Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Το μεσεντζερ πως; Πως μπορείς να κανεις αναζητηση;Ωραίο μουνι που να ψάχνει πουτσο από τιντερ δεν ιπαρχει.. Έχουνε το ινστα και το μεσεντζερ για αυτό το σκοπό..
Το μεσεντζερ πως; Πως μπορείς να κανεις αναζητηση;Ωραίο μουνι που να ψάχνει πουτσο από τιντερ δεν ιπαρχει.. Έχουνε το ινστα και το μεσεντζερ για αυτό το σκοπό..
Μεγάλη μπουκιά φάε...Ωραίο μουνι που να ψάχνει πουτσο από τιντερ δεν ιπαρχει.. Έχουνε το ινστα και το μεσεντζερ για αυτό το σκοπό..
τι ξερεις εσυ ρε ναυαγιο? απο τα πολλα ωραια μουνια που γαμας τιντερ εχεις αναγκη να γλειφοκωλιαζεις γυφτακια μεταξι?Μεγάλη μπουκιά φάε...
Που στην Γαλλία τυπε? Πρόσεξε την απάντηση...Με πριβέ πωλήσεις θα είχες έκπτωση 30% - 40%. Πήγαινε σε καλά μαγαζιά και ρώτα τους. Οι πωλήσεις γίνονται μέσα στο μαγαζί, απλώς τα ρούχα έχουν ένα ειδικό αυτοκόλλητο για τα μέλη του club. Θα σου έρχονται τα νέα μοντέλα με email. Χοντρικά πρέπει να κάνεις μία ελάχιστη κατανάλωση ετησίως που στην περίπτωσή σου είναι τόσο μεγάλη που θα έχεις και δώρα. Βέβαια δεν ξέρω πώς γίνεται στην Ελλάδα, γιατί εγώ μένω εξωτερικό (Γαλλία).
Εγώ τον καταλαβαίνω σε αυτό το θέμα τον μπαρμπα. Έχει να κάνει με φετίχ και ανωμαλία οπότε όσες γυναίκες και αν γνωρίζεις έξω πάντα θα θες αυτή τη "βρωμια" Που σου προσφέρουν αυτές. Εμένα πχ μ'αρέσουν οι λατινες οπότε όσες Ελληνίδες και αν γαμαω (έστω και καλές) παντα θα θέλω να γαμησω και λατινες. Και που θα τις βρω?? Σε σπιτακιατι ξερεις εσυ ρε ναυαγιο? απο τα πολλα ωραια μουνια που γαμας τιντερ εχεις αναγκη να γλειφοκωλιαζεις γυφτακια μεταξι?
Υπάρχει...Ωραίο μουνι που να ψάχνει πουτσο από τιντερ δεν ιπαρχει.. Έχουνε το ινστα και το μεσεντζερ για αυτό το σκοπό..
το κυριο θεμα που τον κατακρινω ειναι που γλειφει κωλους εκδιδομενων οχι οτι παει σπιτακια. σπιτακια γαμανεΕγώ τον καταλαβαίνω σε αυτό το θέμα τον μπαρμπα. Έχει να κάνει με φετίχ και ανωμαλία οπότε όσες γυναίκες και αν γνωρίζεις έξω πάντα θα θες αυτή τη "βρωμια" Που σου προσφέρουν αυτές. Εμένα πχ μ'αρέσουν οι λατινες οπότε όσες Ελληνίδες και αν γαμαω (έστω και καλές) παντα θα θέλω να γαμησω και λατινες. Και που θα τις βρω?? Σε σπιτακια
Άλλοι γλυφουν ποδια, κωλους, σκατά και γω δεν ξέρω τι άλλη ανωμαλία εχει ο καθένας.. Υπάρχουν και έλλεινηδες που τα δέχονται αλλα σπάνιο.το κυριο θεμα που τον κατακρινω ειναι που γλειφει κωλους εκδιδομενων οχι οτι παει σπιτακια. σπιτακια γαμανε
σιγα το ασυνηθιστο το να γλειψεις κωλο κανονικης ελλειηνιδας γκομενας. ολες το δεχονται.Άλλοι γλυφουν ποδια, κωλους, σκατά και γω δεν ξέρω τι άλλη ανωμαλία εχει ο καθένας.. Υπάρχουν και έλλεινηδες που τα δέχονται αλλα σπάνιο.
Γιατί περνάω από εξετάσεις;Που στην Γαλλία τυπε? Πρόσεξε την απάντηση...
Σε έχει διαγράψει απο match το άλλο άτομο πιθανόν ναι. Σαυτή τη περίπτωση σβήνεται και η κουβέντα σας. Επίσης συμβαίνει να buggάρει η εφαρμογή και να στα σβήνει. Δε μπορείς να το ξαναβρείς απλά.Δεν καταλαβαίνω κάτι σε αυτή την μαλακια. Όταν μιλάς με κάποιον στα μηνύματα και ξαφνικά εξαφανίζεται η συνομιλία. Και δεν την βρίσκεις μετά ούτε την συνομιλία, ούτε το πρόσωπο που μιλούσες. Πώς στον πουτσο γίνεται αυτό;
Την διαγράφει το άλλο άτομο; Σε βάζει σε αποκλεισμό; Η παίζει κάτι άλλο? Πώς ξαναβρισκεις αυτό το πρόσωπο?
Search δεν έχει αυτή η μαλακια;;; Δεν μπορείς να βρεις κάποιον συγκεκριμένο;Σε έχει διαγράψει απο match το άλλο άτομο πιθανόν ναι. Σαυτή τη περίπτωση σβήνεται και η κουβέντα σας. Επίσης συμβαίνει να buggάρει η εφαρμογή και να στα σβήνει. Δε μπορείς να το ξαναβρείς απλά.
Προφανώς η τυπισσα σου έκανε match κατα λάθος ή το μετάνιωσε!!!Δεν καταλαβαίνω κάτι σε αυτή την μαλακια. Όταν μιλάς με κάποιον στα μηνύματα και ξαφνικά εξαφανίζεται η συνομιλία. Και δεν την βρίσκεις μετά ούτε την συνομιλία, ούτε το πρόσωπο που μιλούσες. Πώς στον πουτσο γίνεται αυτό;
Την διαγράφει το άλλο άτομο; Σε βάζει σε αποκλεισμό; Η παίζει κάτι άλλο? Πώς ξαναβρισκεις αυτό το πρόσωπο?
Βρε οκ αυτό. Αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει μηχανή αναζήτησηςΠροφανώς η τυπισσα σου έκανε match κατα λάθος ή το μετάνιωσε!!!
οχι τυπε οτι σου βγαλει δυστυχωςSearch δεν έχει αυτή η μαλακια;;; Δεν μπορείς να βρεις κάποιον συγκεκριμένο;
Κατάλαβα. Κοινώς δώσε σοσιαλ νωρίς γιατί δεν ξέρεις τι γίνεταιοχι τυπε οτι σου βγαλει δυστυχως
ναι αν βλεπεις οτι παει καλα η συζητηση καλο ειναι να πηγαινεις στα σοσιαλ. βεβαια αυτο που ειπε καποιος απο πανω δεν νομιζω να γινεται. δλδ τυχαια ανματς. απλα σε κανει η αλλη.Κατάλαβα. Κοινώς δώσε σοσιαλ νωρίς γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται