πριν κάνα μήνα, μιλάω με Ελληνίδα 50άρα, καλοβαλμένη και σικάτη που δεν ήθελε ONS αλλά σχέση και συντροφικότητα .. σε ένα μισάωρο ανταλλάσουμε κινητά, μιλάμε κ βρισκόμαστε την μεθεπόμενη.. Λόγω καραντίνας, περνούμε τον καφέ στο χέρι και περπατάμε κάπου στο κέντρο..
Χωρισμένη, με παιδιά 20 ετών, καριερίστρια σε Πολυεθνική, "εγώ θέλω σχέση", "συντροφικότητα", να με περιμένει το βράδυ ο άλλος στο σπίτι και άλλα τέτοια κουλά..
Στο περπάτημα έδειχνε ότι γούσταρε τρελλα, αλλά από την άλλη με έκοβε το γεγονός ότι αυτή υπεραμύνονταν της σχέσης και συντορφοκότητας..
Τελικά έχει πάει η ώρα 8 το βράδυ, έχουμε έρθει πιο κοντά υποτίθεται, αλλά πρέπει 9 να είμαστε μέσα λόγω ντίνας..
Κάποια στιγμή της λέω πρέπει να σε αφήσω γιατί περνάει η ώρα , μου λέει κρίμα που δεν μπορώ να σε καλέσω σπίτι γιατί δεν έχω ούτε νερό να πιούμε .. μην τα πολυλογώ, μου δείχνει ότι είχε χαρτί κυκλοφορίας μέχρι 23.00 το βράδυ) μου φορτώνεται στο αμάξι κ πάμε σπίτι μου..
Βάζω ποτάκια, περνάει ένα 5λεπτο φαγούρας αφού είχαμε εξαντλήσει όλα τα θέματα ήδη από τον δρόμο και αφού έχει κοπανήσει κάνα 2 ποτηράκια, πέφτει τρελό φάσωμα, από την σχεσάκια συντροφομιλφ...
Στο σεξ θα πω ότι ήταν δεν περιγράφω άλλο (δοκιμάσαμε τα πάντα στο 2ωρο που έμεινε σπίτι μου) και στο τέλος μου λέει πρέπει να φύγω έχει περάσει η ώρα και έχω πρωινό skype. Καλεί ταξί κ με χαιρετά.
Την επόμενη άφαντη η τυπισα που ήθελε σχέση. Δοκιμάζω whatsapp & Viber, καμία απάντηση, επι δυο μέρες. Μεσα στο επόμενο ΣΚ, μου στέλνει ένα μνμ, ότι είσαι σαν όλους τους άλλους, μόνο να πηδήξεις ήθελες, δεν με έκανες να αισθανθώ σαν να είμαι η κοπέλα σου (πρωτη φορά την είχα δει) αλλά σαν σε πρωταγωνήστρια σε ταινεία πορνό κλπ, κλπ
Μετά από 2 βδομάδες πάλι "Τζά" η τυπισα στο τηλ .. Αν δεν σε πάρω εγώ τηλ, εσύ τίποτε !!!! Της πετάω το ότι δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι για να κόψω αντίδραση, πάλι έρχεται σπίτι μου, πάλι φάσωμα τρελλό, με λίγα λόγια φάση "θέλω γκόμενο να ξεχαρμιανιάσω" και το λέω σχέση ..
Αβησσος η ψυχή του ανθρώπου