Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 470K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Τυπε καποτε τον τρολαρες και τωρα του εχεις γινει εμμονη.Σε ψαχνει στο φορουμ σαν μανιακος :tooth: :tooth: :tooth:
τυπε ισχυει και ο αλεξ μου ελεγε εγω τσιμπαω :2funny: οχι αυτος που εχει κανει 100 ποστ ψευτικα.......

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
δυστυχως πρεπει ναναι 50αρης και εχει νοητικη ηλικια 10 :confused: :confused: :confused:
επισης ειναι κοντος.
Καλύτερα 50 και κοντός παρά να χεζομαι πάνω μου σα και σένα...:tooth::tooth::tooth::alivedick::alivedick::alivedick:
Νικι ρηξη πρωκτου.png

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Καλύτερα 50 και κοντός παρά να χεζομαι πάνω μου σα και σένα...:tooth::tooth::tooth::alivedick::alivedick::alivedick:
Νικι ρηξη πρωκτου.png
τυπε το τι σταυροφορια εχεις κανει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ που ουτε τα πλαισια δεν ειναι σωστα επειδη σε ειπα κοντο και σιχαμενο με ξεπερναει. ποσο αργοσχολος εισαι? :headbang: επισης που σκατα εχεις τοσες φωτο με τραβελια:confused:?

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
τυπε ισχυει και ο αλεξ μου ελεγε εγω τσιμπαω :2funny: οχι αυτος που εχει κανει 100 ποστ ψευτικα.......
Επειδη τον τρολαρες μεχρι τελους.Το συνηθισμενο ειναι να τρολαρει αυτος ναυαγια του φορουμ :tooth: :tooth: :tooth:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Επειδη τον τρολαρες μεχρι τελους.Το συνηθισμενο ειναι να τρολαρει αυτος ναυαγια του φορουμ :tooth: :tooth: :tooth:
τυπε ειναι κοντος και γλωσσοφιλαει πουτανες. η ιδια η ζωη τον τρολλαρει οχι εγω. :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
εγω τυπε μου πολυ καλο τεμαχιο 22χρονων πιπινι πριν απο 2-3 μηνες. γλυκουλα φατσα, πετιτ, μικρο βυζακι, πλ καλος κωλος. απο τοτε δεν εχω βρει κατι αξιολογο....
Η ηλικία σου; Επίσης πιο σωστό είναι να ζητάμε viber η fb/insta? Εγώ είμαι της σχολής τηλέφωνο για να είμαι σίγουρος ότι δεν είναι η άλλη timewaster. Βέβαια αν κάποιος νεότερος θεωρεί ότι αυτό είναι λάθος κ συνεχίζει από social μια χαρά, ας το επιβεβαιώσει

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Κάποτε το έπαιζε σκληρός...ήταν μέχρι να πάρει το ορεκτικό του.... :alivedick: :alivedick: :alivedick:
Νικι γουστα.png
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? :confused: το τι σταυροφορια εχεις κανει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ που ουτε τα πλαισια δεν ειναι σωστα επειδη σε ειπα κοντο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο με ξεπερναει. ποσο αργοσχολος εισαι? :headbang: επισης που σκατα εχεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος αν τελειωσες δημοτικο:confused:?

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Η ηλικία σου; Επίσης πιο σωστό είναι να ζητάμε viber η fb/insta? Εγώ είμαι της σχολής τηλέφωνο για να είμαι σίγουρος ότι δεν είναι η άλλη timewaster. Βέβαια αν κάποιος νεότερος θεωρεί ότι αυτό είναι λάθος κ συνεχίζει από social μια χαρά, ας το επιβεβαιώσει
τυπε κοιτα εχω βγει με 17 κοπελες στα δυο χρονια απο τετοια απς. πλεον εχει στερεψει και δεν εχω βγει καποιο νεο. γενικα παντως θα ελεγα ειμαι βετερανος. οχι ολες μουναρες. υπηρχαν και μετριες και ασχημες που απλα δεν ειχα θεμα να μου γλειψουν πουτσα. η αποψη μου ειναι βαιμπερ για το λογο που ειπες. και γενικα να προσπαθεις να βγαινεις νωρις οχι μηνύματα 2 βδομαδες. αν η αλλη ψηνεται θα δεχτει.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Νίκι έχει ματσαρει στο τιντερ όλη τη λεωφόρο Συγγρού... :tooth: :tooth: :tooth: :alivedick: :alivedick: :alivedick:
Νικι 2-2.png

Έτσι τους θέλει...νταβραντισμενους... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? :confused: το τι σταυροφορια εχεις κανει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ που ουτε τα πλαισια δεν ειναι σωστα επειδη σε ειπα κοντο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο με ξεπερναει. ποσο αργοσχολος εισαι? :headbang: επισης που σκατα εχεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος αν τελειωσες δημοτικο:confused:?

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Έτοιμη για κωλοραφη η Νικι η αχόρταγη μικρή.... :tooth: :tooth: :tooth: :alivedick: :alivedick: :alivedick:
Νικι ρηξη πρωκτου.png

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Νίκι η ποντικομικρουλα... :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Κοκομπλοκο η Νικι, κόλλησε η βελόνα από την πολύ την τραβελοπουτσα.... :alivedick: :alivedick: :alivedick:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Κοκομπλοκο η Νικι, κόλλησε η βελόνα από την πολύ την τραβελοπουτσα.... :alivedick: :alivedick: :alivedick:
νομιζω αυτο συνοψιζει γτ σου εχω γαμησει τα ονειρα οποτε κανω κοπυ πειστ :sunglasses: πλεον σταματησες να με παραθετεις κιολας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom