Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 472K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.492
Πόντοι
27.261
Σε ποιο ξενοδοχείο καταδέχεσαι να δώσεις ραντεβού;
φιλε εγω δεν ειμαι για αυτα τα πραγματα.
αμα ημουν πελουσιος, οπως τα μαστορια εδω περα, σιγα μην καθομουνα να κανω αυτοδιαφημιση για να ανεβασω την αυτοπεποιθηση μου. ουτε καν θα ασχολιομουν.
αλλα εδω μαλλον βλεπουν φαντασματα και πιστευουν ακομα στον αγιο βασιλη προφανως.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
δε λεει... ειναι κατω απο 1000 :confused:
θα τα κανουμε custom made που ειναι +30%

η παιρνουμε 2 και το ενα το φοραμε σαν φουτερ στον λαιμο με τα κορδωνια για wow factor οπως οι πιτσιρικαδες

022004191-boys-with-football-shoes-on-the-laces-around-their-neck-netherlands-1915-1925-boys-proudly-carrying-their-football-boots-around-their-neck-the-netherlands-1915-1925-2APW1YB.jpg

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
αμα ημουν πελουσιος, οπως τα μαστορια εδω περα, σιγα μην καθομουνα να κανω αυτοδιαφημιση για να ανεβασω την αυτοπεποιθηση μου. ουτε θα ασχολιομουν καν.
Μα για να μας βοηθήσει να ρίχνουμε μουνιά μας τα γράφει όλα αυτά. Γιατί φυσικά το 70000 για ρούχα σε ένα χρόνο τα βγάζει ένα μέλος του bou κάθε μήνα. :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.492
Πόντοι
27.261
θα τα κανουμε custom made που ειναι +30%

η παιρνουμε 2 και το ενα το φοραμε σαν φουτερ στον λαιμο με τα κορδωνια για wow factor οπως οι πιτσιρικαδες

022004191-boys-with-football-shoes-on-the-laces-around-their-neck-netherlands-1915-1925-boys-proudly-carrying-their-football-boots-around-their-neck-the-netherlands-1915-1925-2APW1YB.jpg
δες εδω να μαθαινεις ρε φιλε... να ανεβεις λιγα λεβελ ρε παιδι μου.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
δες εδω να μαθαινεις ρε φιλε... να ανεβεις λιγα λεβελ ρε παιδι μου.
ναι αλλα δεν ειναι κολωνακι αυτο, ειναι???

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.492
Πόντοι
27.261
Μα για να μας βοηθήσει να ρίχνουμε μουνιά μας τα γράφει όλα αυτά. Γιατί φυσικά το 70000 για ρούχα σε ένα χρόνο τα βγάζει ένα μέλος του bou κάθε μήνα. :confused:
που ειναι τωρα να μας μαθει λιγο μπαλιτσα ακομα?
εχει παει μετρο αγιου δημητριου και περιμενει με τη μπεμπα κανα γκομενακι λες?

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.492
Πόντοι
27.261
custom made παει 1000+ ειπαμε. και αν το κανουμε custom εντελς με καμια νεκροκεφαλα στην μυτη παει 4000
δεν τα ξερω αυτα τα πολυπλοκα ρε παιχτη.
εγω ειμαι απλος ανθρωπος.
ποσο εχει ?
τοσο.
παρτα και αντε γεια.
τι καστομ ξεκαστομ μου λες.... τζαμπα χασιμο χρονου λεμε.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Αν είσαι πλατύποδας δεν χωράει το πόδι σου, πας εκεί στο φτιαχνουνε στα μέτρα σου και +30% ρε πατριωτη. Σιγα μην πάρεις απο την γενική γραμμή παραγωγής που παίρνουν όλοι.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
τύποι θα σας δώσω μια συμβουλη επειδη βλέπω το εχετε ριξει πολυ στο ντυσιμο και στο στυλ οχι οτι δε μετράει αλλα ειναι ανευ σημασίας σε σχεση με αλλα πράγματα..και αυτα τα αλλα πράγματα ειναι η αυτοπεποιθηση και ο αέρας...ουτε υψος,ουτε βάρος,εχω ρίξει γκομενες που αλλοτε ειχα παρει μερικα κιλα και αλλοτε ημουν πιο νορμαλ..Μη δινεται πολυ βάση λοιπον σε αυτα γιατι μια γκομενα δεν θελει τον αντρα "ατσαλάκωτο"ουτε να ασχολειται και πολυ με αυτα (γενικως μη καταλάβουν οτι ασχολειστε πολυ με το ντυσιμο)... :wanker: ολα με μετρο εκτος απο την αυτοπεποίθηση και τον αέρα.
Τυπε σπαμαρεις στο νημα του αρχηγου και δεν ειναι ωραιο αυτο . Εδω εχουμε χαρτι και στυλο και γραφουμε να γινουμε fashion icon , συμβουλες μονο ο αρχοντας επιτρεπεται να δινει

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
φιλε εγω δεν ειμαι για αυτα τα πραγματα.
αμα ημουν πελουσιος, οπως τα μαστορια εδω περα, σιγα μην καθομουνα να κανω αυτοδιαφημιση για να ανεβασω την αυτοπεποιθηση μου. ουτε καν θα ασχολιομουν.
αλλα εδω μαλλον βλεπουν φαντασματα και πιστευουν ακομα στον αγιο βασιλη προφανως.
Τυπε ειμαστε φτωχοι οπαδοι και ακολουθοι του αρχηγου . Μην αμφισβητεις το ειδωλο μας , δε θελω να σου κανω αναφορα

Παρεπιμπτοντως τυπε επειδη μ εχεις πει κ μενα κλωνο οπως λετε εδω , εγω στο μπου εκανα account για το νημα του λουνονα που εδιναν πληροφοριες για τις κοπελες να καταθεσω τις δικες μου εμπειριες απο το dating app . Το διαβαζα σαν επισκεπτης το νημα για πληροφοριες . Ουτε εχω κ ουτε θα εχω κλωνο , εκτος αν μου το ζηταγε το ειδωλο να γινομουν κλωνος του

Τελευταία τροποποίηση:

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Το νήμα πάει στα βράχια! Έγινε συμβουλές styling...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τυπε σπαμαρεις στο νημα του αρχηγου και δεν ειναι ωραιο αυτο . Εδω εχουμε χαρτι και στυλο και γραφουμε να γινουμε fashion icon , συμβουλες μονο ο αρχοντας επιτρεπεται να δινει
Σας κόβω κατευθείαν μετά τις συμβουλές του αρχηγού να γεμίζετε το νημα με τις Ελληνίδες?

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Σας κόβω κατευθείαν μετά τις συμβουλές του αρχηγού να γεμίζετε το νημα με τις Ελληνίδες?
Ποσο παει η αδεια ? πουλα την να πας για ψωνια , με ενα 70αρι σε ενα χρονο καθαρισες που λεει και ο αρχοντας , αν βγαλεις παραπανω κρατα για την επομενη χρονια

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.492
Πόντοι
27.261
Τυπε ειμαστε φτωχοι οπαδοι και ακολουθοι του αρχηγου . Μην αμφισβητεις το ειδωλο μας , δε θελω να σου κανω αναφορα

Παρεπιμπτοντως τυπε επειδη μ εχεις πει κ μενα κλωνο οπως λετε εδω , εγω στο μπου εκανα account για το νημα του λουνονα που εδιναν πληροφοριες για τις κοπελες να καταθεσω τις δικες μου εμπειριες απο το dating app . Το διαβαζα σαν επισκεπτης το νημα για πληροφοριες . Ουτε εχω κ ουτε θα εχω κλωνο , εκτος αν μου το ζηταγε το ειδωλο να γινομουν κλωνος του
ωπα παιχτη, ωπα.
αναφορες κανουν μονο τα εκλεκτα και αξιοτιμα μελη, καποια τιμημενα κιολας.
βλεπε ΠΙΝΑΤ, πιξουλα, πεζοποροι, κουλοκομματοσκυλα κλπ κλπ

ξερεις πολλα για προσφατο μελος.
μη ντρεπεσαι, πεσμου ποιος εισαι και σε πμ, δεν ειμαι μαρτυριαρης εγω.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
ωπα παιχτη, ωπα.
αναφορες κανουν μονο τα εκλεκτα και αξιοτιμα μελη, καποια τιμημενα κιολας.
βλεπε ΠΙΝΑΤ, πιξουλα, πεζοποροι, κουλοκομματοσκυλα κλπ κλπ

ξερεις πολλα για προσφατο μελος.
μη ντρεπεσαι, πεσμου ποιος εισαι και σε πμ, δεν ειμαι μαρτυριαρης εγω.
Ενταξει τοτε σεβομαι την ιεραρχια . Εγω δεν εχω γαλονια οπως τα αλλα αξιοτιμα μελη και δε τα θελω κιολας . Δε θα κανα αναφορα ουτε και τη μανα να μου βριζε καποιος μην αγχωνεσαι , απλα θελω να σεβεστε το ειδωλο μου

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ενταξει τοτε σεβομαι την ιεραρχια . Εγω δεν εχω γαλονια οπως τα αλλα αξιοτιμα μελη και δε τα θελω κιολας . Δε θα κανα αναφορα ουτε και τη μανα να μου βριζε καποιος μην αγχωνεσαι , απλα θελω να σεβεστε το ειδωλο μου
Και πως θα το σεβαστούμε με το να μην δίνουμε συμβουλες δηλαδή ?

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Και πως θα το σεβαστούμε με το να μην δίνουμε συμβουλες δηλαδή ?
Τυπε ο αρχηγος δινει σε ενα χρονο για ρουχα μια ολοκληρη αδεια ταξι , τι να πουμε εσυ κ εγω . Ουτε η αδερφη του Βωβου η Αντα δεν ακουμπαγε τετοια ποσα οταν η εταιρια τους ειχε τη μιση κηφισιας . Παρε χαρτι κ στυλο κ μαθε μπαλιτσα απο τον αρχοντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom