τυπε ισχυει και ο αλεξ μου ελεγε εγω τσιμπαω οχι αυτος που εχει κανει 100 ποστ ψευτικα.......Τυπε καποτε τον τρολαρες και τωρα του εχεις γινει εμμονη.Σε ψαχνει στο φορουμ σαν μανιακος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tinder αξίζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 470K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Καλύτερα 50 και κοντός παρά να χεζομαι πάνω μου σα και σένα...δυστυχως πρεπει ναναι 50αρης και εχει νοητικη ηλικια 10
επισης ειναι κοντος.
τυπε το τι σταυροφορια εχεις κανει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ που ουτε τα πλαισια δεν ειναι σωστα επειδη σε ειπα κοντο και σιχαμενο με ξεπερναει. ποσο αργοσχολος εισαι? επισης που σκατα εχεις τοσες φωτο με τραβελια?Καλύτερα 50 και κοντός παρά να χεζομαι πάνω μου σα και σένα...
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Επειδη τον τρολαρες μεχρι τελους.Το συνηθισμενο ειναι να τρολαρει αυτος ναυαγια του φορουμτυπε ισχυει και ο αλεξ μου ελεγε εγω τσιμπαω οχι αυτος που εχει κανει 100 ποστ ψευτικα.......
τυπε ειναι κοντος και γλωσσοφιλαει πουτανες. η ιδια η ζωη τον τρολλαρει οχι εγω.Επειδη τον τρολαρες μεχρι τελους.Το συνηθισμενο ειναι να τρολαρει αυτος ναυαγια του φορουμ
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Κάποτε το έπαιζε σκληρός...ήταν μέχρι να πάρει το ορεκτικό του....Τυπε καποτε τον τρολαρες και τωρα του εχεις γινει εμμονη.Σε ψαχνει στο φορουμ σαν μανιακος
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.496
- Πόντοι
- 206
Η ηλικία σου; Επίσης πιο σωστό είναι να ζητάμε viber η fb/insta? Εγώ είμαι της σχολής τηλέφωνο για να είμαι σίγουρος ότι δεν είναι η άλλη timewaster. Βέβαια αν κάποιος νεότερος θεωρεί ότι αυτό είναι λάθος κ συνεχίζει από social μια χαρά, ας το επιβεβαιώσειεγω τυπε μου πολυ καλο τεμαχιο 22χρονων πιπινι πριν απο 2-3 μηνες. γλυκουλα φατσα, πετιτ, μικρο βυζακι, πλ καλος κωλος. απο τοτε δεν εχω βρει κατι αξιολογο....
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Πουτανα ολα τα νηματα με τροβαδουρο να πεταει τραβελοψολαδεςτυπε ειναι κοντος και γλωσσοφιλαει πουτανες. η ιδια η ζωη τον τρολλαρει οχι εγω.
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? το τι σταυροφορια εχεις κανει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ που ουτε τα πλαισια δεν ειναι σωστα επειδη σε ειπα κοντο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο με ξεπερναει. ποσο αργοσχολος εισαι? επισης που σκατα εχεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος αν τελειωσες δημοτικο?Κάποτε το έπαιζε σκληρός...ήταν μέχρι να πάρει το ορεκτικό του....
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Νίκι έχει ματσαρει στο τιντερ όλη τη λεωφόρο Συγγρού...Πουτανα ολα τα νηματα με τροβαδουρο να πεταει τραβελοψολαδες
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Ρε μαλακες αυτα τα τραβελια τι διαολο ολοι πουτσαραδες ειναι
τυπε κοιτα εχω βγει με 17 κοπελες στα δυο χρονια απο τετοια απς. πλεον εχει στερεψει και δεν εχω βγει καποιο νεο. γενικα παντως θα ελεγα ειμαι βετερανος. οχι ολες μουναρες. υπηρχαν και μετριες και ασχημες που απλα δεν ειχα θεμα να μου γλειψουν πουτσα. η αποψη μου ειναι βαιμπερ για το λογο που ειπες. και γενικα να προσπαθεις να βγαινεις νωρις οχι μηνύματα 2 βδομαδες. αν η αλλη ψηνεται θα δεχτει.Η ηλικία σου; Επίσης πιο σωστό είναι να ζητάμε viber η fb/insta? Εγώ είμαι της σχολής τηλέφωνο για να είμαι σίγουρος ότι δεν είναι η άλλη timewaster. Βέβαια αν κάποιος νεότερος θεωρεί ότι αυτό είναι λάθος κ συνεχίζει από social μια χαρά, ας το επιβεβαιώσει
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Έτσι τους θέλει...νταβραντισμενους...Ρε μαλακες αυτα τα τραβελια τι διαολο ολοι πουτσαραδες ειναι
Νίκι έχει ματσαρει στο τιντερ όλη τη λεωφόρο Συγγρού...
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? το τι σταυροφορια εχεις κανει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ που ουτε τα πλαισια δεν ειναι σωστα επειδη σε ειπα κοντο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο με ξεπερναει. ποσο αργοσχολος εισαι? επισης που σκατα εχεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος αν τελειωσες δημοτικο?Έτσι τους θέλει...νταβραντισμενους...
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Έτοιμη για κωλοραφη η Νικι η αχόρταγη μικρή....
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? το τι σταυροφορια εχεις κανει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ που ουτε τα πλαισια δεν ειναι σωστα επειδη σε ειπα κοντο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο με ξεπερναει. ποσο αργοσχολος εισαι? επισης που σκατα εχεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος αν τελειωσες δημοτικο?Έτοιμη για κωλοραφη η Νικι η αχόρταγη μικρή....
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Νίκι η ποντικομικρουλα...
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? το τι σταυροφορια εχεις κανει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ που ουτε τα πλαισια δεν ειναι σωστα επειδη σε ειπα κοντο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο με ξεπερναει. ποσο αργοσχολος εισαι? επισης που σκατα εχεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος αν τελειωσες δημοτικο?Νίκι η ποντικομικρουλα...
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Κοκομπλοκο η Νικι, κόλλησε η βελόνα από την πολύ την τραβελοπουτσα....
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? το τι σταυροφορια εχεις κανει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ που ουτε τα πλαισια δεν ειναι σωστα επειδη σε ειπα κοντο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο με ξεπερναει. ποσο αργοσχολος εισαι? επισης που σκατα εχεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος αν τελειωσες δημοτικο?Κοκομπλοκο η Νικι, κόλλησε η βελόνα από την πολύ την τραβελοπουτσα....
νομιζω αυτο συνοψιζει γτ σου εχω γαμησει τα ονειρα οποτε κανω κοπυ πειστ πλεον σταματησες να με παραθετεις κιολας....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις