Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 470K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
Καλησπερα σας.Εχει καποιος εικονα απο Jasmine 25 (Εθνικο και Καποδιστριακο) και Giota 26(university of Chios) τι παιζει? Ευχαριστω

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Μάγκες έχω πάθει πλάκα. Έχω 39 ματς στο τίντερ (πάνω από 35 είναι εκτός Ελλάδος εντωμεταξύ) και νόμιζα ότι κινείται λίγο η κατάσταση και ξύπνησαν οι Ελλεεινήδες καταλαβαίνοντας το σκοπό αυτής της εφαρμογής και έρχεται ο κολλητός μου για λίγες μέρες από Γερμανία και μου δείχνει ότι έχει 870 ματς (τα είδα στο κινητό του) και γαμάει αβέρτα φουλ μουνιά.
Δηστυχώς είμαστε πολλά χιλιάδες χρόνια πίσω.
Εγω εχω την συνδρομή στην γερμανια,
Εχω κανει πανω απο 2.000 likes , με 10-15 match το πολυ, οι 10 πουτανες που σοη λενε να μπεις στο σαητ τους, οι 4 δεν απαντησαν ποτέ κι ας ειχε γινει match, μονο μια ειχε την ευγενη καλοσυνη να συνομιλησει λιγο μαζι μου αλλα ξεκοψε σχεδον αμεσως αν κ της ειπα αυτα που ηθελε να ακουσει, πχ καθε ειδους "βοηθεια"
Τον πηχυ τον ειχα πολυ χαμηλα, ηλικα εως και 56 χρονων!!!
Δηλαδη τι πρεπει να βαλω για να γαμησω? 75αρες?

Δεν πιστευω τον φιλο σου.
Γερμανια ,χωρα αγαμιας σαν την ελλαδα. Στο live εχεις πιο πολλες πιθανοτητες

Αυτο που λες για Γερμανια οτι εχει μετατραπει σε χωρα αγαμιας ΙΣΧΥΕΙ. Παει η Γερμανια των γερμανιδων τουριστριων που διψανε για σπερμα. Εχει αλλαξει πολλη η Γερμανια . Σε συγκριση με παλιες Γερμανιδες γκομενες που ειχα Δεκαετια 90 αρχες 2000 εως και 2005 . Τωρα οι Γερμανιδες γινανε μη μου απτου . Εχει χτυπησει το ευρο κοντρα και ολες εχου γινει αστα να πανε.
Στο Tinder ξερα το χρησιμοποιουσα και μονο ελληνιδες μου τυχαινανε Ναι Ναι μονο ελλεηνιδες που μενουν εδω Γερμανια . Κατι κλαρινα δεν θα το πιστεψεις. κοντες χοντρες και παει λεγοντας .

Η Γερμανιδες πανε πλεον μονο σχεδον με Γερμανους. Ο λογος . Εχει πλακωσει το ευρο εχει φτωχια και το γονεο και ολοι η σαπιλα απο ολο τον πλανητη εχει ερθει στην Γερμανια Βραζιλια Αμερικα Κινα Ινδια Αφρικα πρωην Ανατολικη Ευρωπη κτλ που ακομα και για την Γερμανια ειναι υπερβολικα πολλη . Δες τους ακροδεξιοους πως ανεβηκαν στην Γερμανια.
Εχει να γινει εδω γαμισετα.

πς μενω Γερμανια σε μια χρεοκοπημενη χωρα που σωθηκε απο το ευρω και τους μαλακες που την στηριζουν. Για να δουμε που θα παει το παραμυθι .

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
Καλησπερα σας.Εχει καποιος εικονα απο Jasmine 25 (Εθνικο και Καποδιστριακο) και Giota 26(university of Chios) τι παιζει? Ευχαριστω

Μολις γυρισα απο ραντεβου με Giota 26 (university of Chios) . Οι φωτο καμμια σχεση με τη πραγματικοτητα .Το μαλλι στα 60 Ε , ακομα κλαιω !Μακρια !

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

Μολις γυρισα απο ραντεβου με Giota 26 (university of Chios) . Οι φωτο καμμια σχεση με τη πραγματικοτητα .Το μαλλι στα 60 Ε , ακομα κλαιω !Μακρια !
Ε ρε φίλε αφού τα είχαμε πει αυτά. Τι κλαίγεσαι? Τα 'θελες και τα 'παθες!

60 χωρις φραπέ, έτσι?

Αφού σου είπαν τοσοι εδώ... ΜΑΚΡΥΑ!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.044
Πόντοι
2.356
Παιδιά καλησπέρα, το έχω για την πλάκα και στα τόσα χρόνια ελάχιστα πράγματα, έχετε το νου σας γιατί το τελευταίο διάστημα πολλά ταιριάσματα με ασιάτισες (Κίνα, Νότια Κορέα κτλ), σου προτείνουν επένδυση σε κρυπτονομίσματα και στον επιχειρηματικό τους κλάδο ζητώντας χρήματα μπροστά

Επιβεβαωνω αυτο που λες.Εχω μιλησει για πολλες μερες με 4 εως τωρα.Στο τελος ζητανε να επενδυσουν τα χρηματα μου.Δυστυχως βρισκουν θυματα,γιαυτο κανουν χλιδατη ζωη στην υγεια τους!!!

γιατι στο φβ δε βλεπετε τις διαφημισεις τυπου "συντομα η εξοδος της ελλαδας απο το ευρω επειτα απο συζητηση με την κινα" οι οποιες οδηγουν παλι σε "μουφοκρυπτονομισματα"???

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Μάγκες έχω πάθει πλάκα. Έχω 39 ματς στο τίντερ (πάνω από 35 είναι εκτός Ελλάδος εντωμεταξύ) και νόμιζα ότι κινείται λίγο η κατάσταση και ξύπνησαν οι Ελλεεινήδες καταλαβαίνοντας το σκοπό αυτής της εφαρμογής και έρχεται ο κολλητός μου για λίγες μέρες από Γερμανία και μου δείχνει ότι έχει 870 ματς (τα είδα στο κινητό του) και γαμάει αβέρτα φουλ μουνιά.

Έχεις αγοράσει συνδρομή φίλε ή χρησιμοποιείς την τσαμπέ έκδοση;

την τζάμπα έχω φίλε. και σχεδόν όλα τα ματς είναι βουλγάρες (λογικά επειδή είμαι Θεσσαλονίκη και είναι κοντά τα Βαλκάνια).

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Εγω εχω την συνδρομή στην γερμανια,
Εχω κανει πανω απο 2.000 likes , με 10-15 match το πολυ, οι 10 πουτανες που σοη λενε να μπεις στο σαητ τους, οι 4 δεν απαντησαν ποτέ κι ας ειχε γινει match, μονο μια ειχε την ευγενη καλοσυνη να συνομιλησει λιγο μαζι μου αλλα ξεκοψε σχεδον αμεσως αν κ της ειπα αυτα που ηθελε να ακουσει, πχ καθε ειδους "βοηθεια"
Τον πηχυ τον ειχα πολυ χαμηλα, ηλικα εως και 56 χρονων!!!
Δηλαδη τι πρεπει να βαλω για να γαμησω? 75αρες?

Δεν πιστευω τον φιλο σου.
Γερμανια ,χωρα αγαμιας σαν την ελλαδα. Στο live εχεις πιο πολλες πιθανοτητες

φίλε μου δε έχω κανένα λόγο να σου πω ψέματα.
δε ξέρω αν παίζει ρόλο η ηλικία το παλικάρι είναι σειρά μου 26 ετών ψηλός εμφανίσημος με δουλειά στην άμαζον στη Γερμανία .
τώρα γιατί δε το πιστεύεις δε ξέρω εγώ το είδα με τα μάτια μου. Περιοχή Μόναχο

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411

Ε ρε φίλε αφού τα είχαμε πει αυτά. Τι κλαίγεσαι? Τα 'θελες και τα 'παθες!

60 χωρις φραπέ, έτσι?

Αφού σου είπαν τοσοι εδώ... ΜΑΚΡΥΑ!

Ειχε απο ολα το μενου ,αλλα ηταν XXXXLLLL!!!!
Επισης Jasmine 25 (Εθνικο και Καποδιστριακο) ΣΤΑ ΔΕΝ!!!!

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Έχεις αγοράσει συνδρομή φίλε ή χρησιμοποιείς την τσαμπέ έκδοση;
Παίζει μεγάλο ρόλο αν έχει την τζαμπέ ή την συνδρομή
(να σε προλάβω, δεν έχω ιδέα τι παίζει με το tinder, δεν ασχολήθηκα ποτέ)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.044
Πόντοι
2.356
εχει μεχρι τελος του μηνα δωρεαν να αλλαξεις την τοποθεσια σου παγκοσμια. (οι ασχετοι βαλτε κιεβο και θα βρειτε ματς) ((δεν ειναι πρωταπριλιατικο))

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204567

Επισκέπτης
Για το tinder που δοκίμασα η αποψη μου ειναι ότι δεν αξιζει τα λεφτά του .
Πληρωσα χρήματα για μια υπηρεσία που δεν μου έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα .Το Τinder εχει ως γνωστόν αρκετες Ελληνιδες . Σε κάποιες έκανα like αλλα σε μένα ουτε μία μου έκανε like , ούτε μου μίλησε.
Είπα να δοκίμασω το δωρεάν ιστότοπο γνωριμιών Οkcupid.
Χωρίς υπερβολή καθε μέρα παίρνω likes απο Φιλλιπινέζες , Βιετναμέζες,Ταϊλανδέζες και Βραζιλιάνες οι περισσότερες απο τις οποιες είναι όμορφες κοπέλες. Αλλα τι να το κάνω μένουν πάρα πολυ μακρια για να γίνει φάση. Οι Ελληνιδες στο okcupid ειναι ελάχιστες αλλα και απο αυτές ένοιωσα λες και ειμαι αόρατος.!!!!

Εν ολίγοις : Χέσα μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε Ευζώνοι.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.044
Πόντοι
2.356
Πληρωσα χρήματα για μια υπηρεσία που δεν μου έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα .Το Τinder εχει ως γνωστόν αρκετες Ελληνιδες . Σε κάποιες έκανα like αλλα σε μένα ουτε μία μου έκανε like , ούτε μου μίλησε.
Χωρίς υπερβολή καθε μέρα παίρνω likes απο Φιλλιπινέζες , Βιετναμέζες,Ταϊλανδέζες και Βραζιλιάνες οι περισσότερες απο τις οποιες είναι όμορφες κοπέλες. Αλλα τι να το κάνω μένουν πάρα πολυ μακρια για να γίνει φάση. Οι Ελληνιδες στο okcupid ειναι ελάχιστες αλλα και απο αυτές ένοιωσα λες και ειμαι αόρατος.!!!!

ειπαμε. κιεβο, μοσχα, βουδαπεστη. αν ηταν εδω να ειχες επιτυχια μυστη δε θα περιμενες απο το τιντερ και ουτε αυτες εσενα!!!!!!!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

Βάλε κανονική φωτογραφία σου. Όχι καλυμμένη, μουτζουρωμένη, κτλ.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ελλαδα μονο οι γονοι, τα βυσματα και εμεις οι αλβανοι γαμαμε

Τι τιντερ και μαλακιες, οι γκομενες εκει εξω ειναι και περιμενουν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
Ελλαδα μονο οι γονοι, τα βυσματα και εμεις οι αλβανοι γαμαμε

Τι τιντερ και μαλακιες, οι γκομενες εκει εξω ειναι και περιμενουν
σωστα , ειδικα εσυ, που είσαι ολη μερα εδω μεσα :jerking2:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
Τι ολη μερα, καθε τοσο ο τροβαδουρος λεει που ειμαι γτ δεν απανταω.

Σε εχει βαρεσει η πεινα και η αγαμια στο κεφαλι τυπε
επειδη δεν σε βρισκει ο τροβαδουρος παει να πει οτι δεν εισαι ολη μερα εδω μέσα.. μαλιστα , ακουσαμε και την μαλακία της ημέρας

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
επειδη δεν σε βρισκει ο τροβαδουρος παει να πει οτι δεν εισαι ολη μερα εδω μέσα.. μαλιστα , ακουσαμε και την μαλακία της ημέρας
Τοτε εσυ πως ξερεις οτι ειμαι ολη μερα εδω μεσα ρε ναυαγιο?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
Τοτε εσυ πως ξερεις οτι ειμαι ολη μερα εδω μεσα ρε ναυαγιο?
βρε βλημα Αλβανε κλεφτοκοτά
πανω απο το καθε μηνυμα εχει ημερομηνια και ωρα.
2 με 3 νηματα να παμε να διαβάσουμε, απο εκει που μειναμε την τελευταια φορα, παντου υπαρχουν μηνυματα σου σε όλες τις ωρες της ημέρας

Σπίρτο είσαι και εσυ ... που με IQ αχιβάδας το παιζεις και γαμιας, μαλάκα.
βγες και λίγο στο μπαλκόνι απο το παιδικό σου δωμάτιο να δεις την ζωή να περναει και να γελάει μαζί σου

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
βρε βλημα Αλβανε κλεφτοκοτά
πανω απο το καθε μηνυμα εχει ημερομηνια και ωρα.
2 με 3 νηματα να παμε να διαβάσουμε, απο εκει που μειναμε την τελευταια φορα, παντου υπαρχουν μηνυματα σου σε όλες τις ωρες της ημέρας

Σπίρτο είσαι και εσυ ... που με IQ αχιβάδας το παιζεις και γαμιας, μαλάκα.
βγες και λίγο στο μπαλκόνι απο το παιδικό σου δωμάτιο να δεις την ζωή να περναει και να γελάει μαζί σου
Τυπε σου γαμησε τη γυναικα αλβανος? Η σε πηδηξε αλβανος και μετα σε παρατησε γιατι ησουν ανοιγμενος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom