Δ
Διαγραμμένο μέλος 202461
Επισκέπτης
Ξεκάθαρα
Ξεκάθαρα
να στειλω να κανουμε παιχνιδι δηλαδη ?Ξεκάθαρα
Καλά μην το λες... εγώ πάντως 25-27άρια μόνο από Tinder έχω χτυπησει!!!Εχω πεσει μεν οκ ειμαι και 39 οσο ναναι οι πιτσιρικαδες πλεον εχουν τη πρωτια στα καλα μουνια,αλλα δεν τα εχω παει και ασχημα
εγω με τετοιες ηλικιες σπανια εχω ματσ...πλεονΚαλά μην το λες... εγώ πάντως 25-27άρια μόνο από Tinder έχω χτυπησει!!!
Ναι γιατί πιθανόν δεν σε έχουν εκείνες στις ηλικίες που προτιμούν κι έτσι δεν σε βλέπουν στο browsing. Οπότε υπάρχει περίπτωση να ματσάρεις μόνο με super like.εγω με τετοιες ηλικιες σπανια εχω ματσ...πλεον
εχω βαλει 38 αν και ειμαι 39. θα μπορουσα να βαλω και πιο κατω αλλωστε δεν μου φαινεται αλλα πιστευω οι μικρες ειδικα αυτους που ειναι απο 35 και πανω τους εχουν black listΝαι γιατί πιθανόν δεν σε έχουν εκείνες στις ηλικίες που προτιμούν κι έτσι δεν σε βλέπουν στο browsing. Οπότε υπάρχει περίπτωση να ματσάρεις μόνο με super like.
Κι εγώ τα 2-3 τελευταία χρόνια έχω ματσάρει με ελάχιστες.
Δεν είσαι black likst, απλά είσαι στο no list!!!εχω βαλει 38 αν και ειμαι 39. θα μπορουσα να βαλω και πιο κατω αλλωστε δεν μου φαινεται αλλα πιστευω οι μικρες ειδικα αυτους που ειναι απο 35 και πανω τους εχουν black list
οχι..δεν ειμαι αλλα και να ημουν δε θα γουσταρα ποτε καποια να νε βλεπει ετσι.Ομως δε πειραζει ολο αυτο δεν το παρεξηγω..θα γινοταν καποια στιγμη αναμενομενο ηταν.Δεν είσαι black likst, απλά είσαι στο no list!!!
Συνήθως μια 25άρα βάζει όριο μέχρι 30-35 το πολύ. Εκτός αν είναι καμιά ζαχαρομπουμπούκα που αντί να το ρίξει στην βίζιτα προτιμά να βρει έναν ματσό σπόνσορα για όσο αντέξει! Και κάτι τέτοιο δεν ξέρω αν θες!
Το είπες μόνος σου... Ρωσίδες! Αυτές ψάχνουν σπόνσορες κυρίως και πολύ λίγοι 35άρηδες στην Ελλάδα είναι ματσό. Εγώ σου λέω για Ελληνίδες. Πιτσιρίκες Αν. Μπλοκ όπως ρωσίδες, ρουμάνες, βουλγάρες και τέτοιες μου την έχουν πέσει επανειλημμένως με το γνωστό "είμαι στην Βουλγαρία τώρα, έχω τον πατέρα μου άρρωστο (ή που πέθανε πρόσφατα) κα θέλω να έρθω Ελλάδα αλλά δεν έχω τα λεφτά για το εισιτήριο". Δεν ασχολούμαι με δαύτες. Αν είναι να γνωρίσω 25άρα θα την γνωρίσω για να γαμηθούμε 1-2-5-10 φορές και that's all.τωρα δε ξερω εξωτερικο τι παιζει μεταξυ της δικιας μ ηλικιας και των κατω απο 25. οι ρωσσιδες πχ δε νομιζω να εχουν θεμα,καθε αλλο αυτες που γουσταρουν πορτοφολι κιολας.Μια φορα καθομουν με παρεα σε μια ταβερνα στη γλυφαδα και ηταν πισω μου κατι μικρες κοπελιτσες ρωσιδες (20-25) μουναρες...τις ακουγα να μιλανε λοιπον και λεγανε για εναν "ειναι 32 ειναι πολυ νεος τι να τον κανω"...
ναι κατι τετοιες εχω πετυχει και γω το ξερω ειναι πολυ γνωστο το κολπο...(απορω πως καποιοι τσιμπανε) αλλα ελληνιδα κατω απο 25 δυσκολο να ασχοληθει με καποιον ανω των 35...ξερω ομως τυπο 47 χρονων στη λευκορωσια γαμησε μια 17ρα,και οντως τον γουσταρε δεν κοιτουσε λεφτα οπως και ο συγκεκριμενος εχει γαμησει μικρες εξω που εδω με τιποτα...οπως και να το κανεις αστα γαμησε τα ειναι μπουρδελο εδω η φαση με τις γυναικες μικρες-μεγαλες τι να λεμε τωρα...Το είπες μόνος σου... Ρωσίδες! Αυτές ψάχνουν σπόνσορες κυρίως και πολύ λίγοι 35άρηδες στην Ελλάδα είναι ματσό. Εγώ σου λέω για Ελληνίδες. Πιτσιρίκες Αν. Μπλοκ όπως ρωσίδες, ρουμάνες, βουλγάρες και τέτοιες μου την έχουν πέσει επανειλημμένως με το γνωστό "είμαι στην Βουλγαρία τώρα, έχω τον πατέρα μου άρρωστο (ή που πέθανε πρόσφατα) κα θέλω να έρθω Ελλάδα αλλά δεν έχω τα λεφτά για το εισιτήριο". Δεν ασχολούμαι με δαύτες. Αν είναι να γνωρίσω 25άρα θα την γνωρίσω για να γαμηθούμε 1-2-5-10 φορές και that's all.
Κι όμως... για να τα λένε κάποιοι τσιμπάνε!!! Το αστείο είναι ότι το story είναι το ίδιο ακριβώς πάντα!ναι κατι τετοιες εχω πετυχει και γω το ξερω ειναι πολυ γνωστο το κολπο...(απορω πως καποιοι τσιμπανε)
Με κάτω των 25 δεν πολυασχολούμαι κι εγώ. Έχω βάλει ηλικίες 25-42. Οπότε τις πιο μικρές δεν μου τις βγάζει ούτως ή άλλως.αλλα ελληνιδα κατω απο 25 δυσκολο να ασχοληθει με καποιον ανω των 35...
Πάντως στην εποχή καραντίνας θα έλεγα ότι οι 7 στις 10 (που συνήθως γράφουν το κλασσικό "NO ONS") γαμιούνται από το πρώτο ραντεβού!!!!ξερω ομως τυπο 47 χρονων στη λευκορωσια γαμησε μια 17ρα,και οντως τον γουσταρε δεν κοιτουσε λεφτα οπως και ο συγκεκριμενος εχει γαμησει μικρες εξω που εδω με τιποτα...οπως και να το κανεις αστα γαμησε τα ειναι μπουρδελο εδω η φαση με τις γυναικες μικρες-μεγαλες τι να λεμε τωρα...
ε καλα θα γραψουν εκει τις γνωστες μαλακιες τους..Κι όμως... για να τα λένε κάποιοι τσιμπάνε!!! Το αστείο είναι ότι το story είναι το ίδιο ακριβώς πάντα!
Με κάτω των 25 δεν πολυασχολούμαι κι εγώ. Έχω βάλει ηλικίες 25-42. Οπότε τις πιο μικρές δεν μου τις βγάζει ούτως ή άλλως.
Πάντως στην εποχή καραντίνας θα έλεγα ότι οι 7 στις 10 (που συνήθως γράφουν το κλασσικό "NO ONS") γαμιούνται από το πρώτο ραντεβού!!!!![]()
δεν εχω προβλημα να κερασω στο πρωτο ραντεβου.μονο σουτζουκ λουκουμ να κερνας απο δω και μπρος papaphilips
ειναι γνωστο τερτιπι των ελλεηνιδων...ανταλλαξες fb η ινστα? με εχει σωσει αυτο που σου λεω...δεν εχω προβλημα να κερασω στο πρωτο ραντεβου.
απλα μου τη σπαει οταν βλεπω αλλη, ερχεται αλλη και μου το εχει παιξει και τρελη λεζαντα στα μηνυματα πριν καταληξουμε να βγουμε.