teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.284
- Πόντοι
- 2.306
Τότε αξίζει το μάθημα σε tennis και αλλά ευγενή αθληματα!οχι χριστινα ειναι οντως.
αλλα μαλλον πρεπει να'ναι center στη νηαρ ηστ τρικαλων.
Τότε αξίζει το μάθημα σε tennis και αλλά ευγενή αθληματα!οχι χριστινα ειναι οντως.
αλλα μαλλον πρεπει να'ναι center στη νηαρ ηστ τρικαλων.
τωρα που τη βλεπω πιο καλα συμπαθητικη ειναι παντως, σε σχεση με την τραγωδια των μπαζων.Τότε αξίζει το μάθημα σε tennis και αλλά ευγενή αθληματα!
Κατά βάση ναι. Χωρισμένες είναι, έχουν πήξει με το παιδί... κοιτάνε να χορτάσουν και λίγο την μούνα τους!στο Tinder η κατηγορια χωρισμενες με παιδια ειναι ευκολες?
είσαι σίγουρος ότι δεν κατουράει όρθια ?Kristine
35
I wanna learn to play tennis. I have a black cat so if you’re allergic or you have shaved legs, pls swipe left. Also, I’m 185cm tall.
θεεεελεις????
να σε μαθω τεννις.
ναι σου λεω ρεϊ.είσαι σίγουρος ότι δεν κατουράει όρθια ?
ή θα ξεροχύνουν για σπέρμα από τις αράχνες στο νίμου τους, ή θα σου σπάνε τα αρ@@δια από το δεν μπορώ τώρα, δεν μπορώ αύριο, κλπστο Tinder η κατηγορια χωρισμενες με παιδια ειναι ευκολες?
τι περιοχή να βάλω ? Αθήνα ή Τρίκαλα ? Sarafis να γίνω man ?ναι σου λεω ρεϊ.
εχει και φωτος απο ινστα μεσα.
αμα την πετυχεις θα με καταλαβεις.
εξαρταται την ηλικια των παιδιωνε.στο Tinder η κατηγορια χωρισμενες με παιδια ειναι ευκολες?
Και περιγράφεις διεξοδικά την αξία τους. Πήδημα στο πρώτο ραντεβού χωρίς φόβο αλλα με πολύ πάθος,μερικά γαμησάκια ακόμα και μετά στον Καιάδα!!!Είναι οι ίδιες όμως που πηδιούνται από το 1ο ραντεβού χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!!!![]()
Δεν είναι θέμα αξίας... Από την στιγμή που είναι χωρισμένη, βάζει πούτσα στη μούνα της ότι θέλει κι όποτε θέλει! Κι επειδή τραβάει ζόρια με το παιδί και με τον πρώην της (και φυσικά με τα ψυχολογικά της) θα κοιτάξει να ξεδώσει όποτε βρει ευκαιρία, κάτι το οποίο δεν είναι και κακό. Εσύ το περιγράφεις σαν:Και περιγράφεις διεξοδικά την αξία τους. Πήδημα στο πρώτο ραντεβού χωρίς φόβο αλλα με πολύ πάθος,μερικά γαμησάκια ακόμα και μετά στον Καιάδα!!!
![]()
Όπως είπε κι ο συναγωνιστής παραπάνω, παίζει ρόλο πόσο χρονών είναι τα παιδιά. Αν είναι 3-4 χρονών, γάμησέ τα... εκτός αν έχει γυναίκα να της το κρατάει, κάτι που δεν έχω συναντήσει συχνά. Η καλύτερη ηλικία για το παιδί είναι περίπου 14-15 όπου μπορεί να το αφήσει σπίτι για 2-3 ώρες και να πας να την ξεκωλιάσεις σε καμιά γαμιστρώνα. Η πιο καλή όμως φάση είναι να έχει την μάνα της κοντά όπου θα μπορεί να παρκάρει το παιδί όποτε θέλει. Μου είχε τύχει τέτοια φάση, την γαμούσα σπίτι της έχοντας στείλει τον γιο της στην γιαγιά.τι να μπλεξεις με μια με παιδια? 1-2 φορες που το εκανα δεν ειχε χρονο ουτε για πιπα
γενικως αν τα παιδια ειναι κατω απο 13-14 δε γινεται δουλεια,οσες φορες το δοκιμασα,απετυχε ολη η ιστορια και υστερα αν παει μακρυα η βαλιτσα με την γκομενα,αρχιζουν τα παιδια να σε βλεπουν σαν μπαμπα (αλλο προβλημα αυτο) ειδικα αν τα περνει μαζι τηςΌπως είπε κι ο συναγωνιστής παραπάνω, παίζει ρόλο πόσο χρονών είναι τα παιδιά. Αν είναι 3-4 χρονών, γάμησέ τα... εκτός αν έχει γυναίκα να της το κρατάει, κάτι που δεν έχω συναντήσει συχνά. Η καλύτερη ηλικία για το παιδί είναι περίπου 14-15 όπου μπορεί να το αφήσει σπίτι για 2-3 ώρες και να πας να την ξεκωλιάσεις σε καμιά γαμιστρώνα. Η πιο καλή όμως φάση είναι να έχει την μάνα της κοντά όπου θα μπορεί να παρκάρει το παιδί όποτε θέλει. Μου είχε τύχει τέτοια φάση, την γαμούσα σπίτι της έχοντας στείλει τον γιο της στην γιαγιά.
Χμμμμ... όχι αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ (να γνωρίσω τα παιδιά της). Με την καμία όμως!γενικως αν τα παιδια ειναι κατω απο 13-14 δε γινεται δουλεια,οσες φορες το δοκιμασα,απετυχε ολη η ιστορια και υστερα αν παει μακρυα η βαλιτσα με την γκομενα,αρχιζουν τα παιδια να σε βλεπουν σαν μπαμπα (αλλο προβλημα αυτο) ειδικα αν τα περνει μαζι της
ειχα γνωρισει μια, μια φορα απο το κορωπι. γυρω στα 30 ωραια γκομενουλα..αυτη λοιπον ειχε 2 παιδια (δεν την ειχα γαμησει ακομα) και πανω στη κουβεντα μ λεει "εγω ψαχνω καποιον να μενουμε μαζι" και πως θα γινει της λεω με τα παιδια? "και τι σε νοιαζει μ λεει εσενα? " δηλ της λεω θα ειμαστε στη κρεβατοκαμαρα θα γαμιομαστε και θα ειναι τα παιδια σ μεσα στο δωματιο? "ναι " μ λεει....οπως ειμαι εφυγα! δε μπηκα καν στη διαδικασια να τη γαμησω,ενω μαρεσε....τι διαολο ρε γμτ τοσο αναισθητες ειναι?Χμμμμ... όχι αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ (να γνωρίσω τα παιδιά της). Με την καμία όμως!
Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός και πλέον να είναι σχέση, όχι γαμήσι!
Ναι μερικές είναι στην μουνάρα τους. Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τέτοιες. Μου έχει τύχει κι εμένα να μου λέει στις 11 το βράδυ "έλα τώρα από το σπίτι, ο μικρός κοιμάται".ειχα γνωρισει μια, μια φορα απο το κορωπι. γυρω στα 30 ωραια γκομενουλα..αυτη λοιπον ειχε 2 παιδια (δεν την ειχα γαμησει ακομα) και πανω στη κουβεντα μ λεει "εγω ψαχνω καποιον να μενουμε μαζι" και πως θα γινει της λεω με τα παιδια? "και τι σε νοιαζει μ λεει εσενα? " δηλ της λεω θα ειμαστε στη κρεβατοκαμαρα θα γαμιομαστε και θα ειναι τα παιδια σ μεσα στο δωματιο? "ναι " μ λεει....οπως ειμαι εφυγα! δε μπηκα καν στη διαδικασια να τη γαμησω,ενω μαρεσε....τι διαολο ρε γμτ τοσο αναισθητες ειναι?
ολες οι γυναικες εχουν τα προβληματα τους...ειτε με παιδια ειτε χωρις..για αυτο ριχνουμε εκει ενα μπουτσο στη φυλης και τελειωνει η υποθεση.έχω κάνει σχέση με χωρισμένη που είχε δύο παιδιά με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Έτσι ο μεγαλύτερος γιος πρόσεχε την αδερφή του. Το πρόβλημα ήταν ότι ο γιος ήταν στην εφηβεία και είχε θέματα άρνησης και έτσι έπαιρνε τη μάνα του τηλέφωνο 11 το βράδυ να της πει να έρθει σπίτι... Αν πηγαίναμε σπίτι της έπρεπε να το κάνουμε στα μουγγά. Καλύ λύση είναι αν παίρνει σαββατοκύριακο τα παιδιά ο πατέρας αλλιώς χωρισμένη με παιδιά που μπορεί να τα αφήσει μονα τους και να λέει ότι πηγαίνει ¨"γυμναστήριο" ή "κομμωτήριο" για να κάνουμε όλοι τη δουλειά μας.