Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 500K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.026
Πόντοι
27.261

Despina​

27

Cosmopolitan girl who’s looking for acquaintances, city guides, friendships and possibly a potential partner.
And definitely not interested in one night stands.
Lived in London and Vienna and now stuck in Stuttgart and moving soon to Athens!
I am not a social media fan. I only use tinder.
Why?
Because I’m too real for the shit and I have a life.
Plus corona brought me to tinder.?

14.06-24.06 KVA
29.06-03.07 ATH

:tooth:
κανει τουρ, αλλα δεν ειναι φαν του σελοφαν
Θ Ε Ε Σ :worship:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.026
Πόντοι
27.261

Katja​

37

Reading, writing, singing.
Love nature and long runs.
I train Muay Thai.
p.s Don't contact me if use drugs, thanks:)

:tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.026
Πόντοι
27.261

Rosa​

37

I need the best man in the world.
For love.
I want to get married, five children, a large kitchen.
I do not work and do not going to work.
I want a lot,
no money.
Disgusting character.
Sex only after the wedding.

:happy::badair:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 19318

Επισκέπτης
Δεν έχει νόημα στην Ελλάδα, ειδικά Θεσσαλονίκη θεωρώ ότι είναι τραγικά τα πράγματα, tinder plus για Βαλκάνια ίσως αξίζει.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Κάτι άκουσα ότι δεν μπορείς να διαγράψεις το προφίλ σου,ισχύει;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Δεν το έχετε βαρεθεί το Τίντερ; Ένα λιγάκι συνηθισμένο pattern είναι ενώ πάει καλά η συζήτηση, δείχνει να γουστάρει κλπ, όταν προτείνω να βγούμε για καφέ να με αφήνει στο διαβάστηκε ή να συμφωνεί σε date και μετά να εξαφανίζεται. Άμα δε θέλεις μωρή να με γνωρίσεις, τι μου κάνεις like, μου δίνεις fb και μου μιλάς; Όλες οι πυροβολημένες εκεί. Με κάτι τέτοια νιώθω ότι χάνω το χρόνο μου με τα dating apps.
εμενα δε με ενοχλει το εχω εκει δε καθομαι ολη μερα να ματσαρω αν κατσει καμια καλη μιλαω λιγο και μπαινω στο ψητο για την ιδια μερα...αν πει οχι δε το συνεχιζω..μεχρι εκει

• Like
Αντιδράσεις: vril

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
οχι εννοω εσυ τη δικια σ ηλικια
47
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν το έχετε βαρεθεί το Τίντερ; Ένα λιγάκι συνηθισμένο pattern είναι ενώ πάει καλά η συζήτηση, δείχνει να γουστάρει κλπ, όταν προτείνω να βγούμε για καφέ να με αφήνει στο διαβάστηκε ή να συμφωνεί σε date και μετά να εξαφανίζεται. Άμα δε θέλεις μωρή να με γνωρίσεις, τι μου κάνεις like, μου δίνεις fb και μου μιλάς; Όλες οι πυροβολημένες εκεί. Με κάτι τέτοια νιώθω ότι χάνω το χρόνο μου με τα dating apps.
Εμένα πάντως οι τελευταίες 20 που έχω μιλήσει μου έχουν πει το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή περιμένουν από τον άλλον να ζητήσει να βγούνε και δεν το λέει ποτέ!!!

• Χαχα
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αυτο το κλασικο να τις ρωταω "εχεις messenger η ινστα? " ναι εχω λενε.....ε πες μαρη

• Θυμός

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
εμενα δε με ενοχλει το εχω εκει δε καθομαι ολη μερα να ματσαρω αν κατσει καμια καλη μιλαω λιγο και μπαινω στο ψητο για την ιδια μερα...αν πει οχι δε το συνεχιζω..μεχρι εκει
Το να προτείνεις για την ίδια μέρα σίγουρα ξεσκαρτάρει τις time wasters γρήγορα, αλλά τρομάζει και αρκετές που αλλιώς μπορεί να βγαίνανε. Παλιά που εφάρμοζα την τακτική αυτή μόνο με μία είχα καταφέρει να βγω αυθημερόν από το badoo και αυτή μπάζο. Οι άλλες στην καλύτερη να συμφωνούσαν για άλλη μέρα. Πλέον δεν το εφαρμόζω γιατί δεν είμαι σε mood όλη την ώρα για date, ειδικά αν έχω πήξει με τη δουλειά και την καθημερινότητα. Γι' αυτό και για να πω την αμαρτία μου, πολλές φορές αργώ να απαντάω στα μηνύματα με αποτέλεσμα κάποια να καίγονται έτσι. Αλλά δεν υπάρχει και ένα κουμπί να μπαίνω σε διάθεση όταν δεν έχω. :2funny:

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Μιλαει με αλλους 2-3 ταυτοχρονα, για αυτο (η αναλογια ανδρες/γυναικες ειναι για κλαματα 10 προς 1)... Η απλα περναει την ωρα της, φτιαχνεται ψυχολογικα, περιμενοντας να την παρει ο γκομενος...
Η απαντηση ειναι καντε οτι κανουν και αυτες... Μιλατε με οσες μπορειτε μεσα και εξω απο τα σοσιαλ και καντε παιχνιδι ταυτοχρονα... και μη χανετε χρονο μιληστε κανα δυο φορες και μετα ζητηστε τηλεφωνο ή καντε βιντεοκληση, αν δεχτει καντε κινηση για ραντεβου ... Αν δε θελει, πουλο.
Γκομενες που λενε "θελω να γνωρισω καλα τον αλλο πριν βγω κλπ κλπ"πουλο.
Μην ανεχεστε μαλακιες, βρισκουν και τα κανουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Το να προτείνεις για την ίδια μέρα σίγουρα ξεσκαρτάρει τις time wasters γρήγορα, αλλά τρομάζει και αρκετές που αλλιώς μπορεί να βγαίνανε. Παλιά που εφάρμοζα την τακτική αυτή μόνο με μία είχα καταφέρει να βγω αυθημερόν από το badoo και αυτή μπάζο. Οι άλλες στην καλύτερη να συμφωνούσαν για άλλη μέρα. Πλέον δεν το εφαρμόζω γιατί δεν είμαι σε mood όλη την ώρα για date, ειδικά αν έχω πήξει με τη δουλειά και την καθημερινότητα. Γι' αυτό και για να πω την αμαρτία μου, πολλές φορές αργώ να απαντάω στα μηνύματα με αποτέλεσμα κάποια να καίγονται έτσι. Αλλά δεν υπάρχει και ένα κουμπί να μπαίνω σε διάθεση όταν δεν έχω. :2funny:
αν οχι την ιδια μερα,σχετικα σε συντομο χρονικο διαστημα εστω, γιατι αν αρχιζουν τα "την αλλη βδομαδα και την αλλη βδομαδα" εκει και βρωμαει η υποθεση,και βαριεμαι να ασχοληθω

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Μιλαει με αλλους 2-3 ταυτοχρονα, για αυτο (η αναλογια ανδρες/γυναικες ειναι για κλαματα 10 προς 1)... Η απλα περναει την ωρα της, φτιαχνεται ψυχολογικα, περιμενοντας να την παρει ο γκομενος...
Η απαντηση ειναι καντε οτι κανουν και αυτες... Μιλατε με οσες μπορειτε μεσα και εξω απο τα σοσιαλ και καντε παιχνιδι ταυτοχρονα... και μη χανετε χρονο μιληστε κανα δυο φορες και μετα ζητηστε τηλεφωνο ή καντε βιντεοκληση, αν δεχτει καντε κινηση για ραντεβου ... Αν δε θελει, πουλο.
Γκομενες που λενε "θελω να γνωρισω καλα τον αλλο πριν βγω κλπ κλπ"πουλο.
Βάλε άλλο ένα μηδενικό και είσαι μέσα. :thumbsup:
Άπειρες επιλογές έχει ακόμα και η πιο άσχημη γκόμενα σε όλα τα apps και όλα τα social media της. Επίσης πολλές μπαίνουν στα dating apps για την εμπειρία, φρικάρουν από τον καταιγισμό μηνυμάτων και δεν ξαναμπαίνουν ή μπαίνουν καιρό μετά.
Πιο πολύ σπάστηκα που μίλαγα πρόσφατα με δύο, οι οποίες μου έδιναν αρκετά σημάδια, μου έστειλαν μόνες τους από το facebook κλπ. Η μία όταν της πρότεινα ραντεβού, εξαφανίστηκε για ώρες και μετά με άφησε στο διαβάστηκε. Της ξανα-έστειλα χιουμοριστικά "δεν άντεξες τη συγκίνηση; :P" και μου απάντησε δικαιολογίες ότι είχε τη γιορτή της και δεν προλάβαινε αλλά είναι θετική και μετά που πρότεινα μέρα, πάλι τα ίδια. Η άλλη απάντησε θετικά στο να βγούμε και όταν πρότεινα μέρος, με άφησε στο διαβάστηκε. Αλλά εντάξει, γι' αυτήν δεν τρελάθηκα τόσο γιατί φαινόταν ναυάγιο. Όλο για το σκυλί της έλεγε που ήθελε να το βγάλει βόλτα, ασχολούνταν με άνιμε και της άρεσε το τάβλι. Τι να συζητούσα μαζί της από κοντά; :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
αν οχι την ιδια μερα,σχετικα σε συντομο χρονικο διαστημα εστω, γιατι αν αρχιζουν τα "την αλλη βδομαδα και την αλλη βδομαδα" εκει και βρωμαει η υποθεση,και βαριεμαι να ασχοληθω
Καλά ναι, αυτές που σε πάνε από βδομάδα σε βδομάδα κατά 99% σε δουλεύουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Καλά ναι, αυτές που σε πάνε από βδομάδα σε βδομάδα κατά 99% σε δουλεύουν.
κατσε να ανοιξουν τα μπουρδελακια και δε θα πολυ ασχολουμαι με τιντερ...αλλωστε για μενα το ιδιο ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom