Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
ναι αμε....μετρο,σουμερ μαρκετΦιλε μου κανεις πλάκα βγαίνει κοπέλα μόνη έξω; Τρέλανε με. Αν ξέρες πες μου στέκια
ναι αμε....μετρο,σουμερ μαρκετΦιλε μου κανεις πλάκα βγαίνει κοπέλα μόνη έξω; Τρέλανε με. Αν ξέρες πες μου στέκια
..να προσθεσω και ενα βιντεακι στο μεταξουργειοεχω τραβηξει καμια 10ρια βιντεο απο τη καμερα του υπολογιστη χωρις να εχει παρει πρεφα καμια τιποτα
μαγκες....ενα μυστικο για να βγαζετε γκομενες εξω ειναι να τις πετυχετε μονες...μη περιμενεις να κατσει μια ελλεηνιδα που να ειναι μαζι με φιλη.Στη φιλη μπροστα θα το παιξει παρθενα.
προσφατα ημουν με φιλο στο χαλανδρι εκει στο πεζοδρομο πηγε ο καημενος να μιλησει σε μια και την αρπαξε η φιλη της και φυγανε...ειναι πολλα τα προβληματα,και η φιλη που θα σου κανει χαλαστρα και η ιδια που θα το παιξει παρθεναΕ αυτό εννοείται.Η γυναικοπαρέα πάντα κάνει χαλάστρα,η μια θα γουστάρει,οι άλλες όχι,και την παρασέρνουν κι αυτήν στην αγαμία τους.Το χω ξαναπει,αυτές που ψάχνονται πρέπει να βγαίνουν μόνες τους και να απομονώσουν τις αγάμητες που βγαίνουν μόνο για ν'ασχολούνται με το κωλοκινητό τους.
Έχω τραβήξει 2-3 video στο μετάξι και 2-3 στην Φυλής. Αλλά εγώ εννοούσα αυτά που έχω τραβήξει με γκόμενες από το tinder... με συμφωνία όχι εν αγνοία!!!..να προσθεσω και ενα βιντεακι στο μεταξουργειο
οχι εχω τραβηξει καμια 10ρια στο σπιτι που δεν το ξερανε,και ενα στο μεταξουργειο...αλλα μια φορα ειχα κανει και κατι ακραιο που...δε ξερω αν πρεπει να το πωΈχω τραβήξει 2-3 video στο μετάξι και 2-3 στην Φυλής. Αλλά εγώ εννοούσα αυτά που έχω τραβήξει με γκόμενες από το tinder... με συμφωνία όχι εν αγνοία!!!
γυμναστηριο προ κοβιντναι αμε....μετρο,σουμερ μαρκετ
Ε... είπες το μισό, πες και το άλλο μισό να πάει στο διάολο!!!!οχι εχω τραβηξει καμια 10ρια στο σπιτι που δεν το ξερανε,και ενα στο μεταξουργειο...αλλα μια φορα ειχα κανει και κατι ακραιο που...δε ξερω αν πρεπει να το πω![]()
![]()
φιλε το εκανα για πλακα...παρολα αυτα οντως εσπασα πλακα.! εχω μια εφαρμογη στο κινητο λεγεται secret video backround γραφει βιντεο και ηχο χωρις να φαινεται καπου οτι γραφει. Δηλ αν παρει καποιος το κινητο σου και το δειΕ... είπες το μισό, πες και το άλλο μισό να πάει στο διάολο!!!!![]()
... πήραν το κινητό σου και το έψαχναν?μη στα πολυλογω την συνεχεια την ξερεις![]()
![]()
![]()
![]()
όταν λέω μικρός εννοώ μέχρι 10-11 μπορεί να νομίζει οτι μιλάμε, είναι αθώα τα παιδιά
Α, κατάλαβα... ηχογράφησες τις συνομιλίες τους!οχι...ουτε καν καταλαβαν τι ειχα κανει...απο κει και περα οταν πηγα στο αμαξι να φυγω και το εβαλα στα ηχεια με την ησυχια μ δεν μπορεις να φανταστεις τι μαλακιες λεγανε. (για μενα φυσικα)
ναιΑ, κατάλαβα... ηχογράφησες τις συνομιλίες τους!![]()
Και τι σε ένοιαζε ρε τύπε τι θα πούνε πίσω από την πλάτη σου; Αφού σκόπευες έτσι κι αλλιώς να τη στείλεις την γκόμενα.... πήραν το κινητό σου και το έψαχναν?
οχι...ουτε καν καταλαβαν τι ειχα κανει...απο κει και περα οταν πηγα στο αμαξι να φυγω και το εβαλα στα ηχεια με την ησυχια μ δεν μπορεις να φανταστεις τι μαλακιες λεγανε. (για μενα φυσικα)
δε με ενοιαζε...απλα απο περιεργεια να δω τι σκατα θα πουνΚαι τι σε ένοιαζε ρε τύπε τι θα πούνε πίσω από την πλάτη σου; Αφού σκόπευες έτσι κι αλλιώς να τη στείλεις την γκόμενα.![]()