sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
νομίζω πως ναι (το έχω ξαναπεί εδώ μέσα ..)Το bumple δεν είναι καλύτερο;Η είναι ιδέα μου...
νομίζω πως ναι (το έχω ξαναπεί εδώ μέσα ..)Το bumple δεν είναι καλύτερο;Η είναι ιδέα μου...
Και πρέπει να είναι για κατευθείαν πήδημα σωστά;νομίζω πως ναι (το έχω ξαναπεί εδώ μέσα ..)
είναι εφαρμογή ή site;όλα είναι θέμα χειρισμού και επικοινωνίας με το "θήραμα" ..
Απλά θεωρώ ότι το bummble έχει καλύτερο επίπεδο και λιγότερη σάρα κ μάρα εκεί μέσα σε σχέση με tinder, bad κλπ
Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχω ψαρέψει πολύ καλά τεμάχια (ηλικίας πάντως πάνω από +35, που είναι κ το target group που απευθύνομαι)
και τα ματσαρίσματα είναι πιο αποτελεσματικά γιατί οι γυναίκες πρέπει να σου γράψουν πρώτες
Εχθές βρέθηκα με κολλητό που μένει μόνιμα Αμερική . παίδες το τι μουνιά έχει στο bumble εκεί και το πόσο το χρησιμοποιούν δε λέγεται!Το bumple δεν είναι καλύτερο;Η είναι ιδέα μου...
εφαρμογή αλλά έχει κ σελίδα ..είναι εφαρμογή ή site;
Το κατεβάζεις από play store? Και αν θες μετά να κάνεις διαγραφή είναι ευκολη η διαδικασία διαγραφής;όλα είναι θέμα χειρισμού και επικοινωνίας με το "θήραμα" ..
Απλά θεωρώ ότι το bummble έχει καλύτερο επίπεδο και λιγότερη σάρα κ μάρα εκεί μέσα σε σχέση με tinder, bad κλπ
Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχω ψαρέψει πολύ καλά τεμάχια (ηλικίας πάντως πάνω από +35, που είναι κ το target group που απευθύνομαι)
και τα ματσαρίσματα είναι πιο αποτελεσματικά γιατί οι γυναίκες πρέπει να σου γράψουν πρώτες
Εχθές βρέθηκα με κολλητό που μένει μόνιμα Αμερική . παίδες το τι μουνιά έχει στο bumble εκεί και το πόσο το χρησιμοποιούν δε λέγεται!
Πρώτα από όλα οι γκόμενες είναι ακομπλεξάριστες και το θεωρούν πολύ νορμάλ να γνωρίζουν κόσμο από τη εφαρμογή, κάνοντας άπειρα dates για γνωριμία κ.λ.π.
Ελλάδα αυτή η εφαρμογή δυστηχώς δε έχει μεγάλο αντίκτυπο στις γυναίκες. είχα αρκετά ματσαρίσματα , τα 3 μιλήσαμε παραπάνω αλλά δε κατέληξε κανένα σε γαμήσι.
δε θα ξεχασω ποτε οταν ημουν 13-14 χρονων σε ξενοδοχειο της Χαλκιδικης,ηταν και κατι Αμερικανες 25+/- χρονωνπρεπει να ειχαν ερθει με γκρουπακι , αλλα μονες φυσικα,χωρις συγγενεις σε ενα βραδινο pool party παιζαμε και ειχα κολλησει μαζι τους..τοσο που μ αφηναν να τις χαιδευω τα μπουτια..εβαζα πολυ χερι και γουσταραν ,εγω ειχα κατακαυλωσει ,αλλο που δεν ηθελα!
ηταν και 2 ακομα φιλοι μου συνομηλικοι. αλλα εγω ειχα γινει ο "γλυκουλης" της φασης χωρις να το καταλαβω!οι αλλοι κοιμοντουσαν.
πασπατευα συνεχεια...μεχρι που... καποια στιγμη ξεφουρνιζει η μια "come to our room to play cards" ... μας εκαναν σινιαλο με το δαχτυλο "come, come" ....να ανεβουμε στον τριτο οροφο...τελικα..κολωσαμε !!! ουτε καν πηγε το μυαλο μας...ουτε καν
πιο πολυ υποθεσαμε οτι θα θελουν το ...κακο μας ή οτι θα μας κλεψουν
ηταν η εποχη με τον βομβαρδισμο ειδησεων περι εμποριου οργανων κλπ
οι γονεις γενικα μας ειχαν ζαλισει τα παπαρια..και μας εκαναν φοβικους με το παραμικρο..!
ωρες ωρες θυμαμαι το εξης σκηνικο και απο τη μια χτυπιεμαι..απο την αλλη ποιος ξερει ?
το πολυ πολυ να χαναμε προωρα το πετσακι μας η να μας εδιναν κανενα σισι να πιουμε
οι Αμερικανιδες ομολογουμενως ειναι μουναρες και ΠΑΝΕΥΚΟΛΕΣ ......
Μήπως ήταν και δασκάλες;
Εκεί αυτές ξεπαρθενιάζουν 13-14χρονους
για Αμερικη παντως οσες παιδοφιλες βλεπω σε ειδησεις,οι περισσοτερες ειναι μπαζακια με τρελα ψυχολογικα.
playstore ναι. εύκολα σβήνει .Το κατεβάζεις από play store? Και αν θες μετά να κάνεις διαγραφή είναι ευκολη η διαδικασία διαγραφής;
Ε όχι και μπαζάκια
Σε σχέση μ'αυτές που είχαμε εμεις,μοντέλα είναι
Δίνεις λεφτά? Για να μιλήσεις με καμία από εκεί μέσα είναι τζάμπα?γενικά θα βρεις έστω μια η ξεραιλα?
Ευχαριστώ αδερφέplaystore ναι. εύκολα σβήνει .
το συν είναι ότι όταν κάνεις ματς πρέπει το νέτο να σου στείλει πρώτα αυτή εντός 24 ωρών αλλιώς χάνεται το ματς.
Βασικά και κάτι άλλο βγάζει εγγραφή μέσω φβ η μέσω τηλ τι προτεινεις από τα δυο;playstore ναι. εύκολα σβήνει .
το συν είναι ότι όταν κάνεις ματς πρέπει το νέτο να σου στείλει πρώτα αυτή εντός 24 ωρών αλλιώς χάνεται το ματς.
Δυστυχώς ουτε σε αυτό δείχνει τα match. Θέλει κ εδώ πληρωμεςΕυχαριστώ αδερφέ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βασικά και κάτι άλλο βγάζει εγγραφή μέσω φβ η μέσω τηλ τι προτεινεις από τα δυο;
Αν θες πμ δίνεις πληροφοριεςΚαλημέρα παιδια!εαν εισαι εμφανισιμος παιζει πολυ καλη μπαλα!το εχω 2 η εβδομαδα αυριο εχω ραντεβου σε χοτελ με milfaki!και εχω ινστα απο αλλο ενα!!δεν ειναι παπατ
Ειδικά το 3 είναι ο ορισμός της ελεεινιδαςΘα συμφωνησω και θα διαφωνήσω σε μερικά!
1) Λόγω οθόνης, ευκολίας και 'ανωνυμίας', πολλοί άνδρες (συμπεριλαμβάνω κι εμένα) θα ρίξουμε τα στάνταρ μας δίνοντας σημασία σε γυναίκες που δεν θα κοιτάγαμε έξω, απλά και μόνο με την λογική 'μπας και ψάχνεται για καμμιά άκοπη ξεπέτα'. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εθίζει τις μέτριες γκόμενες και να τις κρατάει προσκολλημένες εκεί και να ανεβάσουν τον πύχη τους, καθώς δεν θα είχαν ούτε το 10% της αντίστοιχης ζήτησης εκεί έξω.
2) ....Σε αντίθεση με μας τους άνδρες, που οι περισσότεροι πιθανότατα να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην πραγματική ζωή εάν είμαστε κοινωνικοί και παίζουμε λίγη μπαλίτσα.
3) Το τιντερ δημιουργήθηκε να εξυπηρετεί ξεπέτες κατά κανόνα. Τώρα τα βλαχάκια οι δικές μας εδώ το εργαλειοποίησαν μετατρέποντας το σε χρυσό κουφέτο, ή απλά να τονώσουν την αυτοπεποιηθησή τους. Βοήθεια τους......
4) Προφανώς καμμία γυναίκα δε χαλιέται από την προοπτική της σχέσης, αλλά όταν της προσφέρονται τόσες (φαινομενικές) προοπτικές συνεχώς και άκοπα, άντε να κάτσει στα αυγά της! Υπάρχουν αρκετές που δεν πολυγουστάρουν το ψωνιστήρι από κει μεν (συνήθως γυναίκες που έχαιραν ζήτησης στον κανονικό κόσμο) και θα βγουν από μέσα, αλλά υπάρχουν κι άλλες τόσες που θα σου πουν πως περνάνε καλά έτσι. Αυτές κανένας άνδρας που σέβεται τον εαυτό του θα τις κυκλοφορήσει προφανώς.
Δε λέω, όλα παίζουν παντα και παντού! Και εξαιρέσεις βεβαίως. Αλλά κρίνοντας από γυναίκες που προσωπικά γνωρίζω καλά γύρω μου, καμμία από τις καλές περιπτώσεις δεν χρειάστηκαν να ψαχτούν από εκεί. Μόνο οι μέτριες και οι σάπιες κατέφυγαν, κι αυτό κάτι λέει.
Μόνο τουρίστριες και για καμμιά παντρεμένη!