Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Τσιμπά κοπυ πειστ στη σουφρα σου 2 τουλουμπες...
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? το τι σταυροφορια εχεις κανει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ που ουτε τα πλαισια δεν ειναι σωστα επειδη σε ειπα κοντο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο με ξεπερναει. ποσο αργοσχολος εισαι? επισης που σκατα εχεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος αν τελειωσες δημοτικο?Τσιμπά κοπυ πειστ στη σουφρα σου 2 τουλουμπες...
Κι άλλος αρχοντας????? Γίνανε πολλοί τελικάΤυπε σπαμαρεις στο νημα του αρχηγου και δεν ειναι ωραιο αυτο . Εδω εχουμε χαρτι και στυλο και γραφουμε να γινουμε fashion icon , συμβουλες μονο ο αρχοντας επιτρεπεται να δινει
Τι ναι αυτοί οι πειναλεοι???θα τα κανουμε custom made που ειναι +30%
η παιρνουμε 2 και το ενα το φοραμε σαν φουτερ στον λαιμο με τα κορδωνια για wow factor οπως οι πιτσιρικαδες
Εληξε χθες η ετησια συνδρομή μου.
Με ζαλιζουν να ανανεωσω .
Τ αρχιδιαμου θα παρουν τα λαμογια
Ω ναι!Εχει φάει κανεις τελευταιο 6 μηνο κανα καλό γκομενακι απο τίντερ ;
έχει τύχει και σε μένα πολλές φορές να χαθούν οι διάλογοι και το άτομο να φαίνεται πλέον μόνο στα "match" και οχι στα μηνυματα.Σε έχει διαγράψει απο match το άλλο άτομο πιθανόν ναι. Σαυτή τη περίπτωση σβήνεται και η κουβέντα σας. Επίσης συμβαίνει να buggάρει η εφαρμογή και να στα σβήνει. Δε μπορείς να το ξαναβρείς απλά.
υπαρχουν και φτωχοι στην ζωη τι να κανουμε. αλλα το στυλ στυλ το εχεις και φτωχος, αυτο ειναι το νοημαΤι ναι αυτοί οι πειναλεοι???
έχει τύχει και σε μένα πολλές φορές να χαθούν οι διάλογοι και το άτομο να φαίνεται πλέον μόνο στα "match" και οχι στα μηνυματα.
Επίσης έχει τύχει αντίστοιχο φαινόμενο να φαίνονται οι διάλογοι στον H/Y κ στο app να είναι μόνο το match (δλδ στο PC να διαβαζω τους διαλόγους, ενώ στην εφαρμογή να φαίνεται απλό ταίριασμα, σαν να μην έχουμε μιλήσει ποτέ με το άτομο)
μια φορα εβαλα συνδρομη σε αλλο σαιτ γνωριμιων και το μετανιωσα..τσαμπα λεφτα..το 80% παιζει να ναι και μποτς
μην δινετε λεφτα τσαμπα.περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να γαμησεις απο τα δωρεαν σοσιαλ
αυτες συνεχίζουν να μιλανε και με αλλους ακομα και αν την γαμήσει καποιος....ειναι ενα συνηθειο που δεν το κοβουν ευκολα (κατα τα αλλα σου πουλάνε παραμύθια για σχεσεις και πουτσες μπλε)τύπε συχνό φαινόμενο αυτό. Ειδικά απο το Τίντερ και όλες αυτες τις συναφείς εφαρμογές οι γκόμενες μιλάνε με 10 ταυτόχρονα. Λογικά τα βρήκε με άλλη πούτσα και έκοψε να μιλάει με τις υπόλοιπες.
εγω θυμάμαι μια γκομενα που ειχα γνωρίσει απο το τιντερ,μαρεσε βεβαια για αυτο και το τράβηξα λιγο παρπάνω. μου λεει "θελω να σβησεις την εφαρμογη αλλα θα το κανω και εγω μπροστα σου" οκ της λεω συμφωνοι. ελα ομως που εχε κρατησει 3-4 καβάτζες στο fb και καυλάντιζε ..πονηρες...σε περιπτωση που δεν παει κατι καλα με σενα.Κατα τα αλλα ηθελε να μου το παιξει σωστη σβηνοντας την εφαρμογη
γυναικείες αρχιδιές είναι αυτές, όλες οι γυναίκες κρατάνε καβάτζες ώστε με την πρώτη στραβή να απιστήσουν αν χρειαστεί ή να τα φτιάξουν με τον άλλον
Τύπε γενικά οι γκόμενες με τα πολλά λάικ στο ίνστα (πάνω απο 500 σε κάθε φώτο) ξέχασε τες. Σαν κουκλες σε βιτρινα ειναι.
στρατιές πυρφόρων με σχόλια και likes, μερικές φορές δεν φταίνε μόνο οι γυναίκες αλλά οι πυρφόροι που τους τρέχουν τα σάλια