Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 500K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Αν θες το πιστευεις τις λιγοτερες γκομενες στη ζωη μ τις εχω βγαλει σε μαγαζια,μπαρ κλαμπ...αλλα προσεξε! μια σημαντικη λεπτομερεια....μιλαω για εδω ελλαδα οχι εξω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
μοναστηρακι τουριστριες,ακροπολη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
Πάντως αυτό περί των γυναικών που μπαίνουν στο tinder ότι είναι του κώλου ενώ οι έξω είναι αλλιώς, είναι λίγο παραμυθάκι. Γκόμενες απέξω μπαίνουν στο tinder, όχι εξωγήινοι. Εξάλλου, πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει από συναγωνιστές εδώ μέσα "μαλακισμένες καριόλες είναι όλες!". Και εννοούν κυρίως τις έξω! Ε, αυτές οι ίδιες μπαίνουν και στο tinder!

Τώρα όσον αφορά την μπαζολίαση, εγώ προσωπικά έχω δει μεγάλη διαφορά από πριν 2-3 χρόνια που ξεκίνησα στο tinder. Τότε έψαχνες να βρεις γκόμενα κάτω από 70 κιλά με το κυάλι. Τώρα το επίπεδο έχει ανέβει αισθητά και δεν μιλάω για αυτές που βάζουν fake photos. Έχω βρεθεί πλέον με αρκετές ΠΟΛΥ καλές περιπτώσεις (εμφανισιακά) αλλά από συμπεριφορά και ποιόν όπως οι περισσότερες.

Με λίγα λόγια, για μένα πάνω-κάτω το ίδιο είναι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
μαγκες....ενα μυστικο για να βγαζετε γκομενες εξω ειναι να τις πετυχετε μονες...μη περιμενεις να κατσει μια ελλεηνιδα που να ειναι μαζι με φιλη.Στη φιλη μπροστα θα το παιξει παρθενα.

Ε αυτό εννοείται.Η γυναικοπαρέα πάντα κάνει χαλάστρα,η μια θα γουστάρει,οι άλλες όχι,και την παρασέρνουν κι αυτήν στην αγαμία τους.Το χω ξαναπει,αυτές που ψάχνονται πρέπει να βγαίνουν μόνες τους και να απομονώσουν τις αγάμητες που βγαίνουν μόνο για ν'ασχολούνται με το κωλοκινητό τους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ε αυτό εννοείται.Η γυναικοπαρέα πάντα κάνει χαλάστρα,η μια θα γουστάρει,οι άλλες όχι,και την παρασέρνουν κι αυτήν στην αγαμία τους.Το χω ξαναπει,αυτές που ψάχνονται πρέπει να βγαίνουν μόνες τους και να απομονώσουν τις αγάμητες που βγαίνουν μόνο για ν'ασχολούνται με το κωλοκινητό τους.
προσφατα ημουν με φιλο στο χαλανδρι εκει στο πεζοδρομο πηγε ο καημενος να μιλησει σε μια και την αρπαξε η φιλη της και φυγανε...ειναι πολλα τα προβληματα,και η φιλη που θα σου κανει χαλαστρα και η ιδια που θα το παιξει παρθενα

• Like
Αντιδράσεις: vril

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Κι εννοείται πώς και τις τουρίστριες μόνο αν τις πετύχεις μόνες τους έχεις ελπίδες.Αν είναι κι αυτές τσούρμο,γάμησε τα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Έχω τραβήξει 2-3 video στο μετάξι και 2-3 στην Φυλής. Αλλά εγώ εννοούσα αυτά που έχω τραβήξει με γκόμενες από το tinder... με συμφωνία όχι εν αγνοία!!!
οχι εχω τραβηξει καμια 10ρια στο σπιτι που δεν το ξερανε,και ενα στο μεταξουργειο...αλλα μια φορα ειχα κανει και κατι ακραιο που...δε ξερω αν πρεπει να το πω :2funny: :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ε... είπες το μισό, πες και το άλλο μισό να πάει στο διάολο!!!! :tooth:
φιλε το εκανα για πλακα...παρολα αυτα οντως εσπασα πλακα.! εχω μια εφαρμογη στο κινητο λεγεται secret video backround γραφει βιντεο και ηχο χωρις να φαινεται καπου οτι γραφει. Δηλ αν παρει καποιος το κινητο σου και το δει
δε θα καταλαβει οτι γραφεις. Λοιπον ειχ γνωρισει μια τυπισσα απο το μπαντου την ειχα γαμησει 2-3 φορες εντωμεταξυ αυτη επεμενε να γνωρισω τις φιλες της..εγω δε πολυ ψηνομουν γιατι σκοπευα να τη στειλω. Οποτε εγω καταλαβα αυτη ηθελε να παρει τη γνωστη μαλακισμενη γνωμη απο τις φιλες της.Παω λοιπον στη παρεα που με ειχε καλεσει με αλλες 2 ..(αφου ειχα πατησει rec στο κινητο λιγο πιο πριν) ..καθομαι μαζι τους κανα μισαωρο,μετα αφηνω το κινητο στο τραπεζι και παω τουαλετα...μη στα πολυλογω την συνεχεια την ξερεις :buck2: :buck2: :buck2: :buck2:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
... πήραν το κινητό σου και το έψαχναν? :)
οχι...ουτε καν καταλαβαν τι ειχα κανει...απο κει και περα οταν πηγα στο αμαξι να φυγω και το εβαλα στα ηχεια με την ησυχια μ δεν μπορεις να φανταστεις τι μαλακιες λεγανε. (για μενα φυσικα)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.684
Πόντοι
4.546
όταν λέω μικρός εννοώ μέχρι 10-11 μπορεί να νομίζει οτι μιλάμε, είναι αθώα τα παιδιά

Τα σημερινά παιδιά ξεκινούν πίπες & τσιγαριλίκια στα νηπιαγωγεία ρεεέεεεε τύπε μου!
:confused: :confused: :confused: :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
οχι...ουτε καν καταλαβαν τι ειχα κανει...απο κει και περα οταν πηγα στο αμαξι να φυγω και το εβαλα στα ηχεια με την ησυχια μ δεν μπορεις να φανταστεις τι μαλακιες λεγανε. (για μενα φυσικα)
Α, κατάλαβα... ηχογράφησες τις συνομιλίες τους! :tooth:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
... πήραν το κινητό σου και το έψαχναν? :)

Και τι σε ένοιαζε ρε τύπε τι θα πούνε πίσω από την πλάτη σου; Αφού σκόπευες έτσι κι αλλιώς να τη στείλεις την γκόμενα. :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Και τι σε ένοιαζε ρε τύπε τι θα πούνε πίσω από την πλάτη σου; Αφού σκόπευες έτσι κι αλλιώς να τη στείλεις την γκόμενα. :think:
δε με ενοιαζε...απλα απο περιεργεια να δω τι σκατα θα πουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom