Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redtattoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2021
Like
1.288
Πόντοι
201
Δεν ξέρω τι λλέτε για το tinder αλλά νομίζω πως κυνηγάτε κάτι "θεές" και μετά που βγαίνουν μούφα γκρινιάζετε. Μα είναι δυνατόν να είναι θεογκόμενα και να ψάχνεται στιο Tinder; σοβαρά τώρα;
κατά τα άλλα το μέσο είναι οκ αξιοπρεπές. Πέτυχα μέσα 3 γνωστές μου και μία φίλη και δεν είχαν ψεύτικες φωτό. Αλλά δεν ήταν και ουάου

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Δεν ξέρω τι λλέτε για το tinder αλλά νομίζω πως κυνηγάτε κάτι "θεές" και μετά που βγαίνουν μούφα γκρινιάζετε. Μα είναι δυνατόν να είναι θεογκόμενα και να ψάχνεται στιο Tinder; σοβαρά τώρα;
κατά τα άλλα το μέσο είναι οκ αξιοπρεπές. Πέτυχα μέσα 3 γνωστές μου και μία φίλη και δεν είχαν ψεύτικες φωτό. Αλλά δεν ήταν και ουάου
Δεν έχεις άδικο. Πάντως πολλές εκεί μέσα είναι κλινικές περιπτώσεις και ανισόρροπες. Έχω βγει με αρκετές από εκεί αλλά το 90% είτε είχαν φωτογραφία πριν από 20 χρόνια είτε είχαν θεματάκια. Μακάρι να υπήρχε thread για μούφα dates από tinder. Αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα και μπορείς και πουλάς τρέλα έχει ψωμί. Πάντως τα πιο πολλά σούργελα τα μαζεύει το badoo, δεν ξέρω γιατί. Με μία που γνώρισα από εκεί πραγματικά φοβήθηκα για τη ζωή μου και δεν κάνω πλάκα.
Πλέον το δουλεύω μόνο το καλοκαίρι που έρχονται οι τουρίστριες και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
Το 80% των Ελληνίδων στο tinder είτε θέλει followers στο insta, οι πιτσιρίκες, είτε έχουν τα θεματάκια τους. Ίσως το υπόλοιπο 20% να έχει να πει κάτι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261
Πέτυχα μέσα 3 γνωστές μου και μία φίλη και δεν είχαν ψεύτικες φωτό. Αλλά δεν ήταν και ουάου
απ'οξω απ'οξω μας λες οτι ειναι μπαζα... και οι γνωστες σου και η φιλη σου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ρε μαγκες εγω γαμαω μια απο το ιραν ωραιο μουνι 35 (εχει παιδι) μελαχροινο,ουτε μιλαει ουτε λαλαει ειναι 2 χρονια εδω,μονο τσιμπουκωνει και τη γνωρισα στο τιντερ...με οσες ελληνιδες εχω βγει απο κει μεσα ηταν για σφαλιαρες οποτε οι ξενες αξιζουν το κοπο..τωρα τι να πω...αξιζει ναι το εχω ετσι στο κινητο αμα χτυπησει κανενα ματσ οκ εχει καλως...μιλαω λιγο,μπαινω σχετικα αμεσα στο ψητο οπως και απο κοντα παλι κατευθειαν θα μπω στο ψητο.Δεν με κουραζει ιδιαιτερα ολο αυτο για να πω αν αξιζει η οχι. Δεν ψαχνω και για γαμο απο κει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
σε γενικες γραμμες σε ολη μ τη ζωη απο εκει (και απο το badoo) πρεπει να εχω γαμησει καμια 30-40 γκομενες 6-7-8 ...(αντε και 9 μια δυο) επιπεδα.. σε βαθος 10ετιας που τα εχω αυτα (τα καλυτερα μουνια τα γαμουσα πιο νεος εκει )...αλλα με εχει ταισει σε γενικες γραμμες δεν εχω παραπονο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261
σε γενικες γραμμες σε ολη μ τη ζωη απο εκει (και απο το badoo) πρεπει να εχω γαμησει καμια 30-40 γκομενες 6-7-8 ...(αντε και 9 μια δυο) επιπεδα.. σε βαθος 10ετιας που τα εχω αυτα (τα καλυτερα μουνια τα γαμουσα πιο νεος εκει )...αλλα με εχει ταισει σε γενικες γραμμες δεν εχω παραπονο.
εισαι μεγαλος αρτιστας δηλαδη?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
πουτανες ομως στα 20 χρονια καριερας μπορει να εχω παρει και καμια 10.000 χιλιαδες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
για αυτο και αλλωστε ειμαι εδω και μιλαω με κατι τυπους σα και σας...γιατι και γω τετοιος ειμαι..."πουτανοβιος"....και πουτανιαρης

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Σε 7.300 μέρες 10.000 χιλιάδες πουτάνες..
οχι...η αληθεια ειναι πως το παρα εκανα..αλλα για να ειμαι απολυτα σωστος πρεπει να ειναι καμια 100ρια πουτανες το χρονο αν και εγω πολλες που περνω ειναι ιδιες οποτε δε ξερω αν πιανει αυτο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
μερα παρα μερα σχεδον ριχνω και εναν στη φυλης..εκτος και αν ταξιδευω η θα ζω σε αλλη χωρα για ενα διαστημα

Rossonero1990

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2019
Κριτικές
3
Like
517
Πόντοι
280
Τι μαλακια το tinder!!! H μονη φορα που πηρε φωτια ηταν οταν ημουν Pataya, thailand. Ολες εψαχναν τσαπου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
φυσιολογικη ζωη δεν μπορεις να πεις οτι εχω κανει παντως...
Τι μαλακια το tinder!!! H μονη φορα που πηρε φωτια ηταν οταν ημουν Pataya, thailand. Ολες εψαχναν τσαπου
εγω οταν ειμαι εξω δεν ασχολουμαι με τετοια...εδω μονο του γαμαω τη μανα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261
για αυτο και αλλωστε ειμαι εδω και μιλαω με κατι τυπους σα και σας...γιατι και γω τετοιος ειμαι..."πουτανοβιος"....και πουτανιαρης
θα γραψεις και αλλα να βαλω σπορους να ψηνονται η' εκοψες ?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
δε ξερω ειλικρινα.
ειχα να ασχοληθω με τετοια τσατς απο την κριση του'10.
αλλα το θεμα ειναι να βρω εγω match
χεστηκα που εχω 35 match... και μιλαω με μια μονο :confused:.
α να σαι...οχι εγω δεν μιλαω μονο με μια αμα εχω 35 ματσ...θα μιλησω με τις 20 θα βγω με τις 10 και θα γαμησω τις 7 (μεσο ορο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom