ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.852
- Πόντοι
- 216
Θα συμφωνησω και θα διαφωνήσω σε μερικά!Την πιο σταθερή μου σχέση (2 χρόνια) τη γνώρισα από tinder. Ήταν βέβαια ακόμη παντρεμένη και δεν είχαμε πολλές προοπτικές αλλά για τα δικά μου δεδομένα ήταν ανέλπιστο bonus. Καμιά γυναίκα δεν τη χαλάει να κάνει σχέση. Οι άντρες είναι που έχουν το στερεότυπο ότι το tinder είναι μόνο για ξεπέτες. Οι Ελληνίδες το βλέπουν για όλες τις επιλογές από ons μέχρι γάμο.
Αυτό που σου περιέγραψε η φίλη σου ,είναι η πραγματικότητα στην Ελλάδα (και όχι μόνο) σήμερα. Η Ελληνίδα σίγουρα θα έχει επιλογές όσες θέλει και για όποιο σκοπό θέλει. Τώρα αυτα περί εθισμού μάλλον η φίλη σου είναι αδύναμος χαρακτήρας. Αν γνωρίσει εκτός tinder κάποιον που της αρέσει γιατί να μη γίνει φάση;
1) Λόγω οθόνης, ευκολίας και 'ανωνυμίας', πολλοί άνδρες (συμπεριλαμβάνω κι εμένα) θα ρίξουμε τα στάνταρ μας δίνοντας σημασία σε γυναίκες που δεν θα κοιτάγαμε έξω, απλά και μόνο με την λογική 'μπας και ψάχνεται για καμμιά άκοπη ξεπέτα'. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εθίζει τις μέτριες γκόμενες και να τις κρατάει προσκολλημένες εκεί και να ανεβάσουν τον πύχη τους, καθώς δεν θα είχαν ούτε το 10% της αντίστοιχης ζήτησης εκεί έξω.
2) ....Σε αντίθεση με μας τους άνδρες, που οι περισσότεροι πιθανότατα να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην πραγματική ζωή εάν είμαστε κοινωνικοί και παίζουμε λίγη μπαλίτσα.
3) Το τιντερ δημιουργήθηκε να εξυπηρετεί ξεπέτες κατά κανόνα. Τώρα τα βλαχάκια οι δικές μας εδώ το εργαλειοποίησαν μετατρέποντας το σε χρυσό κουφέτο, ή απλά να τονώσουν την αυτοπεποιηθησή τους. Βοήθεια τους......
4) Προφανώς καμμία γυναίκα δε χαλιέται από την προοπτική της σχέσης, αλλά όταν της προσφέρονται τόσες (φαινομενικές) προοπτικές συνεχώς και άκοπα, άντε να κάτσει στα αυγά της! Υπάρχουν αρκετές που δεν πολυγουστάρουν το ψωνιστήρι από κει μεν (συνήθως γυναίκες που έχαιραν ζήτησης στον κανονικό κόσμο) και θα βγουν από μέσα, αλλά υπάρχουν κι άλλες τόσες που θα σου πουν πως περνάνε καλά έτσι. Αυτές κανένας άνδρας που σέβεται τον εαυτό του θα τις κυκλοφορήσει προφανώς.
Δε λέω, όλα παίζουν παντα και παντού! Και εξαιρέσεις βεβαίως. Αλλά κρίνοντας από γυναίκες που προσωπικά γνωρίζω καλά γύρω μου, καμμία από τις καλές περιπτώσεις δεν χρειάστηκαν να ψαχτούν από εκεί. Μόνο οι μέτριες και οι σάπιες κατέφυγαν, κι αυτό κάτι λέει.
Μόνο τουρίστριες και για καμμιά παντρεμένη!