sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 8.129
- Πόντοι
- 7.815
Και εγώ αυτό το παραμύθι πουλάω, ότι είμαι κάθε 20 μέρες για δουλειές (στο μέρος που βρίσκομαι). Και συνήθως της ψαρώνω με κάνα καλό μαγαζί που λέω ότι έχω σαν στέκι, ώστε να φαίνομαι γνώστης της περιοχής. Ειδικά όταν είναι υψηλού budget, που οι πολλές ούτε από έξω δεν περνάνε.Δυστυχώς κ εγώ βλέπω ότι ισχύει σε όλη την ανατ Ευρώπη
Καταδρομικές τρεις πέντε μέρες κ καλά τουρίστας που μένω εδώ για μπίζνες κάποιες μέρες τον μήνα ------ΤΕΛΟΣ ανατ ευρωπη
Για παράδειγμα Τσεχία, Αυστρία, Γερμανία, Ιταλία, μόλις λέω ότι δεν είμαι από εκεί, σταματάνε να μιλάνε. Επιβεβαιώνω τα περί εσωστρέφειας. Ακόμη κ στο Μεγάλη Βρετανία, που ζουν με τόσους ξένους τριγύρω τους, δεν ψήνονται τόσο εύκολα.
Σε άλλες χώρες Πολωνία, Ουγγαρία, κ στις 3 Βαλκανικές χώρες (Ρουμανία, Βουλγαρία κ Σερβία), έχω μεγαλύτερη επιτυχία. Αυτό που κατάλαβα, είναι ότι όλες θέλουν να έρθουν διακοπές στην χώρα μας, μόλις ζεστάνει ο καιρός. Ήδη μέσα στο μήνα έχω δυο αφίξεις, από Πολωνία κ Ρουμανία.
ΕΙδικά η Πολωνία με τόσες πόλεις (πάνω από 6) να συνδέονται με Αθήνα κ τα περισσότερα Ελληνικά νησιά μέσω Wizzair & Ryanair, δίνει ευκαιρίες. Η Ουγγαρία, με τον "δικτάτορα" έχει πέσει σε φάση αυτοαπομόνωσης αν κ θα ανοιξει κ αυτή τέλος του μηνα. Η Ρουμανία μας τον φόρεσε με την καραντίνα αμα την επιστροφή, στους ανεμβολιαστους Ρουμάνους που θέλουν να έρθουν Ελλάδα.
Το 2017, θυμάμαι σε 4ημερο σε Βουκουρέστι κ Βελιγράδι (ταξίδι για δουλειά), πρέπει να είχα κατεβάσει Ελλάδα πάνω από 5 κομμάτια, τέλος Αυγούστου μέχρι αρχές Οκτ.