ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 216
Ξέρω παντρεμένο που βρήκε το προφίλ του στο tinder φίλη της γυναίκας του και του είπε ότι αν δεν το σβήσει θα τον δώσει στεγνά στη σύζυγο.
Το έσβησε με τη δικαιολογία "τίποτα μαλάκες θα πήραν τις φωτογραφίες μου από τα social και έφτιαξαν το προφίλ για να μου κάνουν πλάκα".
Εδώ ρε φίλε παντρεμένοι και παντρεμένες έριχναν το κέρατο πριν τα κινητά και το ίντερνετ τώρα που έχουν την τεχνολογία σύμμαχο θα κωλώσουν;
Ρε παιδιά, κοτζάμ incognito mode σου χει, κι αυτό είναι το κύριο πράγμα για το οποίο αξίζει να πληρώσεις εκεί μέσα.Εγώ πάλιά είχα ακούσει από γνωστούς για κάποιον φοιτητή που πήγε UK για ένα μεταπτυχιακό για ένα χρόνο και ενώ είχε σοβαρή σχέση στην Ελλάδα κυκλοφορούσε με Tinder με τη φάτσα του φόρα παρτίδα στην Αγγλία, τον πέτυχε γνωστή της γκόμενας του και τον έδωσε. Πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης για να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά καμιά φορά γίνονται και απίθανα πράγματα.
Έτσι διαλέγεις ποιές μπορούν να σε δουν, και γλυτώνεις τη γενική έκθεση σε τρίτους.
Ειδικά ο πατρεμενος τι περίμενε? Είναι η Σάρα κι η Μάρα εκεί μέσα, θα πετύχεις γνωστές σου από όπου νάναι.
Δε χρειάζεται να ξέρει η κάθε άσχετη που και πως παίζεις μπάλα......