Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 470K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
Όσες λεν οns είναι απλά λόγια

Δοκιμάζεις κ θα μάθεις
Προσωπικά το δουλεύω πολύ το τιντερ κ δεν κοιτώ ποτέ τι γράφουν
Όλες από hong kong κινα τις κάνω unmatch
Ψεύτικα προφίλ.

Τελευταία τροποποίηση:

Dirty40

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Like
42
Πόντοι
0
Έχει βρει κανείς καμιά να βιζιταρει μέσω τιντερ; πμ αν έχει κανείς κατι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Υπάρχουν και βίζιτες στο τίντερ. Τις καταλαβαίνεις άλλωστε από τις φωτογραφίες σε κάτι 5άστερα με μαγιό στην πισίνα!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Δηλαδή δεν σου φτάνουν οι δεκάδες αγγελίες από τα εξειδικευμένα σαιτ, θες να πας να πληρώσεις αμφιβόλου ποιότητας βιζιτα μέσω τιντερ; ?

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Από tinder βιζιτάρουν όλες αυτές που κάνουν παρέλαση στο νήμα με τα insta. Για μένα ο ταχύτερος δρόμος για σεξ περνάει από ξένες τουρίστριες και στη συνέχεια μιλφακια 30-35+ (μιλάω σαν άτομο νεαρής ηλικίας) και τέλος οι μικρές.

Dirty40

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Like
42
Πόντοι
0
Δηλαδή δεν σου φτάνουν οι δεκάδες αγγελίες από τα εξειδικευμένα σαιτ, θες να πας να πληρώσεις αμφιβόλου ποιότητας βιζιτα μέσω τιντερ;

Δηλαδή δεν σου φτάνουν οι δεκάδες αγγελίες από τα εξειδικευμένα σαιτ, θες να πας να πληρώσεις αμφιβόλου ποιότητας βιζιτα μέσω τιντερ; ?
Αν έχει βρει κανείς καμιά να μοιραστεί γτ οχι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Από tinder βιζιτάρουν όλες αυτές που κάνουν παρέλαση στο νήμα με τα insta. Για μένα ο ταχύτερος δρόμος για σεξ περνάει από ξένες τουρίστριες και στη συνέχεια μιλφακια 30-35+ (μιλάω σαν άτομο νεαρής ηλικίας) και τέλος οι μικρές.
... επίσης διαζευγμένες 40άρες. Αυτές γράφουν ΟΛΕΣ "no ons" και τον τρώνε ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως από το δεύτερο ραντεβού... κάποιες και από το πρώτο! :tooth:

• Like
Αντιδράσεις: Begood

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Βραζιλία Κολομβία
Ενώ αφρικανες άνετα το γυρνάς το παραμύθι ψάχνω σοβαρή σχέση κ από ντανες γίνονται κυρίες για εύρεση σοβαρής σχεσης
Mυστη volcano ειμαστε αρκετα νεοι ακομα για να πεσουμε σε αφρικανες και ασιατισες
υπαρχει ακομα ασπρο ψωμακι στην ευρωπη για τα δοντακια μας, βαθια στα 30
οι εξωτικες ειναι για κοιλαραδες ναυαγια

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
αυτες που γραφουν οτι εχουν παιδι ειναι ευκολος στοχος? εγω δεν ασχολουμαι καν.
Υπαρχουν και μερικες που γραφουν για ισοτητα, δικαιωματα , οχι δεξιους κλπ. Εχει πηδηξει κανενας καμια?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Ισχύει ..

Το καλοκαίρι γίνεται χαμός από τις ξένες ..

Φέτος ήδη γίνεται χαμός (ενόψει σεζόν) εδώ κ 10 ημέρες με Ρωσίδες κυρίως από Μόσχα κ Αγία Πετρούπολη που σου βγαίνουν Αθήνα ή σε νησιά ..

Πιο παλιά θυμάμαι έγραφαν "θα είμαι .. " Creta/Mykonos/Rhodes/etc (διαφορα Ελληνικά νησιά)" από τοτε μέχρι τοτε κ επι της ουσίας έψαχναν πριν φτάσουν για γκόμενο, ώστε να μην χάνουν χρόνο, μέχρι να έρθουν .. Και προφανώς όλες είχαν PlanB & PlanC..

Πάντως μικρές δεν μου έχουν κάτσει, από το 2015 που το έχω .. μόνο κάτι βιζιτουδες ή κάτι που ψάχνανε για χορηγούς επικοινωνίας

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
859
Πόντοι
96
Ισχύει ..

Το καλοκαίρι γίνεται χαμός από τις ξένες ..

Φέτος ήδη γίνεται χαμός (ενόψει σεζόν) εδώ κ 10 ημέρες με Ρωσίδες κυρίως από Μόσχα κ Αγία Πετρούπολη που σου βγαίνουν Αθήνα ή σε νησιά ..

Πιο παλιά θυμάμαι έγραφαν "θα είμαι .. " Creta/Mykonos/Rhodes/etc (διαφορα Ελληνικά νησιά)" από τοτε μέχρι τοτε κ επι της ουσίας έψαχναν πριν φτάσουν για γκόμενο, ώστε να μην χάνουν χρόνο, μέχρι να έρθουν .. Και προφανώς όλες είχαν PlanB & PlanC..

Πάντως μικρές δεν μου έχουν κάτσει, από το 2015 που το έχω .. μόνο κάτι βιζιτουδες ή κάτι που ψάχνανε για χορηγούς επικοινωνίας
Προσοχή , τζάμπα διακοπές θέλουν .Και εγώ επικοινωνούσα με μια Κινέζα μοντελάκι και μου το είπε ξεκάθαρα.Θα πάμε μαζί Μύκονο (που έλεγε ότι θα πάει ) και θα μου καλύψεις τα έξοδα.Όταν της είπα όχι όλα αλλά κάποια με έκοψε και δεν μου ξανάγραψε! :idiot:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
το τιντερ ειναι ενα υποκαταστατο της φυλης. οποιος παρει στα σοβαρα εκει μεσα αυτες τις παλαβες ειναι αξιος της μοιρας του.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
859
Πόντοι
96
Επίσης έχω σταμπάρει αρκετές και από Άπω Ανατολή και από Ανατολική Ευρώπη που είναι κρυφοπουτάνες , έρχονται εδώ κάνουν αρπακτές και ξαναφεύγουν .Το παίζουν τουρίστριες.Αν δεν σκάσεις δεν ....:knockinb:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Προσοχή , τζάμπα διακοπές θέλουν .Και εγώ επικοινωνούσα με μια Κινέζα μοντελάκι και μου το είπε ξεκάθαρα.Θα πάμε μαζί Μύκονο (που έλεγε ότι θα πάει ) και θα μου καλύψεις τα έξοδα.Όταν της είπα όχι όλα αλλά κάποια με έκοψε και δεν μου ξανάγραψε! :idiot:
ηθελε και τα εισητηρια απο κινα?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Παίζει αυτό που λες, αλλά σιγά μην πληρώσω Κινεζάκια ή Ρωσιδάκια να έρθουν εδώ .. υπάρχουν κ στην χώρα μας ξεμπαρκα.. Άσε που με το που βλέπω κινεζακια πατάω αμέσως απόρριψη αριστερα..

από το 2015 που ασχολούμαι με tinder, οταν μου λεει καποια ότι έχει κλεισει για Ελλαδα, την ρωτάω νησί κ ξενοδοχείο κ μετά αν το επιβεβαιώσω τότε προχωράω .. έχει τύχει κ έχω βρεθεί με ξέμπαρκες σε 4-5 νησιά (Ρόδο, Κρήτη κλπ) που πήγα κ τις βρήκα στο ξενοδοχείο που μενανε ..

Είχαν κλείσει 2κλινο 3κλινο με φίλες κ μετά μείνανε μαζί μου .. Μιλφ πάντως για πιο σιγουριά γιατί με τις μικρές ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος

Με μια δυο περιπτώσεις ξανααντωμώσαμε σε Ευρωπαικό city break.. (ξενοδοχείο δικό μου, αεροπορικά δικά τους, για να ειμαι σίγουρος ότι θα ταξιδέψουν :wink::wink::wink::wink:)

Τελευταία τροποποίηση:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Επίτηδες δεν βγάζει τους αρσενικούς χρήστες ο αλγόριθμος στις προτιμήσεις των γυναικών ενώ το αντίθετο πάει και έρχεται.
Άμα είσαι άντρας πρέπει να πληρώσεις το tinder
Είναι οικονομικά απλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom