vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.613
- Πόντοι
- 5.060
Σε ποιο ξενοδοχείο καταδέχεσαι να δώσεις ραντεβού;ποιο χιλτον φιλαρακι ? αυτα ειναι για τριτοτεταρτους βασικους πλεον.
Σε ποιο ξενοδοχείο καταδέχεσαι να δώσεις ραντεβού;ποιο χιλτον φιλαρακι ? αυτα ειναι για τριτοτεταρτους βασικους πλεον.
φιλε εγω δεν ειμαι για αυτα τα πραγματα.Σε ποιο ξενοδοχείο καταδέχεσαι να δώσεις ραντεβού;
θα τα κανουμε custom made που ειναι +30%δε λεει... ειναι κατω απο 1000
Μα για να μας βοηθήσει να ρίχνουμε μουνιά μας τα γράφει όλα αυτά. Γιατί φυσικά το 70000 για ρούχα σε ένα χρόνο τα βγάζει ένα μέλος του bou κάθε μήνα.αμα ημουν πελουσιος, οπως τα μαστορια εδω περα, σιγα μην καθομουνα να κανω αυτοδιαφημιση για να ανεβασω την αυτοπεποιθηση μου. ουτε θα ασχολιομουν καν.
δες εδω να μαθαινεις ρε φιλε... να ανεβεις λιγα λεβελ ρε παιδι μου.θα τα κανουμε custom made που ειναι +30%
η παιρνουμε 2 και το ενα το φοραμε σαν φουτερ στον λαιμο με τα κορδωνια για wow factor οπως οι πιτσιρικαδες
ναι αλλα δεν ειναι κολωνακι αυτο, ειναι???δες εδω να μαθαινεις ρε φιλε... να ανεβεις λιγα λεβελ ρε παιδι μου.
Chinchin Swing
The epitome of the creativity of Maison Christian Louboutin, the Chichin Swing brogue is distinguished by its emblematic trapeze-shaped heel. It is designed in white abrasivato calfskin leather and features a timelessly elegant slender silhouette. This original design is decorated at the front...eu.christianlouboutin.com
που ειναι τωρα να μας μαθει λιγο μπαλιτσα ακομα?Μα για να μας βοηθήσει να ρίχνουμε μουνιά μας τα γράφει όλα αυτά. Γιατί φυσικά το 70000 για ρούχα σε ένα χρόνο τα βγάζει ένα μέλος του bou κάθε μήνα.
ρε φιλε το κολωνακι ειναι κατω απο 1000.ναι αλλα δεν ειναι κολωνακι αυτο, ειναι???
custom made παει 1000+ ειπαμε. και αν το κανουμε custom εντελς με καμια νεκροκεφαλα στην μυτη παει 4000ρε φιλε το κολωνακι ειναι κατω απο 1000.
δε λεει ειπαμε...
δεν τα ξερω αυτα τα πολυπλοκα ρε παιχτη.custom made παει 1000+ ειπαμε. και αν το κανουμε custom εντελς με καμια νεκροκεφαλα στην μυτη παει 4000
Τυπε σπαμαρεις στο νημα του αρχηγου και δεν ειναι ωραιο αυτο . Εδω εχουμε χαρτι και στυλο και γραφουμε να γινουμε fashion icon , συμβουλες μονο ο αρχοντας επιτρεπεται να δινειτύποι θα σας δώσω μια συμβουλη επειδη βλέπω το εχετε ριξει πολυ στο ντυσιμο και στο στυλ οχι οτι δε μετράει αλλα ειναι ανευ σημασίας σε σχεση με αλλα πράγματα..και αυτα τα αλλα πράγματα ειναι η αυτοπεποιθηση και ο αέρας...ουτε υψος,ουτε βάρος,εχω ρίξει γκομενες που αλλοτε ειχα παρει μερικα κιλα και αλλοτε ημουν πιο νορμαλ..Μη δινεται πολυ βάση λοιπον σε αυτα γιατι μια γκομενα δεν θελει τον αντρα "ατσαλάκωτο"ουτε να ασχολειται και πολυ με αυτα (γενικως μη καταλάβουν οτι ασχολειστε πολυ με το ντυσιμο)... ολα με μετρο εκτος απο την αυτοπεποίθηση και τον αέρα.
Τυπε ειμαστε φτωχοι οπαδοι και ακολουθοι του αρχηγου . Μην αμφισβητεις το ειδωλο μας , δε θελω να σου κανω αναφοραφιλε εγω δεν ειμαι για αυτα τα πραγματα.
αμα ημουν πελουσιος, οπως τα μαστορια εδω περα, σιγα μην καθομουνα να κανω αυτοδιαφημιση για να ανεβασω την αυτοπεποιθηση μου. ουτε καν θα ασχολιομουν.
αλλα εδω μαλλον βλεπουν φαντασματα και πιστευουν ακομα στον αγιο βασιλη προφανως.
Σας κόβω κατευθείαν μετά τις συμβουλές του αρχηγού να γεμίζετε το νημα με τις Ελληνίδες?Τυπε σπαμαρεις στο νημα του αρχηγου και δεν ειναι ωραιο αυτο . Εδω εχουμε χαρτι και στυλο και γραφουμε να γινουμε fashion icon , συμβουλες μονο ο αρχοντας επιτρεπεται να δινει
Ποσο παει η αδεια ? πουλα την να πας για ψωνια , με ενα 70αρι σε ενα χρονο καθαρισες που λεει και ο αρχοντας , αν βγαλεις παραπανω κρατα για την επομενη χρονιαΣας κόβω κατευθείαν μετά τις συμβουλές του αρχηγού να γεμίζετε το νημα με τις Ελληνίδες?
ωπα παιχτη, ωπα.Τυπε ειμαστε φτωχοι οπαδοι και ακολουθοι του αρχηγου . Μην αμφισβητεις το ειδωλο μας , δε θελω να σου κανω αναφορα
Παρεπιμπτοντως τυπε επειδη μ εχεις πει κ μενα κλωνο οπως λετε εδω , εγω στο μπου εκανα account για το νημα του λουνονα που εδιναν πληροφοριες για τις κοπελες να καταθεσω τις δικες μου εμπειριες απο το dating app . Το διαβαζα σαν επισκεπτης το νημα για πληροφοριες . Ουτε εχω κ ουτε θα εχω κλωνο , εκτος αν μου το ζηταγε το ειδωλο να γινομουν κλωνος του
Ενταξει τοτε σεβομαι την ιεραρχια . Εγω δεν εχω γαλονια οπως τα αλλα αξιοτιμα μελη και δε τα θελω κιολας . Δε θα κανα αναφορα ουτε και τη μανα να μου βριζε καποιος μην αγχωνεσαι , απλα θελω να σεβεστε το ειδωλο μουωπα παιχτη, ωπα.
αναφορες κανουν μονο τα εκλεκτα και αξιοτιμα μελη, καποια τιμημενα κιολας.
βλεπε ΠΙΝΑΤ, πιξουλα, πεζοποροι, κουλοκομματοσκυλα κλπ κλπ
ξερεις πολλα για προσφατο μελος.
μη ντρεπεσαι, πεσμου ποιος εισαι και σε πμ, δεν ειμαι μαρτυριαρης εγω.
Και πως θα το σεβαστούμε με το να μην δίνουμε συμβουλες δηλαδή ?Ενταξει τοτε σεβομαι την ιεραρχια . Εγω δεν εχω γαλονια οπως τα αλλα αξιοτιμα μελη και δε τα θελω κιολας . Δε θα κανα αναφορα ουτε και τη μανα να μου βριζε καποιος μην αγχωνεσαι , απλα θελω να σεβεστε το ειδωλο μου
Τυπε ο αρχηγος δινει σε ενα χρονο για ρουχα μια ολοκληρη αδεια ταξι , τι να πουμε εσυ κ εγω . Ουτε η αδερφη του Βωβου η Αντα δεν ακουμπαγε τετοια ποσα οταν η εταιρια τους ειχε τη μιση κηφισιας . Παρε χαρτι κ στυλο κ μαθε μπαλιτσα απο τον αρχονταΚαι πως θα το σεβαστούμε με το να μην δίνουμε συμβουλες δηλαδή ?