Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 472K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
σωστος. αν δεν της βγαζεις αυτο το κατι να θελει να την ξεσκισεις δεν προκειται να κατσει. βεβαια ο τυπος γραφει πιο πανω οτι αν δεν εισαι κουκλος δεν γαμας που δεν νομιζω οτι ειναι αληθεια. πιστευω αν η αλλη θεωρει καποιον ακομα και 5αρι εμφανισιακα και αυτος ο καποιος εχει την τυχη με το μερος του και παιξει σωστα μια χαρα θα γαμησει. προφανως οσο πιο ωραιο τον θεωρει πιο ευκολα θα κατσει, αλλα οσο ειναι εστω απλα γλυκουλης στα ματια της μπορει να γαμησει υπο συνθηκες μια χαρα.
πισω στο θεμα παιδια εγω απο τιντερ ενω ειχα βγει παρα πολυ τα 2 τελευταια χρονια και με ωραιες και με μετριες και με κακες τωρα πλεον εχει στερεψει η φαση δεν ξερω γιατι. παιζει ναχω φαει και κανα shadowban.

τι ειναι παλι τουτο? :buck2:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
αν σβησεις και ξανανοιξεις το λογαριασμο καποιες φορες μπορει απλα να μην κανεις ταιριασματα καινουργια. δεν ξερω κατα ποσο οντως συμβαινει οποτε μπορει να λεω και μαλακιες μην το παρεις για σιγουρο.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
εγω τελικα σουταρα το προχθεσινο καριολακι -μοντελο που νομιζα οτι με ειχε κανει unmatch(απλως ειχε απενεργοποιησει για λιγο το λογαριασμο της)

ανοχη τελος,ειδικα στα σουργελα του τιντερ :buck2: πλεον μια μερα διορια δινω χοντρικα!

οταν της γραφεις ενα σκετο "καλη χρονια" και δε σου απανταει,ε αυτο παραπαει.
παραβιαζει καθε κανονα κοινωνικα συμβατης συμπεριφορας για τα δικα μου στανταρς

ΚΟΙΝΩΣ, μιλαμε για ενα ανθρωποειδες ΖΩΟ που δεν εμαθε απο το σπιτι της ουτε τους ελαχιστους τροπους καλης συμπεριφορας....
....οταν χρονιαρες μερες δεν εχει την ευθιξια να απαντησει εστω μ ΄ενα ανθρωπινο μηνυμα "ευχαριστω"

σαλτα ρε νουμερο...να μη μου εκανες like:headbaning1: παρε τα αρχιδια μου τωρα

ας οψεται ο Κουλης που ξαναεκλεισε τα ξενυχταδικα και καβλαντιζουμε με τα καθυστερημενα:confused::woldman:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.491
Πόντοι
27.261
εγω τελικα σουταρα το προχθεσινο καριολακι -μοντελο που νομιζα οτι με ειχε κανει unmatch(απλως ειχε απενεργοποιησει για λιγο το λογαριασμο της)

ανοχη τελος,ειδικα στα σουργελα του τιντερ :buck2: πλεον μια μερα διορια δινω χοντρικα!

ΚΟΙΝΩΣ, μιλαμε για ενα ανθρωποειδες ΖΩΟ που δεν εμαθε απο το σπιτι της ουτε τους ελαχιστους τροπους καλης συμπεριφορας....
....οταν χρονιαρες μερες δεν εχει την ευθιξια να απαντησει εστω μ ΄ενα ανθρωπινο μηνυμα "ευχαριστω"

ας οψεται ο Κουλης που ξαναεκλεισε τα ξενυχταδικα και καβλαντιζουμε με τα καθυστερημενα:confused::woldman:
την απαξιωσες παιχτη, μπραβο :confused:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
ειμαι σε ηλικια που δε σηκωνω μαλακιες(πιο μικρος απο sub zero αλλα οχι και παιδακι)

μονο πουτσα! εξω λειτουργει αυτο. στο τιντερ οχι

σκεφτομαι να βαλω ινφο του τυπου "φασιστας-ομοφοβικος-ζιγκολο"μεταξυ σοβαρου και αστειου

αλλα κολωνω λογω μαζικων αναφορων απο τα βλαμμενα....ασε που εχω και μια φωτο δικη μου :confused:

και μικρος ο κοσμος...πολυ μικρος!:confused::confused::confused: θα μου κανει printscreen καμια καριολα και θα...τρεχω:happy:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Ξέρεις πόσοι θα της είπανε καλή χρονιά? Έπρεπε να πεις κάτι άλλο

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
πραγματικα καψιμο ομως! Πωπω απορω παλιοτερα πως περιμενα μερες

μα και αποδεδειγμενα ,ακομα και οταν ψηνεται φαση μετα απο...μερες,το γαμησι εν τελει ειναι ξινο.....:confused::confused::confused:

Παρα πολυ σοφος ο επινοήσας το ρητο "παρακαλετο μουνι,ξινο γαμησι" !

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
πραγματικα καψιμο ομως! Πωπω απορω παλιοτερα πως περιμενα μερες

μα και αποδεδειγμενα ,ακομα και οταν ψηνεται φαση μετα απο...μερες,το γαμησι εν τελει ειναι ξινο.....:confused::confused::confused:

Παρα πολυ σοφος ο επινοήσας το ρητο "παρακαλετο μουνι,ξινο γαμησι" !
πολλες γκόμενες κανουν ματσ με τη φωτο προφιλ οταν ομως δουν και τις υπολοιπες τοτε ενδέχεται κατι να τους ξυνίσει.Οποτε πολυ προσοχη σε ολες τις φωτο (για μενα 3 ειναι οκ)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ποιο πιθανό βρε τυπε είναι να βρεις γκόμενάκια στο Μπραχάμι και στη. Καλλιθέα πάρα γλυφαδα και κολονάκια.. Όσο πιο φτωχή περιοχή τόσο το καλυτερο
πλατεια καρυτση-κολοκοτρωνη ειναι σχετικα πιο απλα τα πραγματα...

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
πολλες γκόμενες κανουν ματσ με τη φωτο προφιλ οταν ομως δουν και τις υπολοιπες τοτε ενδέχεται κατι να τους ξυνίσει.Οποτε πολυ προσοχη σε ολες τις φωτο (για μενα 3 ειναι οκ)

εγω εχω μια φωτο! και δυο ακυρες απο τοπια πανοραμικα

θα μπορουσα να κατεβασω εφαρμογη για να προσθεσω πιο ωραιες φωτο,αλλα δεν εχει χωρο η μνημη του κιν. μου!

κοινως,το θεωρω κοπο και λεω "δε γαμιεται":buck2::buck2: ουτως η αλλως για καβλαντα το ειχα πρωτοφτιαξει

για να καταλαβεις,μπαινω απο το...chrome. χαχαχα

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
δουλευει ομως ,κατα καιρους. εχει κομματια για ολα τα βαλαντια εκει μεσα.

απλως δεν ειμαι φανατικος στο σπορ. βαριεμαι ευκολα.

αν καποιος επενδυσει στο τιντερ με πιασαρικες φωτο και ινφο,λογικα θα φαει αρκετα.

ναι... ακομα και στην Ελλαδα!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
δουλευει ομως ,κατα καιρους. εχει κομματια για ολα τα βαλαντια εκει μεσα.

απλως δεν ειμαι φανατικος στο σπορ. βαριεμαι ευκολα.

αν καποιος επενδυσει στο τιντερ με πιασαρικες φωτο και ινφο,λογικα θα φαει αρκετα.

ναι... ακομα και στην Ελλαδα!
Εγώ παντα παιζω μπάλα με 3 φωτό αντε 4 και τρώω καλά σε γενικές γραμμές. Ηλικία βάζω 38 (είμαι 40).Η μαλακια ειναι οτι παιζω μπάλα κυρίως με ηλικίες από 30-40 που αυτές ψάχνουν.. Γαμπρό και αρχίζουν τις μαλακισμενες ερωτήσεις. Οι μικρότερες δεν με ματσαρουν και τόσο αλλά δεν βαριέσαι 1-2 το μήνα μπορεί να φάω

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Shadowban είναι μερικός ή ολικός αποκλεισμός χρήστη εν αγνοία του. Πχ κάνεις δημοσίευση και φαίνεται κανονικά, αλλά την βλέπεις μόνο εσύ, στέλνεις μήνυμα και φαίνεται απεσταλμένο, αλλά δεν λαμβάνει κανείς τίποτα κλπ. Είναι τρόπος για να αποθαρρύνονται παρορμητικοί ή προβληματικοί χρήστες που όμως δεν παραβιάζουν κάποιον κανονισμό για να τους μπανάρουν.

Έτσι αποθαρρύνονται νομίζοντας ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση στις δημοσιεύσεις τους κι αλλάζουν συμπεριφορά ή αποχωρούν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
εγω νομιζω εχει ονομασει σαν γκομενα τη μαρια παλαμη, οπως και αλλα αξιοτιμα μελη εδω μεσα βεβαιως βεβαιως.
βλεπε ΠΙΝΑΤ, μεγαλογαμια @Chernobyl(3) που προτου παει να γαμησει, γυμναζει τον προστατη του :effemine:
Καλή Χρονιά μωρή στραπονόγρια. Σου εύχομαι το νέο έος να σταματήσεις στις 2022 πούτσες μωρή ψωλοαρπάχτρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom