Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 500K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.026
Πόντοι
27.261
Πάντως αμα ψάχνει κανένας νορμάλ γκόμενα ή γενικά γκόμενα από τιντερ και γενικά σοσιαλ,είναι τελειωμένος.
για σκοτωμα ωρας και χαβαλε ειναι η φαση παιχτη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Δεν πειράζει, καλό είναι αυτό. Θα παίρνεις τα εύσημα από την γειτονιά!!!! :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχω τραβήξει βίντεο με 2 κι έχω φάει άκυρο από 3 (δηλαδή έριξα την ιδέα και.... δεν!)
εχω τραβηξει καμια 10ρια βιντεο απο τη καμερα του υπολογιστη χωρις να εχει παρει πρεφα καμια τιποτα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.026
Πόντοι
27.261
δεν ειναι για σοβαρα αυτες..εδω μ ειχε πει καποτε μια ψυχολογος (γυναικα μαλιστα) οτι αυτες οι γυναικες ειναι σα τις πορνες.
χοντρο πολυ... απο ψυχολογα κιολας.
σκεψου ποσα ψυχολογικα κουβαλαει και αυτη.

απλα μια προσπαθεια κανουν και αυτες στα αναλογα τσατς, εστω και ετσι.
μην παμε σε τοσο ακραιες τοποθετησεις, δε χρειαζεται.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
χοντρο πολυ... απο ψυχολογα κιολας.
σκεψου ποσα ψυχολογικα κουβαλαει και αυτη.

απλα μια προσπαθεια κανουν και αυτες στα αναλογα τσατς, εστω και ετσι.
μην παμε σε τοσο ακραιες τοποθετησεις, δε χρειαζεται.
αυτες γαμιουνται με ποσους τη βδομαδα και μιλανε με αλλους τοσους και εχουν και τρεχα γυρευε ποσους αλλους για καβατζα οποτε ναι...δεν μου φαινεται παραλογο.Για να μη πω οτι μια νορμαλ εκει μεσα δεν εχω πετυχει.
Αλλα η συγκεκριμενη ψυχολογος τυπισσα γυρω στα 65 με 40 χρονια εμπειριας.. εμπενες μεσα και σε "εγδυνε" κανονικα.

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.583
Πόντοι
206
Καλησπέρα μύστες μου!
Εγώ πάντως από tinderάκι με προφίλ που δεν είχα φωτό και μια σωστή περιγραφή-δόλωμα...μια χαρά έβγαλα τα λαβράκια μου!
Θέλει ελάχιστη δουλίτσα να φτάσεις στον σωστό διάλογο, ωστόσο καταλαβαίνεις από πολύ νωρίς που πάει το πράγμα!
Και πραγματικά έχει πολλή φάση όλο το σκηνικό!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.026
Πόντοι
27.261
αυτες γαμιουνται με ποσους τη βδομαδα και μιλανε με αλλους τοσους και εχουν και τρεχα γυρευε ποσους αλλους για καβατζα οποτε ναι...δεν μου φαινεται παραλογο.Για να μη πω οτι μια νορμαλ εκει μεσα δεν εχω πετυχει.
Αλλα η συγκεκριμενη ψυχολογος τυπισσα γυρω στα 65 με 40 χρονια εμπειριας.. εμπενες μεσα και σε "εγδυνε" κανονικα.
πως γαμιουνται με τοσους τη βδομαδα και μιλανε με αλλους τη βδομαδα παλι, οταν λες οτι δεν εχεις πετυχει μια νορμαλ εκει μεσα ?
μπαγοζαμηκοι ειναι ολοι τελικα που το παιζουν μοντελακηδες :confused:

απο τη στιγμη που σου ειοπα τετοιο πραγμα, την εμπειρια της την πεταω στην τουαλετα και τραβαω και το καζανακι κιολας. να με γδυσει προσωπικα... λιγο εως πολυ αδυνατον.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
πως γαμιουνται με τοσους τη βδομαδα και μιλανε με αλλους τη βδομαδα παλι, οταν λες οτι δεν εχεις πετυχει μια νορμαλ εκει μεσα ?
μπαγοζαμηκοι ειναι ολοι τελικα που το παιζουν μοντελακηδες :confused:

απο τη στιγμη που σου ειοπα τετοιο πραγμα, την εμπειρια της την πεταω στην τουαλετα και τραβαω και το καζανακι κιολας. να με γδυσει προσωπικα... λιγο εως πολυ αδυνατον.
θα εμπιστευοσουν για σχεση με μια απο τιντερ?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.026
Πόντοι
27.261
θα εμπιστευοσουν για σχεση με μια απο τιντερ?
αμα βγαιναμε, ηταν οντως η ιδια και τα βρισκαμε, γιατι οχι ?
νορμαλ μου φαινεται.
το tinder και ολα τα συναφη, ειναι απλα καποιες μορφες γνωριμιας με ατομα σε παγκοσμια κλιμακα.
δεν το κατακρινω.
αυτα που γραφουν κατακρινω.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.026
Πόντοι
27.261

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν ο άντρας έχει γύρω του γυναίκες,θα κάθεται να ψάχνει στα σόσιαλ;

Αλλά όταν οι πιο πολλοί είναι μπακούρια και δεν έχουν επαφή με γυναίκες,καταλήγουν όλοι στα σόσιαλ.Τυχαίο που όλοι οι άντρες ψάχνονται να γαμήσουν ή να κάνουν σχέση και οι γυναίκες απλά περνάνε την ώρα τους και σπάνε πλάκα με τα λιγούρια;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Αν ο άντρας έχει γύρω του γυναίκες,θα κάθεται να ψάχνει στα σόσιαλ;

Αλλά όταν οι πιο πολλοί είναι μπακούρια και δεν έχουν επαφή με γυναίκες,καταλήγουν όλοι στα σόσιαλ.Τυχαίο που όλοι οι άντρες ψάχνονται να γαμήσουν ή να κάνουν σχέση και οι γυναίκες απλά περνάνε την ώρα τους και σπάνε πλάκα με τα λιγούρια;
εχω δει και αγαμητους (ξερω μαλλον) σχεσακηδες που ειναι εκει με μια 100 χρονια και ουτε που ακουμπανε τα σοσιαλ ποσο μαλλον να ψαχτουν και για γκομενα ρε τυπε συναγωνιστη sadman

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αν ηταν ετσι θα το εκανα και γω...θα εβρισκα εκει μια..μερα νυχτα παντοφλα θα το επαιζα και γαμιας...εγω προσωπικα παιζω μπαλα παντου,αφου ειμαι αρρωστος με τις γυναικες εδω γαμαω γκομενα απεξω και μετα παω στα μπουρδελα για συνεχεια

Ragnarok

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2021
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
1
Άσε ρε έχω βαρεθεί με τις κρυφοπουτανίτσες τις μυξοπαρθένες στο Ελλαδιστάν παίρνουν καλά-καλά όλη τη σχολή και τα περιφερειακά ΤΕΙ και όταν βγαίνουν έξω το παίζουν παρθένες και υφάκι με τουπέ και ο κωλος έχει γίνει τούνελ απ τον κόσμο που έχει περάσει. Για αυτό μπαίνει πολύς κόσμος social απ το να τις μιλάς face to face. Στα social τους πέφτει η μάσκα και ανοίγουν πιο εύκολα τα πόδια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
παρεπιπτοντως
Άσε ρε έχω βαρεθεί με τις κρυφοπουτανίτσες τις μυξοπαρθένες στο Ελλαδιστάν παίρνουν καλά-καλά όλη τη σχολή και τα περιφερειακά ΤΕΙ και όταν βγαίνουν έξω το παίζουν παρθένες και υφάκι με τουπέ και ο κωλος έχει γίνει τούνελ απ τον κόσμο που έχει περάσει. Για αυτό μπαίνει πολύς κόσμος social απ το να τις μιλάς face to face. Στα social τους πέφτει η μάσκα και ανοίγουν πιο εύκολα τα πόδια
μαγκες....ενα μυστικο για να βγαζετε γκομενες εξω ειναι να τις πετυχετε μονες...μη περιμενεις να κατσει μια ελλεηνιδα που να ειναι μαζι με φιλη.Στη φιλη μπροστα θα το παιξει παρθενα.

Ragnarok

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2021
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
1
παρεπιπτοντως

μαγκες....ενα μυστικο για να βγαζετε γκομενες εξω ειναι να τις πετυχετε μονες...μη περιμενεις να κατσει μια ελλεηνιδα που να ειναι μαζι με φιλη.Στη φιλη μπροστα θα το παιξει παρθενα.
Φιλε μου κανεις πλάκα βγαίνει κοπέλα μόνη έξω; Τρέλανε με. Αν ξέρες πες μου στέκια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom