Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 472K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Σε περιμενω στην εταιρια για καφε στον Ασπροπυργο . Βλεπω εχεις ζητηση κ σε διεκδικουμε πολλοι αλλα θα επιμεινω . Αν σ αρεσει η ταχυτητα θα σ κανω κ ενα δωρο . Πρεπει να σε γνωρισω στην αδερφη μου εσενα να κανετε κουβεντα για styling . Οποτε ερθεις τα εξοδα δικα μου
Δηλωσε ηλικια, υψος, βάρος αδερφης πρώτα

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.503
Πόντοι
456
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το στιλ ενός αληθινού gentleman

Ο πρωθυπουργός ντύνεται πάντα επίσημα με κουστούμι και γραβάτα και όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες επιλέγει ένα πιο casual ντύσιμο με ένα chino παντελόνι και ένα απλό πουκάμισο. Μια τέτοια εμφάνιση ήταν και εκείνη στο νησί της Σαντορίνης με το άνοιγμα του τουρισμού στη χώρα μας, όπου ξεναγήθηκε στο νησί φορώντας ένα μπεζ παντελόνι με ένα γαλάζιο πουκάμισο, προφανώς λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.

Παρ΄όλα αυτά, σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις σε διεθνή μέσα, όπως και στα διαγγέλματα του είναι πάντα κομψός, όπως αρμόζει σε έναν άνθρωπο που κατέχει το πρωθυπουργικό αξίωμα.

Για όσους δεν έχουν 10Κ να αγοράσουν ρούχα προτείνω τις casual επιλογές του πρωθυπουργού μας :sunglasses:
Αποδεδειγμένα του την πέφτουν γκόμενες στο δρόμο

GR "Τί γκόμενος είσαι" - Ο θαυμασμός στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ουτε πολλα φρουφρου και μπιχλιμπιδια πανω σας....τυπου βραχιολια,δαχτυλιδια,.και διάφορες μαλακιουλες...ενα ομως ωραιο ρολογάκι με μπρασελε ετσι να τονισει λιγο την αρρενωποτητα,σιγουρα!!

συμφωνώ :thumbsup: ότι το μόνο αξεσουάρ για εμάς είναι ένα ακριβό ρολόι με μεταλλικό μπρασελέ για να τονιστεί η αρρενωπότητα μας και όχι άλλα μπιχλιμπίδια και λοιπές σαχλαμάρες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
συμφωνώ :thumbsup: ότι το μόνο αξεσουάρ για εμάς είναι ένα ακριβό ρολόι με μεταλλικό μπρασελέ για να τονιστεί η αρρενωπότητα μας και όχι άλλα μπιχλιμπίδια και λοιπές σαχλαμάρες
ενα seiko με πουκαμισάκι και σηκωμένο μανικι νομίζω ειναι οτι πρεπει κυριοι...ολα τα αλλα ειναι για τεντυμποηδες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ενα seiko με πουκαμισάκι και σηκωμένο μανικι νομίζω ειναι οτι πρεπει κυριοι...ολα τα αλλα ειναι για τεντυμποηδες

ειδικά άνοιξη και καλοκαίρι πουκάμισο με μαζεμένο το μανίκι προς τα επάνω όχι πολύ όμως σε συνδιασμό με ένα ωραίο ρολόι και υφασμάτινο παντελόνι κατ' εμέ αποτελεί τον καλύτερο συνδιασμό κομψότητας και αρρενωπότητας

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.503
Πόντοι
456
Προσοχή που τα φοράμε όμως. Είχα ένα Breiting μαιμου αλλά δεν το καταλάβαινες με τίποτα.
Στο μετρό ένας μαλάκας μια φορά το πρόσεξε και μου είπε καλά ρε φίλε έχεις 10 χιλιάρικα ρολόι και παίρνεις το μετρό;
Έκτοτε δεν το ξανάβαλα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Προσοχή που τα φοράμε όμως. Είχα ένα Breiting μαιμου αλλά δεν το καταλάβαινες με τίποτα.
Στο μετρό ένας μαλάκας μια φορά το πρόσεξε και μου είπε καλά ρε φίλε έχεις 10 χιλιάρικα ρολόι και παίρνεις το μετρό;
Έκτοτε δεν το ξανάβαλα
για καλες περιπτώσεις λεμε τωρα και γω πχ το ρολοι στη καθημερινότητα δεν το φοραω...που και που φοράω ενα καταδυτικό αλλα σε πιο σπεσιαλ περιπτωσεις θα βαλω μπρασελε...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Έκτοτε δεν το ξανάβαλα

εγώ μέχρι 800 ευρώ ρολόι είναι το πιο ακριβό που έχω βάλει (tissot) δώρο από τον κουμπάρο μου. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ξοδέψει κάποιος περισσότερα χρήματα για ρολόι και ας διαθέτει οικονομική άνεση. Μέχρι 1000 ευρώ είναι οκ πιστεύω

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Αυτός ο Gamiseta γιατί μου θυμίζει λίγο κάποιον Χρήστο Σαββίδη; Μπααα, σύμπτωση θα είναι. :confused:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
επίσης έχω και μια ρέπλικα των 400 ευρώ πιστό αντίγραφο ενός rolex μοντέλου των 10.000 ευρώ που δεν το καταλαβαίνει κάποιος ότι είναι μαιμού αν δεν έχει μια σχετική γνώση από ρολόγια

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Eγώ από την άλλη δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συναντηθώ μαζί της αν αρχίσει να μου ζητάει FB, insta και τέτοια. Έτσι παίζουν τα 15χρονα. Δεν ασχολούμαι καν. Καμμένη η γκόμενα!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
μεσα στο 2021 εδωσα ακριβως 70.000 ευρω για ρουχα
διανοεισαι ποσα ταξιδια ειχα παει με αυτα τα λεφτα και τις πουτανες που θα ειχα γαμησει ?
Με πριβέ πωλήσεις θα είχες έκπτωση 30% - 40%. Πήγαινε σε καλά μαγαζιά και ρώτα τους. Οι πωλήσεις γίνονται μέσα στο μαγαζί, απλώς τα ρούχα έχουν ένα ειδικό αυτοκόλλητο για τα μέλη του club. Θα σου έρχονται τα νέα μοντέλα με email. Χοντρικά πρέπει να κάνεις μία ελάχιστη κατανάλωση ετησίως που στην περίπτωσή σου είναι τόσο μεγάλη που θα έχεις και δώρα. Βέβαια δεν ξέρω πώς γίνεται στην Ελλάδα, γιατί εγώ μένω εξωτερικό (Γαλλία).

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
μοντελαρα μου εχω μπει τωρα στον ιστοτοπο και χαζευω πατουμενα.
δεν πιστευω να κυκλοφορεις εξω με τιποτα τετοια εεε ? :think:
Βρήκα ενα σενιο παπούτσακι, όνομα και πράγμα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.492
Πόντοι
27.261