Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 469K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.381
Πόντοι
1.196
Ξέρω παντρεμένο που βρήκε το προφίλ του στο tinder φίλη της γυναίκας του και του είπε ότι αν δεν το σβήσει θα τον δώσει στεγνά στη σύζυγο.
Το έσβησε με τη δικαιολογία "τίποτα μαλάκες θα πήραν τις φωτογραφίες μου από τα social και έφτιαξαν το προφίλ για να μου κάνουν πλάκα".

Εδώ ρε φίλε παντρεμένοι και παντρεμένες έριχναν το κέρατο πριν τα κινητά και το ίντερνετ τώρα που έχουν την τεχνολογία σύμμαχο θα κωλώσουν;
Εγώ πάλιά είχα ακούσει από γνωστούς για κάποιον φοιτητή που πήγε UK για ένα μεταπτυχιακό για ένα χρόνο και ενώ είχε σοβαρή σχέση στην Ελλάδα κυκλοφορούσε με Tinder με τη φάτσα του φόρα παρτίδα στην Αγγλία, τον πέτυχε γνωστή της γκόμενας του και τον έδωσε. Πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης για να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά καμιά φορά γίνονται και απίθανα πράγματα.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.739
Πόντοι
216
Ξέρω παντρεμένο που βρήκε το προφίλ του στο tinder φίλη της γυναίκας του και του είπε ότι αν δεν το σβήσει θα τον δώσει στεγνά στη σύζυγο.
Το έσβησε με τη δικαιολογία "τίποτα μαλάκες θα πήραν τις φωτογραφίες μου από τα social και έφτιαξαν το προφίλ για να μου κάνουν πλάκα".

Εδώ ρε φίλε παντρεμένοι και παντρεμένες έριχναν το κέρατο πριν τα κινητά και το ίντερνετ τώρα που έχουν την τεχνολογία σύμμαχο θα κωλώσουν;

Εγώ πάλιά είχα ακούσει από γνωστούς για κάποιον φοιτητή που πήγε UK για ένα μεταπτυχιακό για ένα χρόνο και ενώ είχε σοβαρή σχέση στην Ελλάδα κυκλοφορούσε με Tinder με τη φάτσα του φόρα παρτίδα στην Αγγλία, τον πέτυχε γνωστή της γκόμενας του και τον έδωσε. Πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης για να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά καμιά φορά γίνονται και απίθανα πράγματα.
Ρε παιδιά, κοτζάμ incognito mode σου χει, κι αυτό είναι το κύριο πράγμα για το οποίο αξίζει να πληρώσεις εκεί μέσα.
Έτσι διαλέγεις ποιές μπορούν να σε δουν, και γλυτώνεις τη γενική έκθεση σε τρίτους.
Ειδικά ο πατρεμενος τι περίμενε? Είναι η Σάρα κι η Μάρα εκεί μέσα, θα πετύχεις γνωστές σου από όπου νάναι.
Δε χρειάζεται να ξέρει η κάθε άσχετη που και πως παίζεις μπάλα......

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.381
Πόντοι
1.196
Ρε παιδιά, κοτζάμ incognito mode σου χει, κι αυτό είναι το κύριο πράγμα για το οποίο αξίζει να πληρώσεις εκεί μέσα.
Έτσι διαλέγεις ποιές μπορούν να σε δουν, και γλυτώνεις τη γενική έκθεση σε τρίτους.
Ειδικά ο πατρεμενος τι περίμενε? Είναι η Σάρα κι η Μάρα εκεί μέσα, θα πετύχεις γνωστές σου από όπου νάναι.
Δε χρειάζεται να ξέρει η κάθε άσχετη που και πως παίζεις μπάλα......
Το ξέρω, αλλά έχει ακτίνα 100km, θα σκέφτηκε από την Ελλάδα στην Αγγλία που να με βρουν, χαλάρωσε και την έπαθε.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656

Ενώ αυτή θα τον περιμενε όπως η Πηνελόπη :2funny:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.381
Πόντοι
1.196
Ενώ αυτή θα τον περιμενε όπως η Πηνελόπη :2funny:
Τα πιο πολλά μεταπτυχιακά στο UK είναι ένα χρόνο, πολλοί φοιτητές έλειπαν από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούνιο και πήγαιναν Ελλάδα 2-3 φορές ενδιάμεσα, ερχόταν και η γκόμενα 1-2 φορές και πέρναγε ο καιρός. Αν κάποιος όντως θέλει να κρατήσει μια σχέση γίνεται, μερικοί μήνες είναι, δεν είναι μια ζωή. Αν πας στρατό περισσότερο καιρό θα λείψεις.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
817
Πόντοι
86
Άμα σου λέει είναι όλη μέρα μαζί καταλαβαίνεις, θα ζει σε κανένα χωριό αγκαλιά με την κυρά και νομίζει ότι όλη η κοινωνία είναι έτσι.

Νομίζω δεν ήταν σωματαράς, αυτό γράφω. Αλλά είχε μια επιχείρηση (νομίζω, είναι και years back), γνωριμίες και συνολικά δεν ήταν κανένα καλόπαιδο, οπότε ο άλλος φοβήθηκε ως που θα το πάει. Τελικά έμεινε στις απειλές αλλά ο άλλος είχε χεστεί. Μπορεί και να τη χώρισε τη γυναίκα μετά, το ότι τα πήρε με τον γκόμενο δε σημαίνει ότι συγχώρεσε το κέρατο, who knows? Το να μάθεις ότι η γυναίκα σου ψαρεύει στο tinder δε χωνεύεται κι εύκολα.
Ενα φυσιολογικο ζευγαρι παντρεμενων με παιδια ειναι ολη μερα μαζι.προφανως εισαι μικρος.οι ανθρωπο πανε δουλεια και μετα σπιτι.τωρα αν στο σπιτι ο αντρας η η γυναικα τη κοπανα πχ θανβγω με φιλους εχω γιογκα εχω το ενα εχω το αλλο δεν χρειαζεται καν να ψαξεις το κινητο ,ξερεις τι γινεται.η παντρεμενη πρεπει να βρει χρονο για να γαμιεται αμα δουλευει 9 ωρες ποτε θα γινεται...τα παιδια που μενουν.αν λειπει στο "γυμναστηριο" συνεχεια εννοειται οτι ο συζυγος θα υποψιαστει. Το να εχεις 2ο κινητο δεν παιζει,ειναι σαν να αυτοκτονας.ισως εννοεις 2η σιμ καρτα η ηλεκτρονικη καρτα. Εγω αυτο που ξερω ειναι ενα.οι παντρεμενες δεν χρειαζεται να το ριψοκινδυνεψουν μεσω tinder,θα γαμηθουν με τον συναδελφο στο γραφειο

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.381
Πόντοι
1.196
Ενα φυσιολογικο ζευγαρι παντρεμενων με παιδια ειναι ολη μερα μαζι.προφανως εισαι μικρος.οι ανθρωπο πανε δουλεια και μετα σπιτι.τωρα αν στο σπιτι ο αντρας η η γυναικα τη κοπανα πχ θανβγω με φιλους εχω γιογκα εχω το ενα εχω το αλλο δεν χρειαζεται καν να ψαξεις το κινητο ,ξερεις τι γινεται.η παντρεμενη πρεπει να βρει χρονο για να γαμιεται αμα δουλευει 9 ωρες ποτε θα γινεται...τα παιδια που μενουν.αν λειπει στο "γυμναστηριο" συνεχεια εννοειται οτι ο συζυγος θα υποψιαστει. Το να εχεις 2ο κινητο δεν παιζει,ειναι σαν να αυτοκτονας.ισως εννοεις 2η σιμ καρτα η ηλεκτρονικη καρτα. Εγω αυτο που ξερω ειναι ενα.οι παντρεμενες δεν χρειαζεται να το ριψοκινδυνεψουν μεσω tinder,θα γαμηθουν με τον συναδελφο στο γραφειο
Ρε παππού, σου λένε τόσοι εδώ μέσα ότι έχουν παίξει με παντρεμένες στο tinder, σου δείχνω και metrics εσύ τον χαβά σου.
ΟΚ, ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΔΕ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ TINDER, ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ.
Ησύχασε τώρα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
Τα πιο πολλά μεταπτυχιακά στο UK είναι ένα χρόνο, πολλοί φοιτητές έλειπαν από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούνιο και πήγαιναν Ελλάδα 2-3 φορές ενδιάμεσα, ερχόταν και η γκόμενα 1-2 φορές και πέρναγε ο καιρός. Αν κάποιος όντως θέλει να κρατήσει μια σχέση γίνεται, μερικοί μήνες είναι, δεν είναι μια ζωή. Αν πας στρατό περισσότερο καιρό θα λείψεις.

Θα παω στο UK και αντι να γαμαω τις ξεκωλιάρες,θα φέρνω την ελλεεινίδα ή θα πηγαινοέρχομαι :jerking:

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
817
Πόντοι
86
Ρε παππού, σου λένε τόσοι εδώ μέσα ότι έχουν παίξει με παντρεμένες στο tinder, σου δείχνω και metrics εσύ τον χαβά σου.
ΟΚ, ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΔΕ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ TINDER, ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ.
Ησύχασε τώρα.
Ρε παιχτη γιατι δεν το ειπες τοση ωρα...το μεσο μελος του burdela γαμαει παντρεμενες αβερτα,ειναι swinger, την εχει 40 εκατοστα χωρις στυση κτλ.ετσι ειναι το ειπαν πολλοι

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.381
Πόντοι
1.196
Θα παω στο UK και αντι να γαμαω τις ξεκωλιάρες,θα φέρνω την ελλεεινίδα ή θα πηγαινοέρχομαι :jerking:
Εντάξει ρε παίκτη, αυτά τα κάνανε τύποι που έρχονταν για 9-10 μήνες, είχαν μια σοβαρή σχέση και θέλανε να την κρατήσουν.
Αυτοί που έρχονται για τόσο λίγο και θέλουν να πάρουν χαρτί από καλό αγγλικό uni μη νομίζεις ότι έχουν και πολύ χρόνο για γκόμενες, είναι fast-track φάση και θέλει διάβασμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
Εντάξει ρε παίκτη, αυτά τα κάνανε τύποι που έρχονταν για 9-10 μήνες, είχαν μια σοβαρή σχέση και θέλανε να την κρατήσουν.
Αυτοί που έρχονται για τόσο λίγο και θέλουν να πάρουν χαρτί από καλό αγγλικό uni μη νομίζεις ότι έχουν και πολύ χρόνο για γκόμενες, είναι fast-track φάση και θέλει διάβασμα.

Και μετά όταν τους χωρίσει η 'σοβαρή σχέση',και ανεβάζει φώτος με τον επόμενο,θα'θελα απο μια γωνια να βλέπω τα μούτρα τους :sopase:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.381
Πόντοι
1.196
Και μετά όταν τους χωρίσει η 'σοβαρή σχέση',και ανεβάζει φώτος με τον επόμενο,θα'θελα απο μια γωνια να βλέπω τα μούτρα τους :sopase:
Με τα relocations γίνονται διάφορα, το να χωρίσεις απλά είναι τίποτα. Ήξερα ένα πολύ δυνατό κομμάτι 24-25 χρονών που έκανε ΜΑ οικονομικά σε πρεστιζάτο πανεπιστήμιο με support από 35αρη γκόμενο που την περίμενε να παντρευτούν στην Ελλάδα. Όταν τελείωσε τον έκλασε, βρήκε δουλειά UK και ο τύπος έμεινε να κλαίει τη χαμένη νύφη και μερικές χιλιάδες λίρες.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
Με τα relocations γίνονται διάφορα, το να χωρίσεις απλά είναι τίποτα. Ήξερα ένα πολύ δυνατό κομμάτι 24-25 χρονών που ήρθε να κάνει master οικονομικά σε πρεστιζάτο πανεπιστήμιο με support από 35αρη γκόμενο που την περίμενε να παντρευτούν στην Ελλάδα. Όταν τελείωσε τον έκλασε, βρήκε δουλειά UK και ο τύπος έμεινε να κλαίει τη χαμένη νύφη και μερικές χιλιάδες λίρες.

Δεν πειράζει,την άλλη φορά ας προσέχει :sopase:

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.318
Πόντοι
486
Έχει πετύχει κανείς μια Αιμιλία /Emily's το έχει το όνομα σε viber που δίνει κατευθείαν κινητό και μιλάει πολύ στο τηλέφωνο λέγοντας παπαριές κυρίως για την δουλειά της και το ατύχημα που είχε; Μια μελαχρινή είναι με στυλακι ψιλο καμπαρετζιδικο.

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Έχει πετύχει κανείς μια Αιμιλία /Emily's το έχει το όνομα σε viber που δίνει κατευθείαν κινητό και μιλάει πολύ στο τηλέφωνο λέγοντας παπαριές κυρίως για την δουλειά της και το ατύχημα που είχε; Μια μελαχρινή είναι με στυλακι ψιλο καμπαρετζιδικο.
Τι είναι¿ καμία καμένη που έπεσε από την κούνια μικρή?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.739
Πόντοι
216
καλά, αν αρχίσουμε το φακέλωμα με τα διάφορα 'ταλέντα' που έχουμε πετύχει εκεί μέσα, έχουν να βγουν τρομερά λαύρακια!.....
Έκανε ο ένας την αρχή μ αυτή την πάρσλα, τώρα εσύ αυτή, η λίστα τώρα ανοίγει!

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
καλά, αν αρχίσουμε το φακέλωμα με τα διάφορα 'ταλέντα' που έχουμε πετύχει εκεί μέσα, έχουν να βγουν τρομερά λαύρακια!.....
Έκανε ο ένας την αρχή μ αυτή την πάρσλα, τώρα εσύ αυτή, η λίστα τώρα ανοίγει!
Πάντως βλέπω ότι πολλοί δεν μιλάνε και δεν προειδοποιούν τους δικούς μας εδώ να ξέρουν τι παίζει με κάποιες τραγικές περιπτώσεις όπου και μπορεί δημιουργηθεί ένα τεράστιο πρόβλημα.το tinder δεν είναι απλά για γαμησι σε ξενοδοχείο όπως το kanesex.μπλεκουνε άνθρωποι σε καταστάσεις περίεργες άθελά τους γιατί απλά δεν ξέρουν τι παίζει με την κάθε μία.Η Λετονη που ανέφερα πριν λίγο καιρό συνεχίζει ακόμη όπως έμαθα απο γνωστό μου να δημιουργεί προβλήματα μέσο tinder ακόμη και σήμερα .

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.739
Πόντοι
216
Πάντως βλέπω ότι πολλοί δεν μιλάνε και δεν προειδοποιούν τους δικούς μας εδώ να ξέρουν τι παίζει με κάποιες τραγικές περιπτώσεις όπου και μπορεί δημιουργηθεί ένα τεράστιο πρόβλημα.το tinder δεν είναι απλά για γαμησι σε ξενοδοχείο όπως το kanesex.μπλεκουνε άνθρωποι σε καταστάσεις περίεργες άθελά τους γιατί απλά δεν ξέρουν τι παίζει με την κάθε μία.Η Λετονη που ανέφερα πριν λίγο καιρό συνεχίζει ακόμη όπως έμαθα απο γνωστό μου να δημιουργεί προβλήματα μέσο tinder ακόμη και σήμερα .
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια μεν, καθώς όντως γίνονται πολλά κουφά και δυσάρεστα.
Κι οι άνδρες την πατάνε φουλ μέσα στην απόγνωση τους. Έχεις δίκιο.

Αν είμασταν γυναίκες, θα τις είχαμε βγάλει φάτσα φόρα χωρίς κανέναν σεβασμό στις νομοθεσίες προσωπικών δεδομένων (η νέα μορφή ξεκατινιάσματος που κάνουν).

Απλά εάν ξεκινήσουμε να τα γράφουμε όλοι εδώ πχ -με την πρόθεση να προστατευτούν κι οι άλλοι- δε θέλει πολύ ν αρχίσουν να μπλέκονται άσχετες πληροφορίες, μπερδέματα, παρεξηγήσεις και ράδιο αρβύλα.
Από την άλλη, θα ήταν γαμάτο αν μπορούσε να υπάρξει κάπως διακριτικά ένας κατάλογος (σαν αυτόν που έχει το σάητ για τα CG's πχ) με καρτέλες και κριτικές από τα ναυάγια που φάγαμε στο τίντερ.
Πέραν του κουτσομπολιού, θα ήταν και χρήσιμο καθώς θα γλύτωναν αρκετοί από την τζάμπα ανάλωση χρόνου και κόπου.

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια μεν, καθώς όντως γίνονται πολλά κουφά και δυσάρεστα.
Κι οι άνδρες την πατάνε φουλ μέσα στην απόγνωση τους. Έχεις δίκιο.

Αν είμασταν γυναίκες, θα τις είχαμε βγάλει φάτσα φόρα χωρίς κανέναν σεβασμό στις νομοθεσίες προσωπικών δεδομένων (η νέα μορφή ξεκατινιάσματος που κάνουν).

Απλά εάν ξεκινήσουμε να τα γράφουμε όλοι εδώ πχ -με την πρόθεση να προστατευτούν κι οι άλλοι- δε θέλει πολύ ν αρχίσουν να μπλέκονται άσχετες πληροφορίες, μπερδέματα, παρεξηγήσεις και ράδιο αρβύλα.
Από την άλλη, θα ήταν γαμάτο αν μπορούσε να υπάρξει κάπως διακριτικά ένας κατάλογος (σαν αυτόν που έχει το σάητ για τα CG's πχ) με καρτέλες και κριτικές από τα ναυάγια που φάγαμε στο τίντερ.
Πέραν του κουτσομπολιού, θα ήταν και χρήσιμο καθώς θα γλύτωναν αρκετοί από την τζάμπα ανάλωση χρόνου και κόπου.
Ξέρεις τι ζημιά είναι για αυτά τα μαλακισμένα αυτό που κάνουμε αυτή την στιγμή τις χαλάμε την δουλειά... γιατί δουλειά κάνουν όλες αυτές εκεί μέσα απλός δεν ζητάνε λεφτά θέλουν βόλτες, μασαμπουκα.οσο βέβαια βρίσκονται τα θύματα...

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
137
Πόντοι
0
Καλημέρα, υπάρχει περίπτωση να κάνεις το προφίλ σου "κρυφό" , ή "αόρατο", πείτε το όπως θέλετε, για εμάς τους παντρεμένους; Ώστε να φαίνεται μόνο σε αυτές που πατάμε like και
αλληλεπιδρούμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom