Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 500K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.865
Πόντοι
27.261
Αυτο ειναι παγκοσμιο ρεκορ
δε ξερω ειλικρινα.
ειχα να ασχοληθω με τετοια τσατς απο την κριση του'10.
αλλα το θεμα ειναι να βρω εγω match
χεστηκα που εχω 35 match... και μιλαω με μια μονο :confused:.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.125
Πόντοι
7.815
τυπε Αβυσσος
αλλα το βασικοτερο:
Κωλο εδωσε?
φυσικά! Σπάνια 50άρα καβλωμένη (κ στερημένη) να μην δώσει κώλο ..

Αρχίζω να πιστεύω ότι σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες τα δίνουν όλα γιατί νιώθουν ότι σύντομα αρχίζουν και μειώνονται οι επιλογές τους, όπως και αυτοί που τις επιλέγουν ..

Εξάλλου είπαμε τα πάντα !!
(μάλιστα της ζήτησα την επόμενη φορά να την πάρω κ φωτό κ μου λέει η σχεσακιας ότι θες κάνε φτάνει να μην φαίνεται πρόσωπο ..)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
πριν κάνα μήνα, μιλάω με Ελληνίδα 50άρα, καλοβαλμένη και σικάτη που δεν ήθελε ONS αλλά σχέση και συντροφικότητα .. σε ένα μισάωρο ανταλλάσουμε κινητά, μιλάμε κ βρισκόμαστε την μεθεπόμενη.. Λόγω καραντίνας, περνούμε τον καφέ στο χέρι και περπατάμε κάπου στο κέντρο..
Χωρισμένη, με παιδιά 20 ετών, καριερίστρια σε Πολυεθνική, "εγώ θέλω σχέση", "συντροφικότητα", να με περιμένει το βράδυ ο άλλος στο σπίτι και άλλα τέτοια κουλά..
Στο περπάτημα έδειχνε ότι γούσταρε τρελλα, αλλά από την άλλη με έκοβε το γεγονός ότι αυτή υπεραμύνονταν της σχέσης και συντορφοκότητας..
Τελικά έχει πάει η ώρα 8 το βράδυ, έχουμε έρθει πιο κοντά υποτίθεται, αλλά πρέπει 9 να είμαστε μέσα λόγω ντίνας..
Κάποια στιγμή της λέω πρέπει να σε αφήσω γιατί περνάει η ώρα , μου λέει κρίμα που δεν μπορώ να σε καλέσω σπίτι γιατί δεν έχω ούτε νερό να πιούμε .. μην τα πολυλογώ, μου δείχνει ότι είχε χαρτί κυκλοφορίας μέχρι 23.00 το βράδυ) μου φορτώνεται στο αμάξι κ πάμε σπίτι μου..

Βάζω ποτάκια, περνάει ένα 5λεπτο φαγούρας αφού είχαμε εξαντλήσει όλα τα θέματα ήδη από τον δρόμο και αφού έχει κοπανήσει κάνα 2 ποτηράκια, πέφτει τρελό φάσωμα, από την σχεσάκια συντροφομιλφ...

Στο σεξ θα πω ότι ήταν δεν περιγράφω άλλο (δοκιμάσαμε τα πάντα στο 2ωρο που έμεινε σπίτι μου) και στο τέλος μου λέει πρέπει να φύγω έχει περάσει η ώρα και έχω πρωινό skype. Καλεί ταξί κ με χαιρετά.

Την επόμενη άφαντη η τυπισα που ήθελε σχέση. Δοκιμάζω whatsapp & Viber, καμία απάντηση, επι δυο μέρες. Μεσα στο επόμενο ΣΚ, μου στέλνει ένα μνμ, ότι είσαι σαν όλους τους άλλους, μόνο να πηδήξεις ήθελες, δεν με έκανες να αισθανθώ σαν να είμαι η κοπέλα σου (πρωτη φορά την είχα δει) αλλά σαν σε πρωταγωνήστρια σε ταινεία πορνό κλπ, κλπ

Μετά από 2 βδομάδες πάλι "Τζά" η τυπισα στο τηλ .. Αν δεν σε πάρω εγώ τηλ, εσύ τίποτε !!!! Της πετάω το ότι δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι για να κόψω αντίδραση, πάλι έρχεται σπίτι μου, πάλι φάσωμα τρελλό, με λίγα λόγια φάση "θέλω γκόμενο να ξεχαρμιανιάσω" και το λέω σχέση ..

Αβησσος η ψυχή του ανθρώπου

Εσύ τύπε πόσο χρονών είσαι;

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.996
Πόντοι
2.256
Ψυχεδελεια σε ολο της το μεγαλειο.Οταν εχουν καβλες σκεφονται το κονε που εχουν φρεσκο και τις γαμησε καλα (ακομα και αν εχουν αλλη σχεση) και οταν σβηνουν επικρατουν οι σκεψεις για συντροφικοτητα και αλλες παπαριες καμαρωτες.Τελευταια τρωω μια 42αρα χωρισμενη η οποια δεν θελει να κανει "αρπαχτες" με παντρεμενους αλλα τη στριμωξα στη 1η συναντηση και η καταληξη ηταν απευθειας hoteli.Δινει κωλο καθε φορα που συναντιομαστε αλλα μετα γκρινιαζει πως δεν ειναι για καθε φορα,αρνειται καθετα να τα παρει στο στομα αλλα με ευχαριστηση κανει grafitti στο προσωπο και μετα τον γυαλιζει

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.865
Πόντοι
27.261

Надя​

23
I’m looking for a long term relationships based on love, mutural respect and care.
I exepct me man to take care of me, while I’m taking care of him,
financially included (from your side)❤️

:tooth: :kneel:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

Надя​

23
I’m looking for a long term relationships based on love, mutural respect and care.
I exepct me man to take care of me, while I’m taking care of him,
financially included (from your side)❤️

:tooth: :kneel:
Η μεγαλύτερη μαλακία είναι όταν μπαίνουν στο Τιντερ και λένε ότι δεν ψάχνονται,αλλά ότι μπήκαν για πλάκα κλπ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.865
Πόντοι
27.261
Η μεγαλύτερη μαλακία είναι όταν μπαίνουν στο Τιντερ και λένε ότι δεν ψάχνονται,αλλά ότι μπήκαν για πλάκα κλπ
φιλε εχω ριξει τρελο γελιο.
η μαλακια ειναι οτι δε μπορω να στειλω μηνυμα σε οποια θελω.
εκει θα εκανα κοιλιακους με αυτα που γραφουν.
:tooth:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
φιλε εχω ριξει τρελο γελιο.
η μαλακια ειναι οτι δε μπορω να στειλω μηνυμα σε οποια θελω.
εκει θα εκανα κοιλιακους με αυτα που γραφουν.
:tooth:
Ξεχνάς το άλλο κουλό.
Όταν βάζουν φωτο προφίλ όχι πρόσωπο και σώμα,αλλά γατάκια,σκυλάκια,σκατάκια κλπ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.865
Πόντοι
27.261

Maria​

20
Sorry for not having a photo ?
Είμαι 20,σπουδάζω,μελαχρινή,kick boxing και άμα μιλήσουμε θα με δεις κιόλας.
Όχι δεν με λένε Μαρία αλλά το όνομα μου είναι σπάνιο και ίσως με καταλάβουν ?
Το μεγαλύτερο μου φλεξ είναι οτι είμαι 1.50 Ναι λατρεύω Breaking Bad.
Daddy issues ?

:kneel::tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.865
Πόντοι
27.261
Ξεχνάς το άλλο κουλό.
τα εχω γραψει πιο πανω αυτα
γαματα
σε τσατ και βαζουν ενα καρο ασχετες μαλακιες.
πλεον κανω καρδουλα σε ολα τα κουφα, μπας και μου κατσει κανα ματς για να ψαρεψω που το πανε.
και πολυ κινεζοειδη γαμω το μαοτσετουγκ τους γαμω λεμε.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
γαματα
πλεον κανω καρδουλα σε ολα τα κουφα, μπας και μου κατσει κανα ματς για να ψαρεψω που το πανε.
Α εμένα σπάνια μου βγάζει Κινέζες

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.865
Πόντοι
27.261
Α εμένα σπάνια μου βγάζει Κινέζες
εχω βαλει το μαξ σε ηλικιες και αποστασεις γιατι το τερματιζω καθε φορα με Χ, απο τα μπαζα που υπαρχουν.
και συνεχεια μου βγαζει αλλαξε τις ρυθμισεις σου η μαλακια.
ε τα εβαλα ολα στο μαξ και το τερματιζω παλι :confused:
αλλα παιρνει περισσοτερη ωρα τουλαχιστον :tooth:

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.820
Πόντοι
206
γαματα

Τα περισσότερα κινέζικα profiles είναι scam που σου προτείνουν επενδύσεις/coins/forex.

Εγώ ανοίγω έτσι τη συζήτηση και τους ψαρώνω.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.865
Πόντοι
27.261
Τα περισσότερα κινέζικα profiles είναι scam που σου προτείνουν επενδύσεις/coins/forex.

Εγώ ανοίγω έτσι τη συζήτηση και τους ψαρώνω.
δε μου εχει κατσει κανενα
τα κανω Χ κατευθειαν.
ολα ειναι σα να βγαινουν απο εργοστασιο φασον.
ιδια φατσα ολες.
και μου αρεσουν τα ασιατικα γενικως να φανταστεις.
σα ψευτικες ειναι.... (που ειναι).

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Έχει βαρεθεί κανενός άλλου η ψυχή τα dating apps, με τόση μαλακία που τρώμε εκεί μέσα; Προσωπικά δεν τα έχω αφήσει, αλλά γίνομαι όλο και πιο αναβλητικός με τις συνομιλίες μου.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.125
Πόντοι
7.815
Ξεχνάς το άλλο κουλό.
με αυτό φρικάρω κ εγώ

Η άλλη λέει κάτσε να γνωριστούμε καλύτερα κ θα σου στείλω ..

ΤΙ να γνωριστούμε μωρή κομπλεξάρω .. να περάσουν 3 χρόνια να στείλεις μια φωτό κ να τρέχω να κρυφτώ μετά.. Γεμάτο ψώλες είναι το tinder, έχεις ανταγωνισμό κ εσύ πας αραχτή με το αραλίκι σου ..

Καμία φορά γλεντάω καμία κ της κάνω like, άμα ψήνομαι για καμία μανούρα να εκτονωθώ.. Αρχίζω τα δικά μου τα επαναστατικά (είναι δίκαιο να μιλάς με κάποιον που βλέπεις κ αυτός δεν ξέρει ποιος είναι από πίσω ...). Τις μπιναλικίαζω κ μετά unmatch.

Εγώ απορρίπτω όσες δεν έχουν φωτό κ το λέω στο προφίλ μου. Επίσης κράζω στο προφίλ μου κ αυτές που έχουν ζωάκια κ τοπία

Ρε ζώα σε dating app είστε, όχι σε καλιστεία σκύλων..

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.125
Πόντοι
7.815
Έχει βαρεθεί κανενός άλλου η ψυχή τα dating apps, με τόση μαλακία που τρώμε εκεί μέσα; Προσωπικά δεν τα έχω αφήσει, αλλά γίνομαι όλο και πιο αναβλητικός με τις συνομιλίες μου.
κ 'γώ ψιλοβαριέμαι, αλλά επειδή "φορτώνω" συχνά πυκνά (λόγω επαγγελματικών ταξιδιών) κρατάω επαφή (κυρίως με Tinder κ λιγότερο με Badoo..)

Ξέχασα να πω, ότι τώρα τελευταία, σκάνε κ κάτι μαγκιώρες του στυλ "δεν ψάχνω για σεξ, όποτε θέλω το βρίσκω" και ψιλοφρικάρω με τα μπάζα..

Κατούρα κ λίγο μωρή κάρια, κομπλέξαρα κ μπαζόλα, τους έχεις πέντε πέντε έξω από την πόρτα σου κ τους διαλέγεις..Ξεκαβαλίστε κάριες .. (βέβαια οι αγαπούλες ποτέ δεν πεθαίνουν ..)

Τότε γιατί μπήκες στο tinder .. για να κάνεις αίτηση για τα τελευταία ένσημα .. ?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
με αυτό φρικάρω κ εγώ

Η άλλη λέει κάτσε να γνωριστούμε καλύτερα κ θα σου στείλω ..

ΤΙ να γνωριστούμε μωρή κομπλεξάρω .. να περάσουν 3 χρόνια να στείλεις μια φωτό κ να τρέχω να κρυφτώ μετά.. Γεμάτο ψώλες είναι το tinder, έχεις ανταγωνισμό κ εσύ πας αραχτή με το αραλίκι σου ..

Καμία φορά γλεντάω καμία κ της κάνω like, άμα ψήνομαι για καμία μανούρα να εκτονωθώ.. Αρχίζω τα δικά μου τα επαναστατικά (είναι δίκαιο να μιλάς με κάποιον που βλέπεις κ αυτός δεν ξέρει ποιος είναι από πίσω ...). Τις μπιναλικίαζω κ μετά unmatch.

Εγώ απορρίπτω όσες δεν έχουν φωτό κ το λέω στο προφίλ μου. Επίσης κράζω στο προφίλ μου κ αυτές που έχουν ζωάκια κ τοπία

Ρε ζώα σε dating app είστε, όχι σε καλιστεία σκύλων..
Δεν χρειάζεται να φρικάρεις,απλώς προσπερνάς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom