Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Με πριβέ πωλήσεις θα είχες έκπτωση 30% - 40%. Πήγαινε σε καλά μαγαζιά και ρώτα τους. Οι πωλήσεις γίνονται μέσα στο μαγαζί, απλώς τα ρούχα έχουν ένα ειδικό αυτοκόλλητο για τα μέλη του club. Θα σου έρχονται τα νέα μοντέλα με email. Χοντρικά πρέπει να κάνεις μία ελάχιστη κατανάλωση ετησίως που στην περίπτωσή σου είναι τόσο μεγάλη που θα έχεις και δώρα. Βέβαια δεν ξέρω πώς γίνεται στην Ελλάδα, γιατί εγώ μένω εξωτερικό (Γαλλία).
Που στην Γαλλία τυπε? Πρόσεξε την απάντηση...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
τι ξερεις εσυ ρε ναυαγιο? απο τα πολλα ωραια μουνια που γαμας τιντερ εχεις αναγκη να γλειφοκωλιαζεις γυφτακια μεταξι?
Εγώ τον καταλαβαίνω σε αυτό το θέμα τον μπαρμπα. Έχει να κάνει με φετίχ και ανωμαλία οπότε όσες γυναίκες και αν γνωρίζεις έξω πάντα θα θες αυτή τη "βρωμια" Που σου προσφέρουν αυτές. Εμένα πχ μ'αρέσουν οι λατινες οπότε όσες Ελληνίδες και αν γαμαω (έστω και καλές) παντα θα θέλω να γαμησω και λατινες. Και που θα τις βρω?? Σε σπιτακια

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Εγώ τον καταλαβαίνω σε αυτό το θέμα τον μπαρμπα. Έχει να κάνει με φετίχ και ανωμαλία οπότε όσες γυναίκες και αν γνωρίζεις έξω πάντα θα θες αυτή τη "βρωμια" Που σου προσφέρουν αυτές. Εμένα πχ μ'αρέσουν οι λατινες οπότε όσες Ελληνίδες και αν γαμαω (έστω και καλές) παντα θα θέλω να γαμησω και λατινες. Και που θα τις βρω?? Σε σπιτακια
το κυριο θεμα που τον κατακρινω ειναι που γλειφει κωλους εκδιδομενων οχι οτι παει σπιτακια. σπιτακια γαμανε :headbang2:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
το κυριο θεμα που τον κατακρινω ειναι που γλειφει κωλους εκδιδομενων οχι οτι παει σπιτακια. σπιτακια γαμανε :headbang2:
Άλλοι γλυφουν ποδια, κωλους, σκατά και γω δεν ξέρω τι άλλη ανωμαλία εχει ο καθένας.. Υπάρχουν και έλλεινηδες που τα δέχονται αλλα σπάνιο.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Άλλοι γλυφουν ποδια, κωλους, σκατά και γω δεν ξέρω τι άλλη ανωμαλία εχει ο καθένας.. Υπάρχουν και έλλεινηδες που τα δέχονται αλλα σπάνιο.
σιγα το ασυνηθιστο το να γλειψεις κωλο κανονικης ελλειηνιδας γκομενας. ολες το δεχονται.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Που στην Γαλλία τυπε? Πρόσεξε την απάντηση...
Γιατί περνάω από εξετάσεις; :cheesy:
Μίδα, κάποτε οι ιδιωτικές πωλήσεις ήταν για τους VIP. Τώρα έχει καταντήσει σαν τρόπος εξασφάλισης σταθερής πελατείας. Οι περισσότερες μάρκες το κάνουν, οπότε δεν έχει νόημα να βάλω μία λίστα. Μπες σε οποιοδήποτε κατάστημα (μάρκας) και ρώτα τους.

Δράττομαι της ευκαιρείας να πω και για κάποιους άλλους τρόπους.
-Το ξεστοκάρισμα, όπου διώχνουν το προηγούμενο μοντέλο σε χαμηλή τιμή.
-Την ομαδική αγορά, όπου πρέπει να είσαι μέλος σε κάποιο club που διαπραγματεύεται τις τιμές.
-Το να ράβεσαι σε ράφτη και, αν είσαι ψώνιο και θες να πουλάς μούρη , βάζεις και τη μάρκα σου επάνω. Η κατοχύρωση μάρκας εδώ είναι 200€ για εγχώρια κάλυψη (μόνο Γαλλία), για τρεις κατηγορίες προιόντων και για 10 χρόνια (δεν είμαι σίγουρος για τη διάρκεια).

Τελευταία τροποποίηση:

thanasis 2001

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2021
Like
22
Πόντοι
0
τελευταια απο tinder Που μπαινω πολυ νεκρα δεν μπορω να ματσαρω με τιποτα καλο, επισης ουτε το badoo σε εμενα λειτουργει καλα, εγω 2 καλα σαιτ δουλευα στο παρελθον με γυναικες απο ανατολικο μπλοκ που μενουν ελλαδα ομως αλλα με τον καιρο χαλασαν και αυτα, υπαρχει η μαστιγα με τους απατεωνες που το παιζουν γυναικες και ψαχνουν να φανε λεφτα, μολις καποια σας πει παμε στο watch app να μιλαμε η αρχισει να μιλαει για επενδυσεις και κρυπτονομισματα κατα 99 τις 100 ειναι απατεωνας,

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Δεν καταλαβαίνω κάτι σε αυτή την μαλακια. Όταν μιλάς με κάποιον στα μηνύματα και ξαφνικά εξαφανίζεται η συνομιλία. Και δεν την βρίσκεις μετά ούτε την συνομιλία, ούτε το πρόσωπο που μιλούσες. Πώς στον πουτσο γίνεται αυτό;
Την διαγράφει το άλλο άτομο; Σε βάζει σε αποκλεισμό; Η παίζει κάτι άλλο? Πώς ξαναβρισκεις αυτό το πρόσωπο?

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
343
Πόντοι
26
Δεν καταλαβαίνω κάτι σε αυτή την μαλακια. Όταν μιλάς με κάποιον στα μηνύματα και ξαφνικά εξαφανίζεται η συνομιλία. Και δεν την βρίσκεις μετά ούτε την συνομιλία, ούτε το πρόσωπο που μιλούσες. Πώς στον πουτσο γίνεται αυτό;
Την διαγράφει το άλλο άτομο; Σε βάζει σε αποκλεισμό; Η παίζει κάτι άλλο? Πώς ξαναβρισκεις αυτό το πρόσωπο?
Σε έχει διαγράψει απο match το άλλο άτομο πιθανόν ναι. Σαυτή τη περίπτωση σβήνεται και η κουβέντα σας. Επίσης συμβαίνει να buggάρει η εφαρμογή και να στα σβήνει. Δε μπορείς να το ξαναβρείς απλά.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Σε έχει διαγράψει απο match το άλλο άτομο πιθανόν ναι. Σαυτή τη περίπτωση σβήνεται και η κουβέντα σας. Επίσης συμβαίνει να buggάρει η εφαρμογή και να στα σβήνει. Δε μπορείς να το ξαναβρείς απλά.
Search δεν έχει αυτή η μαλακια;;; Δεν μπορείς να βρεις κάποιον συγκεκριμένο;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Προφανώς η τυπισσα σου έκανε match κατα λάθος ή το μετάνιωσε!!!

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Κατάλαβα. Κοινώς δώσε σοσιαλ νωρίς γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται
ναι αν βλεπεις οτι παει καλα η συζητηση καλο ειναι να πηγαινεις στα σοσιαλ. βεβαια αυτο που ειπε καποιος απο πανω δεν νομιζω να γινεται. δλδ τυχαια ανματς. απλα σε κανει η αλλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom