Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
αφου ειχα καταλαβει οτι αυτη ηθελε να με βγαλει με τις αλλες για να με "γλεντησουν"
Για πες ρε φίλε καμιά συμβουλή για πέσιμο που να έπιασε. ΕυχαριστώΟ μέσος Έλληνας 18-30 είναι τόσο χέστης που φοβάται να πάει να μιλήσει δια ζώσης σε γκόμενα. Έχω γνώρισει γκόμενες way out of my league που γουσταραν και μου κάτσανε ακριβώς γιατί είχα θράσος.Ενταξει δε λέω ότι δεν είμαι εμφανίσιμος, αλλά ούτε είμαι και ο Μπραντ ο Πιτ...Αλλά ρε παιδιά, έχουν βαρεθεί οι γυναίκες να γνωρίζουν μαλάκες που στα σοσιαλ είναι πολυλογαδες και γαμιαδες και από κοντά τρέμει η φωνή τους και είναι και κοινωνικά αμόρφωτοι!
Εσύ papaphilips κρατά το πολύτιμο σάλιο σου μπας και γλύψεις καμία οθόνη που δείχνει Tinder γιατι τίποτε άλλο δε βλέπω να γλύφεις ?
Ανεξάρτητα από το αν ρωτάς σοβαρά ή ειρωνικά, εγώ θα πω από την εμπειρία μου όσον αφορά το Tinder, ότι αξίζει με το παραπάνω στις εξής περιπτώσεις:Για πες ρε φίλε καμιά συμβουλή για πέσιμο που να έπιασε. Ευχαριστώ
δωσε ινφος μαστορα και μην εισαι παρτακιας.Μόλις έκανα κονέ με 26χρονο τούμπανο. Με super like φυσικά.
ΚΩΝ, 26δωσε ινφος μαστορα και μην εισαι παρτακιας.
τοσα μαργαριταρια εχω δωσει εγω εδω περα![]()
ωραιος.ΚΩΝ, 26
Μελαχροινό, μακρύ μαλλί, πρώτη φωτό σε μπιτσόμπαρο μάλλον σε παραλία, με ένα πολύχρωμο εμπριμέ τιραντάκι-φορεματάκι. Μπούτι-γάμπα έξω. Δεύτερη φωτό η ίδια. Τρίτη φωτό με κρικάκι στο κάτω χείλος.
Θα πρέπει να σου τύχει να περάσει από μπροστά σου. Good luck!ωραιος.
θα το τσεκαρω αυριο το πρωι στη δουλεια με ανεση.
Πω ρε φίλε πούτσα... πάντως οι δρόμοι είναι άδειοι, σε 15 λεπτάκια θα είναι εκεί.εμεινα απο μπαταρια γαμω το φελεκι μου παραλια και περιμενω οδικη![]()
ολο με μικρες κανεις ματσ εσυ...τι ηλικια εχεις βαλει?Μόλις έκανα κονέ με 26χρονο τούμπανο. Με super like φυσικά.
25-42ολο με μικρες κανεις ματσ εσυ...τι ηλικια εχεις βαλει?
οχι εννοω εσυ τη δικια σ ηλικια
χαβαλες να γινεται απλαΔεν το έχετε βαρεθεί το Τίντερ; Ένα λιγάκι συνηθισμένο pattern είναι ενώ πάει καλά η συζήτηση, δείχνει να γουστάρει κλπ, όταν προτείνω να βγούμε για καφέ να με αφήνει στο διαβάστηκε ή να συμφωνεί σε date και μετά να εξαφανίζεται. Άμα δε θέλεις μωρή να με γνωρίσεις, τι μου κάνεις like, μου δίνεις fb και μου μιλάς; Όλες οι πυροβολημένες εκεί. Με κάτι τέτοια νιώθω ότι χάνω το χρόνο μου με τα dating apps.
Το δίκιο σου βουνό. Μόνο τουρίστριες και όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό.Δεν το έχετε βαρεθεί το Τίντερ; Ένα λιγάκι συνηθισμένο pattern είναι ενώ πάει καλά η συζήτηση, δείχνει να γουστάρει κλπ, όταν προτείνω να βγούμε για καφέ να με αφήνει στο διαβάστηκε ή να συμφωνεί σε date και μετά να εξαφανίζεται. Άμα δε θέλεις μωρή να με γνωρίσεις, τι μου κάνεις like, μου δίνεις fb και μου μιλάς; Όλες οι πυροβολημένες εκεί. Με κάτι τέτοια νιώθω ότι χάνω το χρόνο μου με τα dating apps.