία τωρα αμα εσυ ¨δουλεψεις τον εαυτο σου" και αποκτήσεις "σταθερη χροιά φωνής και μπλα μπλα"
στο μουνι της αν δεν της αρέσεις δεν θα έρθει μαζί σου.... για αυτο μπλέκουν με όλους τους ακατάλληλους και τα κωλόπαιδα επειδή εκτιμούν αυτους "που εχουν δουλέψει τον εαυτό τους"
ε ρε δούλεμα που πέφτει στα σόσιαλ απο επιτήδειους.![]()
ολα αυτα ξεκινησαν στην αμερικη απο τον μυστερυ και τα τελαιυταια 15 χρονια εχει ερθει και στην ελλαδα
καποιο μελος μπου παιχτη μουΜε γκόμενα ή με βίζιτα ;
Τι να καταφέρεις να σου κάτσει μωρέ ; Μια γκόμενα με το που γνωριστείτε.... μέσα σε μια ώρα έχει σκεφτεί αν θα κάνει κάτι μαζι σου ή οχι
αν σε γουστάρει..... όλα τα αλλα ειναι για να βαυκαλίζονται οι "gamers" που έχουν βρει τρόπους να μασάνε λεφτά απο τα κοροϊδα.
Εσυ πιστεύεις οτι αν δεν υπήρχαν λεφτά στη μέση απο όλους αυτους τους Men of style... αυτο τον Μιχάλη Μπαλου πως τον λένε που μου τον πετάει συνεχώς το youtube και εναν άλλον που μιλάει σα μαγκάκι και λέει τους άντρες μπετ-άκηδες θα έβγαιναν έξω και θα μίλαγαν σε άσχετες ;
Να κερδίσουν τι ;
Απλά σου λένε εσένα έλα να σε μάθω να μου δώσεις λεφτά για συνεδρίες και σεμινάρια οπότε και για αυτο ασχολούνται.
Οποιος ειναι ωραίος βρίσκει πολύ εύκολα γκόμενα.... τα αλλα ειναι για να βαυκαλίζονται.
Λες και θα συγκινηθει καμία τωρα αμα εσυ ¨δουλεψεις τον εαυτο σου" και αποκτήσεις "σταθερη χροιά φωνής και μπλα μπλα"
στο μουνι της αν δεν της αρέσεις δεν θα έρθει μαζί σου.... για αυτο μπλέκουν με όλους τους ακατάλληλους και τα κωλόπαιδα επειδή εκτιμούν αυτους "που εχουν δουλέψει τον εαυτό τους"
ε ρε δούλεμα που πέφτει στα σόσιαλ απο επιτήδειους.![]()
Εδώ και χρόνια απορώ πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν λεφτά σε αυτούς και το παίζουν ειδήμονες
Πουλάνε ελπίδα.
Και απλά έχουν όρεξη να παρλαρουν περισσοτερο απο τον μέσο άνθρωπο.
Όποτε σου λέει εκεί που θα έβγαινα έξω και θα εισεπρατα χυλόπιτες ας το παιξω δάσκαλος να βγάζω λεφτά τουλάχιστον.
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος, που έχει έστω το ελάχιστο μυαλό, μπορεί να εναποθέσει τις ελπίδες του για να βρει γκόμενα σε κάποιον από αυτούς. Υπάρχει έστω και ένας που απευθύνθηκε σε αυτούς και βρήκε γκόμενα;
καποιο μελος μπου παιχτη μου![]()
και ομωσ υπαρχουν..Εδώ και χρόνια απορώ πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν λεφτά σε αυτούς και το παίζουν ειδήμονες
To ξερεις οτι ο ορος Ναυαγιο που γραφεις ωθει καποιον να ειναι με καποια που του γαμαει το ειναι,κ καθεται μαζι της ωστε να μην θεωρειται Ναυαγιο στους γυρω του?Από τη μια έχεις ναυάγια που επειδή δε μπορούν να βρουν γκόμενα λένε "καλή ιδέα να εμπιστευτώ έναν παντελώς άγνωστο που δεν ξέρω καν αν τα εφαρμόζει αυτά που διδάσκει ή αν ο ίδιος βρίσκει γκόμενες, ναι γιατί όχι;"
Και φυσικά ο καθένας μπορεί να πει ό,τι παπαριά να 'ναι όπως "πίστεψε στον εαυτό σου" ,"ξεκίνα την κουβέντα με αυτοπεποίθηση" και να δηλώνει dating coach
Οκ αλλα αποκαλεσες ναυαγιο οποιον δεν μπορει να βρει γκομενα.Αλλα οκ.Να εισαι καλα.Καλο βραδυΔεν ισχύει. Δεν ωθώ κανέναν να κάνει τίποτα. Ναυάγιο είναι ο άνθρωπος που δεν πιστεύει στον εαυτό του, πάνε όλα κατά διαόλου και απλά κάθεται και παρακολουθεί ,δε διεκδικεί τίποτα.
Αποκαλώ ναυάγιο κάποιον που συμπεριφέρεται έτσι, δεν συμπεριφέρεται έτσι κάποιος επειδή τον αποκαλώ εγώ ναυάγιο.
Σκέφτομαι εν τω μεταξύ ότι ήταν ίσως καλύτερα να το βάλω να κάνει tap ανά 2-3 seconds κι όχι αν 0,6 ms όπως ήταν προεπιλεγμένο by default στις ρυθμίσεις .