Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Αφτο που λέει μην πιστεύεις ποτέ ψαρά η ταρίφα το έχεις ακούσει?? ?Οχι δεν είναι μέλος στο σαη, του λέω τόσο καιρό να γραφτεί αλλά δεν θέλει
Αφτο που λέει μην πιστεύεις ποτέ ψαρά η ταρίφα το έχεις ακούσει?? ?Οχι δεν είναι μέλος στο σαη, του λέω τόσο καιρό να γραφτεί αλλά δεν θέλει
Καλά τού εκανεενα παραδειγμα κλασσικου πυρφορου
εχουνε κανονισει ραντεβου στις 7 το απογευμα το Σαββατο
πυρφορος : " καλησπερα , ειμαστε οκ για το ραντεβου στις 7 το Σαββατο ? "
γκομενακι : " ναι " . ( το κοφτο ναι ηδη επρεπε να πονηρεψει τον πυρφορο οτι μην ξαναστειλεις αλλο μηνυμα .
πυρφορος : " οκ θα ξεκινησω στις 6.30 και θα ειμαι εκει ακριβως στις 7 να σε παρω , οκ ? "
γκομενακι : δεν απανταει
πυρφορος : " ειναι ολα ενταξει , γιατι δεν απαντας ? "
πυρφορος : "αν δεν θες να βρεθουμε δεν πειραζει , εγω παντως να ξερεις οτι εχω συναισθηματα για σενα"
πυρφορος: "οκ μαλλον δεν με γουσταρεις , δεν πειραζει , εγω παντως να ξερεις θα ειμαι εκει στις 7 και θα σε περιμενω "
γκομενακι : "καλυτερα να μην βρεθουμε , αντιο"
πυρφορος : "αν μπορεις να μου δωσεις εστω μια δευτερη ευκαιρια , σε παρακαλω"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
'τι θα ντυθούμε στις φετινές απόκριες?΄΄balmain blazers
t-shirts louis vuitton+balmain+gucci+versace
παντελονια greg lauren+balmain+versace
παπουτσια balenciaga+louboutin+balmain+dolce gabbana
και πολλα αλλα , βαριεμαι να τα βαλω ολα τωρα
Γραφική ταβέρνα : " το τσατουρ μπατι "Κάποιον τον βλέπω στο σουβλατζίδικο Chaturbate πάλι απόψε...
Αυτή ρε τύπε Ρωσίδα είναι.. Και βιζιτονι αντί να αγοράζεις ρούχα σωστής κα α 150αρι καλύτερα και την εριξεςМ А Р И А Н Н А (@marianna_ioannou) • Instagram photos and videos
74K Followers, 166 Following, 106 Posts - See Instagram photos and videos from М А Р И А Н Н А (@marianna_ioannou)www.instagram.com
balmain το γκομενακι
αντε τωρα να το ριξεις αυτο με φορμα ))
Σορρυ κιόλας αλλά τι αίσχος είναι αυτό? Για συναυλία Manowar και εκεί ούτε καν.ειναι καμια 30αρια κομματια
το πιο ακριβο που αγορασα ητανε αυτο εδω το δαχτυλιδι
για ρουχο πανω απο 2800 δεν εδωσαDuffy Jewellery Black Rhodium Skull Ring - Farfetch
Shop Duffy Jewellery black rhodium skull ringwww.farfetch.com
Σορρυ αδερφέ αλλά εσύ κηρυττεις το ακριβώς αντίθετο τα φουμαρα δλδ. Μας λες οτι χωρίς έστω ένα balmain t-shirt δεν γαμαμε και θες να αλλάξουμε το ειναι μας και να παριστανουμε κάτι άλλο. Εγώ προσωπικά δεν το κάνω ούτε για την Τζένιφερ λοπεζ και όλο το tushy.com μαζί.το μεγαλυτερο λαθος που κανουνε οι περισσοτεροι
ειναι οτι προσπαθουνε να προβαλουνε μια εικονα η οποια δεν αντικατοπτριζει αυτο που ειναι στην πραγματικοτητα
δεν πρεπει να φοβασαι να τσαλακωθεις
αν η γκομενα καταλαβει οτι εισαι φουμαρα κτλπ εχει γινει καπνος
αληθειες μονο
Κλασσική ξεφτίλα γκομενα του ινσταγκραμ που αν την δει συμμαθητης της μπορεί να μην την αναγνωρισει από τις πλαστικες. Ψεύτικη γκομενα με ψεύτικη ινσταγκραμ ζωή. Ούτε να μου το δει με κάθε ειλικρίνεια.М А Р И А Н Н А (@marianna_ioannou) • Instagram photos and videos
74K Followers, 166 Following, 106 Posts - See Instagram photos and videos from М А Р И А Н Н А (@marianna_ioannou)www.instagram.com
balmain το γκομενακι
αντε τωρα να το ριξεις αυτο με φορμα ))
AMIRI chain-embellished Ankle Boots - Farfetch
Shop AMIRI chain-embellished ankle bootswww.farfetch.com
(οποιος δεν ριξει γκομενακι με αυτην την μποτα , του βαζω εγω το ξενοδοχειο και το. call girl να γαμησει )
Δηλαδή οποία γνωρίζει του λέει κατουρησε με?Μηπως λες τον αλλο που τον γνωριζουν οι γκομενες και τον παρακαλαν να τις κατουρησει ? ειναι σε αλλο νημα τωρα
ενα παραδειγμα κλασσικου πυρφορου
εχουνε κανονισει ραντεβου στις 7 το απογευμα το Σαββατο
πυρφορος : " καλησπερα , ειμαστε οκ για το ραντεβου στις 7 το Σαββατο ? "
γκομενακι : " ναι " . ( το κοφτο ναι ηδη επρεπε να πονηρεψει τον πυρφορο οτι μην ξαναστειλεις αλλο μηνυμα .
πυρφορος : " οκ θα ξεκινησω στις 6.30 και θα ειμαι εκει ακριβως στις 7 να σε παρω , οκ ? "
πυρφορος : " ειναι ολα ενταξει , γιατι δεν απαντας ? "
πυρφορος : "αν δεν θες να βρεθουμε δεν πειραζει , εγω παντως να ξερεις οτι εχω συναισθηματα για σενα"
πυρφορος: "οκ μαλλον δεν με γουσταρεις , δεν πειραζει , εγω παντως να ξερεις θα ειμαι εκει στις 7 και θα σε περιμενω "
γκομενακι : "καλυτερα να μην βρεθουμε , αντιο"
πυρφορος : "αν μπορεις να μου δωσεις εστω μια δευτερη ευκαιρια , σε παρακαλω"
μαλακες τι φορατε ?
ειμαι πολυ περιεργος
δηλαδη τωρα που ειναι χειμωνας ? τι φορας ?
οι αμιρι ειναι με διαφορα οι καλυτερες μποτες στην αγορα αυτην την στιγμη
δευτερες ερχονται οι ysl suede και μετα τριτος και καταιδρωμενος ο tom ford
ρε απλα να ξερω με ποιον μιλαω ετσι
μην εισαι τωρα στο pc με την φορμα την ναικ και κανουμε διαλογο
μαλακες μην το γαμησουμε τελειως
Τρσβελια θα μας ντυσεις εσυΟποιος θελει 100% επιτυχια για να ριξει γκομενακι μεσα στον Γεναρη θα ακολουθησει τις παρακατω στυλιστικες επιλογες ------>
1) double-breasted balmain blazer Balmain double-breasted Peaked Lapels Blazer - Farfetch
2)gucci t-shirt απο μεσα Gucci Oversize T-shirt With Interlocking G - Farfetch
3) balmain jeans Balmain Distressed ribbed-panel Skinny Jeans - Farfetch
4)amiri boots
5)gucci belt Gucci Leather Belt With Double G Buckle - Farfetch
ενα necklace , ενα δαχτυλιδακι , ενα bracelet ,ενα ρολογακι and you are good to go !!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΡΙΞΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ !!!
και κατα προτιμηση τωρα που εχει κρυο ενα μπουφανακι moncler
ενα t-shirt gucci / dolce gabbana /louis vuitton / balmain
αν οχι μπουφανακι , να ξερετε οτι οι γκομενες τρελενονται για τα denim jackets η καποιο blazer
απο κατω ενα velvet μαυρο παντελονακι
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην αφηνετε το τζιν η το παντελονι να πηγαινει μεχρι τον αστραγαλο σας
παντα θα το εχετε 10-15 εκατοστα πανω απο τον αστραγαλο
καμια αλυσιδα η κανενα δαχτυλιδι επισης θα βοηθησει
ρολοι μονο 3 μαρκες επιτρεπονται rolex , patek philippe η cartier
ολες οι υπολοιπες ειναι για πεταμα
αν βαλετε το ρολεξ μην βαλετε χοντρο μπουφαν , για να φαινεται το ρολεξ
κατα προτιμηση λεπτο τζακετ με το ρολεξ να προεξεχει
Απο κολωνιες να προτιματε την giorgio armani (black edition) .
καλη επιτυχια σε ολους τους καταδρομεις
παιζει ρολο το ντυσιμο και ολο το στυλ μπρο
στο μπραχαμι αμα σκασω οπως σκαω στην γλυφαδα
το πιο πιθανο να μου την πεσουνε να με ληστεψουνε
ειμαι ντυμενος ενα 10χιλιαρο απο πανω μεχρι κατω
Τι κυκλο δηλαδή ποσες θα γαμησει κάποιος μέσα από ένα κυκλο?δυστυχως η ζωη ειναι αδικη
ενας μετριος εμφανισιακα ( στο προσωπο) και φετες να ειναι , και αμαξαρα να οδηγαει , χωρις κυκλο
δεν σταυρωνει γκομενα
Έτσι λέει?Εχω φίλο ταρίφα που κάνει καλό παιχνίδι, είναι μεγάλος μύστης
παρε το κινητο οποιασδηποτε εμφανισιμης γκομενας
εχει μεσα καμια 20αρια τετοιες συνομιλιες αν δεν τις εχει διαγραψει ηδη
τον χειμωνα τωρα ειμαι περιεργος , τι φορας ?
δηλαδη πως βγαινεις εξω ?
Όταν φτιαχνουνε αντίγραφα Πικάσο και imitation cpu κάποιοι, σίγουρα κάποιοι άλλοι έχουν βγάλει αντίγραφο αυτού του πράγματος για 50 ευρώ.πω ρε φιλε εισαι θεος
μακαρι
μηπως ειναι ευκολο να μου βρεις και αυτην την αλυσιδα για 50 ευρω ?
SHAY 18kt White Gold Mini Pavé Diamond Link Necklace - Farfetch
Shop SHAY 18kt white gold mini pavé diamond link necklacewww.farfetch.com
θα σου ημουνα υποχρεος
θενκς
δικε μου χτυπας μεροκαματο δηλαδη.αλλη μερα καθομουνα 7-8 ωρες στο μετρο μονο για καμακια
Ολα τα ρουχα που ποσταρες θυμίζουν αυτά που πουλαει το aliexpress και το banggood...Οποιος θελει 100% επιτυχια για να ριξει γκομενακι μεσα στον Γεναρη θα ακολουθησει τις παρακατω στυλιστικες επιλογες ------>
1) double-breasted balmain blazer Balmain double-breasted Peaked Lapels Blazer - Farfetch
2)gucci t-shirt απο μεσα Gucci Oversize T-shirt With Interlocking G - Farfetch
3) balmain jeans Balmain Distressed ribbed-panel Skinny Jeans - Farfetch
4)amiri boots
5)gucci belt Gucci Leather Belt With Double G Buckle - Farfetch
ενα necklace , ενα δαχτυλιδακι , ενα bracelet ,ενα ρολογακι and you are good to go !!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΡΙΞΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ !!!