lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
θα σε παρεκαλεσω να μην το ξανακανεις ομως,δεν μου αρεσουν αυτα τα πραγματαμολις τον επαιξα για παρτη της...
θα σε παρεκαλεσω να μην το ξανακανεις ομως,δεν μου αρεσουν αυτα τα πραγματαμολις τον επαιξα για παρτη της...
δν μπορεσα να συγκρατηθω φιλαρα.η λιμπιντο μου εκτιναχτηκε στα υψη.θα σε παρεκαλεσω να μην το ξανακανεις ομως,δεν μου αρεσουν αυτα τα πραγματα
ενα κοινωνικο μηνυμα....Μην βαριεστε τις κοπελες σας ουτε να τις απατατε!
Αγαπήστε!
αφου σοου λεει ΠΡΕΠΕΙ να νοικοκυρευτει.δε θελει να ειναι μονος.Το να την ελεγες πτι την θελεις μονο για σεξ και να βρισκεστε οποτε το θελεις εσυ παιζει ???
Δηλαδη να την πεις με τροπο οτι θες φιλικοερωτικα χωρις δεσμευσεις κτλ.
Γεια χαρά παίδες!
Μια ζωή είχα μάθει να κάνω σχέσεις του μήνα ,είτε "φασώματα" ευκαιριακά (της μίας νύχτας, ή μιας βδομάδας) και φυσικά ξόδευα αμέτρητα λεφτά στα μπουρδέλα ;) ;)
Τώρα είμαι με μια κοπέλα εδώ και 3 μήνες κι έχουμε κάνει μπολικα πράγματα μαζί, όχι μόνο στον σεξουαλικό τομέα,αλλά έχουμε μοιραστεί και στιγμές. Βγαίνουμε πολύ συχνά έξω, με παρέες,για φαγητό, ταξιδάκια κτλ, αλλά πολλές φορές την βαριέμαι τρελά.
Τη γουσταρω τη κοπέλα, αλλά πολλές φορές μου λείπει η ελευθερία μου, οι καφρίλες με τους φίλους μου. Περνάω καλύτερα συζητωντας με εναν φίλο για ποδόσφαιρο,αμαξια και γκόμενες, παρα ακούγοντας τη γκρίνια, τα παράπονα και τα "κολλήματα" της δικιάς μου για γυναικείας φύσης θεματάκια).
Νιώθω πως έχει χαθεί η καύλα του πρωτου διμηνου. Τωρα χτυπάει το κινητο μου, και δεν ενθουσιαζομαι οπως στις αρχες.
Θέλω οι πιο εμπειροι σε σχεσεις να μου απαντήσουν.
Τις παλεύετε εσείς τις κοπέλες σας;;;
Πως γίνεται να μη βαριέσαι μαζί της (εκτός απ'την ώρα που κανεις σεξ);; ;) ;)
Εγινε τέτοιο πραγμα?το ξερω,την αλλη φορα το ματιασαν και ειχε 2 μερες πονοκεφαλο,θελαμε να βγουμε ζευγαρια με τον σφε να παμε σουνιο για ψαρακι και δεν μπορεσαμε
τι δωρα δλδ να κανουμε?να αγαπατε πολι καλα κε ορεα τισ κοπελεσ σασ γιατι ινε πολι καλεσ κε να τουσ κανετε ορεα δορακια
δεν μπορω να τα παρακολουθω και ολα!!!εχω και το κοριτσι μου που πρεπει να το βγαλω εξω
εγω ειμαι με τον λοβερδο!!!συμφωνω σε αυτο που ειπε να βγαλουν και φωτο με αυτους που τις πηδανε,να δω τον απολυτο στην χαλκοκονδυλη να κανει νταλαβερι με γιαγιονι και τι στο κοσμο!!!Εγινε τέτοιο πραγμα?
Κι αυτος ο πουστης ο Λοβέρδος βγάζει καθε μέρα πουτάνες με αρωστια. Αντε να της βγάλει ολες να τελιεωνουμε να γυρίσουν στα γλυφομούνια και στα ακαποτα τσιμπούκια να μείνουμε λιγοι και καλοί!
Μπήκαν αυτοι και κολάει το φορουμ!
το καλιτερο δοροτι δωρα δλδ να κανουμε?
το καλιτερο δορο http://[URL unfurl="true"]www.telemarketing.gr/files/images/products/kitsens1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αμα τους κανουμε αυτο το δωρο θα εχουμε τπτ εξτρα παροχες?
κατι τετοιο δικε μου;
το τηλε-ΦΟΝΙΚΟ ειναι να την παρεις τηλεφωνο και να την κλασεις τυπε
ειναι φονικη τακτικη που υλοποιειται απο τηλεφωνο... ειναι τηλε-τακτικη βασικα
αμα τους κανουμε αυτο το δωρο θα εχουμε τπτ εξτρα παροχες?
μην με βαζεις εμενα στον ιδιο κουβα με τους ανωμαλους εδω μεσαΕχω κανει μια ερώτηση στον θεματοθέτη και δεν εχει απαντήσει ακομα.
Μηπως φιλτατε σας αρέσουν τα δροσερα αγόρια?
Αν ναι εχουμε πολυ πράγμα εδω μέσα!
Για πληροφορίες ρωτήστε τον Λαγουδάκη!
κατι τετοιο δικε μου;
τι γινεκα τι βαριεσε αλα το μουσακα ποτε