Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 2.786
Το έχω ξαναπεί... ένα ΠΟΛΥ μεγάλο ποσοστό από εκείνες που λένε "δεν μπήκα για σεξ", πηδιούνται από το first date.κατεστραμμενες ολες ειναι
Το έχω ξαναπεί... ένα ΠΟΛΥ μεγάλο ποσοστό από εκείνες που λένε "δεν μπήκα για σεξ", πηδιούνται από το first date.κατεστραμμενες ολες ειναι
μπαζακι ειναι το συγκεκριμενοΤο έχω ξαναπεί... ένα ΠΟΛΥ μεγάλο ποσοστό από εκείνες που λένε "δεν μπήκα για σεξ", πηδιούνται από το first date.
Ε, άρα ΣΙΓΟΥΡΑ ψάχνει πούτσο!μπαζακι ειναι το συγκεκριμενο
ειπαμε στην ελλαδα οι γκομενες ειναι πως θα κανω πουτανια χωρις να με πουν πουτανα. μετα γαμιουνται απο το πρωτο ραντεβου και λενε εισαι ο 3ος μου. μονο μαζι σου μου βγηκε αυτο. εγω δεν ειμαι ετσι. ειμαι κυρια! μωρη ντρεπεσαι να πεις θελω να γαμηθω σε εναν ΑΓΝΩΣΤΟ...Το έχω ξαναπεί... ένα ΠΟΛΥ μεγάλο ποσοστό από εκείνες που λένε "δεν μπήκα για σεξ", πηδιούνται από το first date.
οι κλασσικες ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ.ειπαμε στην ελλαδα οι γκομενες ειναι πως θα κανω πουτανια χωρις να με πουν πουτανα. μετα γαμιουνται απο το πρωτο ραντεβου και λενε εισαι ο 3ος μου. μονο μαζι σου μου βγηκε αυτο. εγω δεν ειμαι ετσι. ειμαι κυρια!
μωρη ντρεπεσαι να πεις θελω να γαμηθω σε εναν ΑΓΝΩΣΤΟ...
δεν υπαρχει ισοτητα! ισοτητα ειναι μονο να τις υπηρετεις και να εχουν μονο δικαιωματα! οταν εχουν υποχρεωσεις προσπαθουν να τις ριξουν πανω σου γιατι "εισαι αντρας"οι κλασσικες ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ.
κατα τα αλλα... ισοτητα![]()
Κ εγώ όταν βλέπω τέτοια να γράφουν κ γίνεται ματσ ,,,τρίβω τα χέρια μου κ ακονίζω τη ψωλή μουΨάχνει για πούτσο![]()
Noμιζω τιντερ πλατινουνμ 135 το χρόνοTo είχα ψιλοπαρατήσει το Tinder γιατί δουλεύω ένα άλλο app πιο αποτελεσματικό για μένα,
αλλά σήμερα μου έσκασε μία προσφορά για Gold 14,99/μήνα
ενώ κανονικά εδώ που μένω κοστίζει 29,99 και το τίμησα.
Έχω ξανακάνει Gold συνδρομή,αλλά και Plus,
εκ του αποτελέσματος αξίζει τον κόπο.
αυτο λεω.δεν υπαρχει ισοτητα! ισοτητα ειναι μονο να τις υπηρετεις και να εχουν μονο δικαιωματα! οταν εχουν υποχρεωσεις προσπαθουν να τις ριξουν πανω σου γιατι "εισαι αντρας"
για αυτο ποτε δε σε κοιταν στα ματια οταν ειναι σε δυσκολη θεση, παρα μονο οταν ειναι απο πανω!
Το σχέδιό μου είναι το Gold να το αναβαθμίσω σε Platinum,Noμιζω τιντερ πλατινουνμ 135 το χρόνο
Το τιντερ αξίζει παντού εκτός ευρωπης
Τσεχία παίζει ή όχιΤο σχέδιό μου είναι το Gold να το αναβαθμίσω σε Platinum,
αλλά όχι για ένα χρόνο.
Μια χαρά παίζει εντός Ευρώπης,ειδικά επί κορώνα,μόνο με Τinder έπαιζε μπάλα ο κόσμος.
Και εδώ έχει από όλα ο μπαξές,όχι μόνο ναυάγια και προβληματικές,που είχα ανοίξει μια φορά όταν κατέβηκα Ελλάδα
σαντ μαν σοβαρά τώρα πες μας την ιστορία σου...
(σχετικά με τις γυναίκες εννοώ)
θέλω να καταλάβω αν μας τρολάρεις...
Τσεχία αν είσαι τουρίστας,παίζει πάρα πολύ,αλλά συνήθως με άλλες τουρίστριες,Τσεχία παίζει ή όχι
Ανατολική Ευρώπη παίζει αλλά πλέον με καταδρομικές τριημέρου δύσκολα να καθίσει για ons κορασιδα
Δυστυχώς κ εγώ βλέπω ότι ισχύει σε όλη την ανατ ΕυρώπηΤσεχία αν είσαι τουρίστας,παίζει πάρα πολύ,αλλά συνήθως με άλλες τουρίστριες,
κυρίως Ρωσίδια.
Είτε με Tinder,είτε χωρίς,κάτι ανέκδοτα για καταδρομικές που έχουν γραφτεί κατά καιρούς,ξέρουμε κατά πόσο ισχύουν ή όχι...
Η φάση είναι εσωστρέφεια,η Σλοβάκα ψάχνει το Σλοβάκο της,από τουρίστες κάθε προέλευσης έχουν χορτάσει να τους βλέπουν όλες,
από παραμύθια επίσης...
Κοίτα,επειδή ειδικά όσο έμενα Πράγα το είχα συζητήσει αρκετά το θέμα με ντόπιες...Δυστυχώς κ εγώ βλέπω ότι ισχύει σε όλη την ανατ Ευρώπη
Καταδρομικές τρεις πέντε μέρες κ καλά τουρίστας που μένω εδώ για μπίζνες κάποιες μέρες τον μήνα ------ΤΕΛΟΣ ανατ ευρωπη
Παντού τελικά τα ιδιαΚοίτα,επειδή ειδικά όσο έμενα Πράγα το είχα συζητήσει αρκετά το θέμα με ντόπιες...
Όταν έπεσε το καθεστώς και ο ξένος ήταν κάτι το εξωτικό,
πολλές "απελευθερωμένες" Τσέχες παντρεύτηκαν από μαύρους μέχρι οτιδήποτε.
Εκ τους αποτελέσματος,φάνηκε ότι αυτοί οι γάμοι δεν είχαν μέλλον..
Οπότε το να σέρνεις ένα καροτσάκι με μαύρο παιδάκι,από cool,
έγινε αργότερα περίγελος..
Επίσης όπου σκάει η RyanAir,καίγεται ο προορισμός..
Έχει τύχει να πετάξω Πράγα Ηωνμένο Βασίλειο και το αεροπλάνο ήταν 95% ψωλαρία.
Οπότε όλα τα παραμύθια έχουν ειπωθεί,ο ξένος τουρίστας είναι περισσότερο κάτι ενοχλητικό,παρά ελκυστικό.
Η μέση Τσέχα θέλει τον Τσέχο της,να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα μαζί,να πηγαίνουν να τρώνε,διακοπές,
να φάει και τον κρεμπιέ της να γίνει μάνα και τέλος
απλα ΛΑ ΒΙ ΑΝ ΓΟΖ φιλεTo καλύτερο που διάβασα σήμερα: Η κόλαση είναι οι άλλοι. Αλλά ο άνθρωπος είναι κοινωικό ον.
Μιλάμε για διανοούμενη όχι αστεία