Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 470K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
859
Πόντοι
96
ηθελε και τα εισητηρια απο κινα?
Αυτά τα είχε κλείσει και μάλλον έκανε "διαγωνισμό " ποιός θα της δώσει την καλύτερη προσφορά για να πάει μαζί του Μύκονο! Δεν μίλαγε μόνο μαζί μου αλλά και με άλλους δέκα ταυτόχρονα φαντάζομαι!:rolleyes:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Επίτηδες δεν βγάζει τους αρσενικούς χρήστες ο αλγόριθμος στις προτιμήσεις των γυναικών ενώ το αντίθετο πάει και έρχεται.
Άμα είσαι άντρας πρέπει να πληρώσεις το tinder
Είναι οικονομικά απλά
τι εννοεις ρε τυπε??

και τι βγαζει στις γυναικες τοπια?

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Τύποι εννοείται δεν μιλάω για πληρωμένες διακοπές και άλλα τέτοια τραγικά...για απλές κοπελίτσες που έρχονται για διακοπές(βρίσκονται ήδη εδώ δηλαδή) αναφέρομαι που απλά ψάχνουν να περάσουν καλά. Ούτε χορηγίες ούτε τίποτα μην τρελαθούμε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.579
Πόντοι
27.261
αυτες που γραφουν οτι εχουν παιδι ειναι ευκολος στοχος? εγω δεν ασχολουμαι καν.
Υπαρχουν και μερικες που γραφουν για ισοτητα, δικαιωματα , οχι δεξιους κλπ. Εχει πηδηξει κανενας καμια?
μην κοιτας τι γραφουν.
τι περιμενεις να γραψουν δηλαδη ?
ψαχνω γαμια να με σκισει και πουτσα να ξεαραχνιασω εδω και 2 χρονια που εχω να δω, ψαχνοντας τον πριγκιπα?
γελοιες παπαριες και φιλοσοφικες αρλουμπες γραφουν.
οι φωτος δε που βαζουν, ειναι οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις με κατι ηλιθιες γκριματσες, κατι σκυλους και γατια, κατι τοπια, εξωφυλλα βιβλιων (κουλτουρα και καλα) και οτι αλλο ασχετο μπορεις να φανταστεις.
πως θα κανουμε chat ρε βλημα με φωτο προφιλ τον αζορ ?????
για γελια.
γενικως πολλα.... ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΖΑ και ψαχνουν να κανουν restart (και καλα).
τα πιο τοπ μιλανε στανταρ με ολο το tinder και λογικο αλλωστε.
βαλε μεσα και τα ξεκαρφωτα προφιλς... χεσε μεσα κοινως.
παρολαυτα υπαρχουν και καποια αξιολογα εκει στο... πολυ βαθος.
εκανα προφιλ εδω και 2 μερες και μιλαω ηδη με μια.
μου εστειλε τηλεφωνο στα καπακια για να μιλαμε πιο ανετα, επειδη κολλαει μου ειπε.
φαινεται απο τις φωτος αρκετα αξιολογο και μου ειπε με κατι μοδες ασχολειται.
μεσα στη βδομαδα εχουμε συναντηση και ελπιζω να μην ειναι κανας δρακος και ξενερωσω.
με μια αλλη εκανα match την πρωτη μερα, αλλα ειναι μικρουλι (19) και εμεινε εκει το θεμα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Αυτά τα είχε κλείσει και μάλλον έκανε "διαγωνισμό " ποιός θα της δώσει την καλύτερη προσφορά για να πάει μαζί του Μύκονο! Δεν μίλαγε μόνο μαζί μου αλλά και με άλλους δέκα ταυτόχρονα φαντάζομαι!:rolleyes:
Τότε έπρεπε να της πεις "έλα, έλα!!!!" :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.579
Πόντοι
27.261

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Αμα δεν εχουν ολοσωμη φωτο συνηθως ειναι φακλανα με ποδια σαν πυροσβεστηρες
Αυτό ακριβώς. Εγώ τις περνάω πάντα από tinder πριν κανονίσω συνάντηση για να στείλουμε καμιά φωτογραφία. Ειδικά να προσέχεις αυτές που βγάζουν αποκλειστικά και μόνο κεφάλι!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δαχτυλα και καρπο να κοιτας, αν φαινονται.
αχαστος οδηγος κατα 98 %
Σωστός. Και προγούλι!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.579
Πόντοι
27.261

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
στη φατσα πεφτει πολυ φωτοσοπ χαλαρα.
βαλε και τα φιλτρα... γαματα.
στα δαχτυλα δυσκολα να κατσει να κανει η αλλη τσαλιμακια.
Επίσης δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει που κάποιες τις επεξεργάζονται και τις κάνουν μακρόστενες! :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.579
Πόντοι
27.261
Επίσης δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει που κάποιες τις επεξεργάζονται και τις κάνουν μακρόστενες! :tooth:
μεσα σε δυο μερες εχω δει τα απιστευτα.
απορω δηλαδη πως περιμενουν να κανουν τσατ ετσι, με σκοπο κατι να βγει υποτιθεται.
εχω 35 match και μονο 2 πετυχα., φαντασου.
το 1 τζουφιο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.579
Πόντοι
27.261

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
μεσα σε δυο μερες εχω δει τα απιστευτα.
απορω δηλαδη πως περιμενουν να κανουν τσατ ετσι, με σκοπο κατι να βγει υποτιθεται.
εχω 35 match και μονο 2 πετυχα., φαντασου.
το 1 τζουφιο.
Σε 2 μέρες 35 match? Δυνατό σε βρίσκω!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.579
Πόντοι
27.261
Σε 2 μέρες 35 match? Δυνατό σε βρίσκω!
τι να σου πω, μαλλον ειμαι καλος.
απο μια φιλη που εχει και αυτη και κανουμε χαβαλε για το τι μας στελνουν, εχει πολυ αξιολογα αγορια μεσα.
τα εχω δει δηλαδη.
περιμενα πολυ χαλια σε σχεση με παλιοτερα αναλογα τσατς, που εβλεπα τρελους γυφτοκαγκουραιους.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
πριν κάνα μήνα, μιλάω με Ελληνίδα 50άρα, καλοβαλμένη και σικάτη που δεν ήθελε ONS αλλά σχέση και συντροφικότητα .. σε ένα μισάωρο ανταλλάσουμε κινητά, μιλάμε κ βρισκόμαστε την μεθεπόμενη.. Λόγω καραντίνας, περνούμε τον καφέ στο χέρι και περπατάμε κάπου στο κέντρο..
Χωρισμένη, με παιδιά 20 ετών, καριερίστρια σε Πολυεθνική, "εγώ θέλω σχέση", "συντροφικότητα", να με περιμένει το βράδυ ο άλλος στο σπίτι και άλλα τέτοια κουλά..
Στο περπάτημα έδειχνε ότι γούσταρε τρελλα, αλλά από την άλλη με έκοβε το γεγονός ότι αυτή υπεραμύνονταν της σχέσης και συντορφοκότητας..
Τελικά έχει πάει η ώρα 8 το βράδυ, έχουμε έρθει πιο κοντά υποτίθεται, αλλά πρέπει 9 να είμαστε μέσα λόγω ντίνας..
Κάποια στιγμή της λέω πρέπει να σε αφήσω γιατί περνάει η ώρα , μου λέει κρίμα που δεν μπορώ να σε καλέσω σπίτι γιατί δεν έχω ούτε νερό να πιούμε .. μην τα πολυλογώ, μου δείχνει ότι είχε χαρτί κυκλοφορίας μέχρι 23.00 το βράδυ) μου φορτώνεται στο αμάξι κ πάμε σπίτι μου..

Βάζω ποτάκια, περνάει ένα 5λεπτο φαγούρας αφού είχαμε εξαντλήσει όλα τα θέματα ήδη από τον δρόμο και αφού έχει κοπανήσει κάνα 2 ποτηράκια, πέφτει τρελό φάσωμα, από την σχεσάκια συντροφομιλφ...

Στο σεξ θα πω ότι ήταν δεν περιγράφω άλλο (δοκιμάσαμε τα πάντα στο 2ωρο που έμεινε σπίτι μου) και στο τέλος μου λέει πρέπει να φύγω έχει περάσει η ώρα και έχω πρωινό skype. Καλεί ταξί κ με χαιρετά.

Την επόμενη άφαντη η τυπισα που ήθελε σχέση. Δοκιμάζω whatsapp & Viber, καμία απάντηση, επι δυο μέρες. Μεσα στο επόμενο ΣΚ, μου στέλνει ένα μνμ, ότι είσαι σαν όλους τους άλλους, μόνο να πηδήξεις ήθελες, δεν με έκανες να αισθανθώ σαν να είμαι η κοπέλα σου (πρωτη φορά την είχα δει) αλλά σαν σε πρωταγωνήστρια σε ταινεία πορνό κλπ, κλπ

Μετά από 2 βδομάδες πάλι "Τζά" η τυπισα στο τηλ .. Αν δεν σε πάρω εγώ τηλ, εσύ τίποτε !!!! Της πετάω το ότι δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι για να κόψω αντίδραση, πάλι έρχεται σπίτι μου, πάλι φάσωμα τρελλό, με λίγα λόγια φάση "θέλω γκόμενο να ξεχαρμιανιάσω" και το λέω σχέση ..

Αβησσος η ψυχή του ανθρώπου

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
πριν κάνα μήνα, μιλάω με Ελληνίδα 50άρα, καλοβαλμένη και σικάτη που δεν ήθελε ONS αλλά σχέση και συντροφικότητα .. σε ένα μισάωρο ανταλλάσουμε κινητά, μιλάμε κ βρισκόμαστε την μεθεπόμενη.. Λόγω καραντίνας, περνούμε τον καφέ στο χέρι και περπατάμε κάπου στο κέντρο..
Χωρισμένη, με παιδιά 20 ετών, καριερίστρια σε Πολυεθνική, "εγώ θέλω σχέση", "συντροφικότητα", να με περιμένει το βράδυ ο άλλος στο σπίτι και άλλα τέτοια κουλά..
Στο περπάτημα έδειχνε ότι γούσταρε τρελλα, αλλά από την άλλη με έκοβε το γεγονός ότι αυτή υπεραμύνονταν της σχέσης και συντορφοκότητας..
Τελικά έχει πάει η ώρα 8 το βράδυ, έχουμε έρθει πιο κοντά υποτίθεται, αλλά πρέπει 9 να είμαστε μέσα λόγω ντίνας..
Κάποια στιγμή της λέω πρέπει να σε αφήσω γιατί περνάει η ώρα , μου λέει κρίμα που δεν μπορώ να σε καλέσω σπίτι γιατί δεν έχω ούτε νερό να πιούμε .. μην τα πολυλογώ, μου δείχνει ότι είχε χαρτί κυκλοφορίας μέχρι 23.00 το βράδυ) μου φορτώνεται στο αμάξι κ πάμε σπίτι μου..

Βάζω ποτάκια, περνάει ένα 5λεπτο φαγούρας αφού είχαμε εξαντλήσει όλα τα θέματα ήδη από τον δρόμο και αφού έχει κοπανήσει κάνα 2 ποτηράκια, πέφτει τρελό φάσωμα, από την σχεσάκια συντροφομιλφ...

Στο σεξ θα πω ότι ήταν δεν περιγράφω άλλο (δοκιμάσαμε τα πάντα στο 2ωρο που έμεινε σπίτι μου) και στο τέλος μου λέει πρέπει να φύγω έχει περάσει η ώρα και έχω πρωινό skype. Καλεί ταξί κ με χαιρετά.

Την επόμενη άφαντη η τυπισα που ήθελε σχέση. Δοκιμάζω whatsapp & Viber, καμία απάντηση, επι δυο μέρες. Μεσα στο επόμενο ΣΚ, μου στέλνει ένα μνμ, ότι είσαι σαν όλους τους άλλους, μόνο να πηδήξεις ήθελες, δεν με έκανες να αισθανθώ σαν να είμαι η κοπέλα σου (πρωτη φορά την είχα δει) αλλά σαν σε πρωταγωνήστρια σε ταινεία πορνό κλπ, κλπ

Μετά από 2 βδομάδες πάλι "Τζά" η τυπισα στο τηλ .. Αν δεν σε πάρω εγώ τηλ, εσύ τίποτε !!!! Της πετάω το ότι δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι για να κόψω αντίδραση, πάλι έρχεται σπίτι μου, πάλι φάσωμα τρελλό, με λίγα λόγια φάση "θέλω γκόμενο να ξεχαρμιανιάσω" και το λέω σχέση ..

Αβησσος η ψυχή του ανθρώπου
τυπε Αβυσσος
αλλα το βασικοτερο:
Κωλο εδωσε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom