Έβαλα το πακέτο Platinum, έχω συμπληρώσει κανονικά το προφίλ μου, έχω πατήσει άπειρα likes εδώ και τέσσερες μέρες αλλά ανταπόκριση δεν βλέπω. Τόσο πολύ αργεί να γίνει match;
Όπως σου απάντησε και ο άλλος συναγωνιστής, το τίντερ έχει πεθάνει εδώ και χρόνια γενικά!
Τώρα με το incognito mode, πρέπει να κάνεις εκατοντάδες μη σου πω χιλιάδες likes σειριακά. Εκεί καταλαβαίνεις τις πιθανότητες που έχεις, αλλά επίσης καλό είναι να ξέρεις πως οι περισσότερες δεν σε βλέπουν καν.
Υποτίθεται πως το πλάτινουμ σε βάζει σε προτεραιότητα μεν, αλλά και πάλι.
Κυρίως τα super likes έπιαναν απ όσο θυμάμαι, κι αυτά πλέον με το σταγονόμετρο στα δίνει.
Θυμάμαι όταν έπαιζα, σου έδινε 5 super likes την ημέρα, και κάτι γινόταν.
Τα πολύ βασικά λές πριν βγεις με κάποια..... εξαιρεση αποτελει το να σ πει η αλλη οτι ενδιαφέρεται σοβαρά οκ αλλα θελει λιγο χρονο να σε γνωρισει. Μιλάτε κανονικά αλλα δεν δέχεσαι μαλακισμένες κουβέντες
γυρω απο πρώην
τα ψυχολογικα της (δεν εισαι ψυχολόγος)
προβληματα της ζωής της....
ακομη δεν γνωριστήκατε.
Για ολα τα αλλα συζητήστε ελευθερα αλλα με μέτρο... 1-2 φορές την ημέρα και όχι πάνω απο 25-30 λεπτά σε τηλ ή φωνητικά...
και τα φωνητικα να ειναι σύντομα... μη λέτε την ιστορια της ζωής σας.... 1 λεπτό μάξ 1.5 λεπτό.
Μετά κουράζεις λές πολλά και γινεσαι πολυλογάς και ζαλίζεις και την άλλη.
Αδερφέ, ΟΛΕΣ 'σοβαρά' ενδιαφέρονται εκεί μέσα, σχεδόν καμμία δε θα σου πει 'πάμε να γαμηθούμε', το ξέρεις καλά άλλωστε.
Εδώ μία μου έλεγε πως έψαχνε 'σύντροφο ζωής' στα 38 της, και παρίστανε φουλ τη σοβαρή και λιγομίλητη, και απτην άλλη μάθαμε πως είχε πάρει δυό λόχους όντας χυσοκουβάς 2-3 σχολών χορού!
Έτσι όπως τα λες, λίγες κουβέντες και καλές, συμφωνώ. Το χειρότερο είναι όταν η άλλη σου λέει τον πόνο της κι αν μπεις στην 'παγίδα' να ασχοληθείς μετά θα της φανείς βαρετός και κουραστικός......
Θυμάμαι μία που έστελνε κάτι άσχετα φωνητικά σε άσχετες ώρες και μου λεγε πως την είχαν βιάσει μικρή και έκλαιγε, άλλη να ζητάει φωτογραφίες του σπιτιού μου μέσα ώστε να 'εξοικειωθεί με τον χώρο' εάν είναι να ρθει (πιο πιθανό να ψαρευε μήπως είχα τίποτα άξιο κλεψίματος), άλλη φρεσκοχηρεμένη μου λεγε για τον μακαρίτη (που επίσης γνώρισε στο τίντερ) κι άλλα πολλά ωραία.
Αν μιλάς πολύ, μπλέκεις και θα μείνεις και με το πουλί στο χέρι!