Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 472K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
εγω οταν βρισκω ατομα που τους αρεσει το styling
μπορουμε να αρχισουμε να μιλαμε στις 11 το πρωι και να τελιωσουμε στις 11 το βραδυ
και να νομιζω οτι μιλαμε 10 λεπτα
Τυπε δε τη νοιαζουν τα δωρα , τα αγοραζει μονη της . Το styling τη νοιαζει και θελω να κανετε κουβεντα ενωπιον μου στο εργοστασιο . Αν σου αρεσει η ταχυτητα στο ξαναλεω θα σου χω ενα δωρο . Βουκουρεστιου δυσκολα αλλιως Βουλιαγμενη για καφε καμια Κυριακη

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
βουλιαγμενη καλυτερα
καταλαβα το δωρο
θα ερθεις με καμια πορσε χαχα ))
Βουλιαγμενη για καμια Κυριακη ειμαι μεσα κομπλε
Οκ ενταξει . Οχι ρε μαν απλα πραγματα , εγω ενας μισθωτος ειμαι δε τα ξερω αυτα . Θα κανονισουμε τοτε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω νομιζω εχει ονομασει σαν γκομενα τη μαρια παλαμη, οπως και αλλα αξιοτιμα μελη εδω μεσα βεβαιως βεβαιως.
βλεπε ΠΙΝΑΤ, μεγαλογαμια @Chernobyl(3) που προτου παει να γαμησει, γυμναζει τον προστατη του :effemine:
Πλάκα πλακα εγώ παλια την έπαιζα επίτηδες πριν βγω με γκόμενα για να είμαι πιο κουλ

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Οκ ενταξει . Οχι ρε μαν απλα πραγματα , εγω ενας μισθωτος ειμαι δε τα ξερω αυτα . Θα κανονισουμε τοτε
capo ναρθω και εγω σαυτον τον καφε να γνωρισω εσενα και τον γαμησετα? απλα εγω θα κοιταω με φορμες. μεχρι εκει ειμαι :confused:. ομως προς κεντρο ρε παιδια, δεν παω πλ προαστεια σαν πληβειος που ειμαι :confused: .

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
capo ναρθω και εγω σαυτον τον καφε να γνωρισω εσενα και τον γαμησετα? απλα εγω θα κοιταω με φορμες. μεχρι εκει ειμαι :confused:. ομως προς κεντρο ρε παιδια, δεν παω πλ προαστεια σαν πληβειος που ειμαι :confused: .
Χαχα ελα αμε σε παω εσενα . Κεντρο παει ο γαμησετα οχι εγω , ασπροπυργο με τους γυφτους τη βγαζω καθημερινες , χειροτερα απο πλεμπα . Θα αναγκαστω να παω προαστια αφου δεν ερχεται , θα βαλω gps

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πλάκα πλακα εγώ παλια την έπαιζα επίτηδες πριν βγω με γκόμενα για να είμαι πιο κουλ
Αλλιώς θα της τον πεταγα μέσα στα μουτρα κατευθείαν πριν φυγει η παραγγελία του καφε

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Capo, στο λαιμό σου έχει κάτσει αυτός με το κατούρημα, δεν το καταπίνεις με τίποτα....:grin:
Μετα το γαμησετα , ακολουθει αυτος . Θα πινω ουισκι και θα μου το αναλυσει εκ του συνεγγυς δε θα περασει ετσι τετοια δηλωση . Αναλαμβανω το ρισκο να του ζητησω να κατουρησει κ εμενα , κατι εχει αυτος και τους το βγαζει , θελω να το μαθω

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μετα το γαμησετα , ακολουθει αυτος . Θα πινω ουισκι και θα μου το αναλυσει εκ του συνεγγυς δε θα περασει ετσι τετοια δηλωση . Αναλαμβανω το ρισκο να του ζητησω να κατουρησει κ εμενα , κατι εχει αυτος και τους το βγαζει , θελω να το μαθω
1641123522607.png

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.042
Πόντοι
6.236
Το είχα καταλάβει ότι κατά βάθος σου αρέσει και θέλεις να το δοκιμάσεις :2funny:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Ευχαριστω τον couch για τον χρόνο του να μου γραψει

Πώς να κάνετε το στυλ σας να φαίνεται ακριβό, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σαςΣτυλ «σαμπάνιας» σε προϋπολογισμό «μπίρας»

Το να έχεις υπέροχη αίσθηση του στυλ και να έχεις απεριόριστο budget δεν πηγαίνουν απαραιτήτως μαζί, τελικά. Το κλειδί για να έχεις ένα στυλ που φαίνεται ακριβό, όμως, είναι στην πραγματικότητα πολύ απλό: Αυτοπεποίθηση, μερικά προσαρμοσμένα κομμάτια και καλή εφαρμογή. Αν δεν είστε σίγουρες για το ντύσιμό σας, θα είναι και όλοι οι άλλοι γύρω σας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Γι’ αυτό αν θέλετε το στυλ σας να φαίνεται ακριβό, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

Προσαρμόστε τα πάντα στο σωματότυπό σας

Κάθε καλοντυμένο άτομο θα σας πει ότι η προσαρμογή των βασικών ενδυμάτων σας μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά στην γκαρνταρόμπα σας. Μια εξαιρετική μοδίστρα θα είναι έμπειρη αρκετά ώστε να προσαρμόσει το τζιν ή το μπλουζάκι σας ακριβώς στο σωματότυπό σας για να βεβαιωθείτε έτσι ότι όλα θα ταιριάζουν σωστά.

Φοράτε τα ρούχα σας σιδερωμένα πάντα

Για να αποφύγετε να μοιάζετε σαν να σηκωθήκατε μόλις από το κρεβάτι, το byrdie.com συνιστά να σιδερώνετε πάντα τα ρούχα που είναι να φορέσετε πριν φύγετε από το σπίτι σας. Ανεξάρτητα από την τιμή, τα ρούχα σε κακή κατάσταση που είναι εμφανώς τραβηγμένα από ένα συρτάρι ή από τη στοίβα από την «καρέκλα με ρούχα» (όλες έχουμε μία) χωρίς να σιδερώνονται, δεν φαίνονται ποτέ καλά. Και ναι είναι κατανοητό το γεγονός ότι μπορεί να μην έχετε χρόνο, αλλά αφιερώνοντας επιπλέον 5 έως 10 λεπτά για να σιδερώσετε τα ρούχα σας μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά για μια κομψή εμφάνιση.

Πείτε ναι στη μονοχρωμία

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να προσθέσετε επιπλέον ένταση σε ένα ντύσιμο είναι να επιλέξετε μονόχρωμα κομμάτια. Μπορείτε να επιλέξτε πανομοιότυπα τοπ και φούστες, αλλά να διαφοροποιήσετε τις υφές ώστε να δώσετε περισσότερη διάσταση. Τα μονόχρωμα outfit όχι μόνο σας ψηλώνουν, αλλά φαίνονται αβίαστα, συνδυασμένα και πολύ ακριβά.

Προσθέστε ένα μπλέιζερ

Τα μπλέιζερ, σύμφωνα με το byrdie.com, είναι ο σίγουρος τρόπος για να αναδείξετε ακόμα και τα πιο απλά ρούχα. Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα μπλέιζερ σε μια απλή εμφάνιση με hoodie και τζιν, ολοκληρώνοντας με ένα καπέλο του μπέιζμπολ και ψηλά παπούτσια. Αυτό θα κάνει αμέσως την εμφάνισή σας πιο πολυτελή για όλες αυτές τις δουλειές του Σαββατοκύριακου. Για ένα ραντεβού, φορέστε ένα oversized μπλέιζερ πάνω από ένα μεταξωτό μαύρο φόρεμα και ένα «εύκολο» μποτάκι.

Δώστε προσοχή στα αξεσουάρ

Εάν έχετε κολλήσει στο πώς να κάνετε τα ρούχα σας να φαίνονται ακριβά, γιατί να μην ξεκινήσετε με τα αξεσουάρ σας; «Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με μία καλή τσάντα», εξηγεί το byrdie.com. Είτε αγοράσετε μία καινούργια, είτε την βρείτε σε ένα κατάστημα μεταχειρισμένων, μια τσάντα μπορεί πάντα να αναδείξει την εμφάνιση. Εκτός από μια τσάντα, μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε ένα κομψό καπέλο, γυαλιά ηλίου, statement κοσμήματα ή κάλτσες για μια πλούσια αναβάθμιση σε οποιοδήποτε ντύσιμο.

Επενδύστε σε statement κομμάτια

Ναι, τα statement κομμάτια είναι επένδυση. Κοστίζουν πολύ περισσότερο από τα βασικά, αλλά το όφελος που αποκομίζετε από αυτά μπορεί να σας κρατήσει μια ζωή. Μακροπρόθεσμα, σας εξοικονομεί χρήματα και είναι η βιώσιμη επιλογή όταν πρόκειται για την αποφυγή πολλών πεταμένων, τελικά, πραγμάτων.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Το είχα καταλάβει ότι κατά βάθος σου αρέσει και θέλεις να το δοκιμάσεις :2funny:
Η δηλωση του ειδωλου, ΤΟΥ ΕΙΔΩΛΟΥ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
τύποι θα σας δώσω μια συμβουλη επειδη βλέπω το εχετε ριξει πολυ στο ντυσιμο και στο στυλ οχι οτι δε μετράει αλλα ειναι ανευ σημασίας σε σχεση με αλλα πράγματα..και αυτα τα αλλα πράγματα ειναι η αυτοπεποιθηση και ο αέρας...ουτε υψος,ουτε βάρος,εχω ρίξει γκομενες που αλλοτε ειχα παρει μερικα κιλα και αλλοτε ημουν πιο νορμαλ..Μη δινεται πολυ βάση λοιπον σε αυτα γιατι μια γκομενα δεν θελει τον αντρα "ατσαλάκωτο"ουτε να ασχολειται και πολυ με αυτα (γενικως μη καταλάβουν οτι ασχολειστε πολυ με το ντυσιμο)... :wanker: ολα με μετρο εκτος απο την αυτοπεποίθηση και τον αέρα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ουτε πολλα φρουφρου και μπιχλιμπιδια πανω σας....τυπου βραχιολια,δαχτυλιδια,.και διάφορες μαλακιουλες...ενα ομως ωραιο ρολογάκι με μπρασελε ετσι να τονισει λιγο την αρρενωποτητα,σιγουρα!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ο σαντ μαν πχ και να βάλεις τον κωστέτσο να τον ντυσει, αν παει με τα μουτρα κατεβασμένα και με τη μαυρη διαθεση που εχει ουτε θηλυκη χελωνα δε θα του κάτσει

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
δικε μου εγω θα σε υποστηριξω παντως.
σκεψου το.
με τοσα χιλιαρικα που εχεις ξοδεψει, πρεπει να μοιαζεις σαν πριγκηπας.
Εσυ θελεις να διασκεδασεις μονος σου ,μονοφαγά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom