Επισκέπτης
και που να δεις την αντζελα του σφερδεκλου
Βαλτε ρε καμια φωτογραφια να τον μεχρι να μου κατσει καμια τεβερνιαρα.
και που να δεις την αντζελα του σφερδεκλου
ναι αλλα το δικο μου μωρο ειναι αντικειμενικα πιο ωραιο,η αντζελα του σφε δεν λεει πολλα,την εχετε δει;τυπε ο σφε ειναι γατος ομως ξενογαμει και λιγο. συ εχεις γινει σχεσακιας.
Γεια χαρά παίδες!
Μια ζωή είχα μάθει να κάνω σχέσεις του μήνα ,είτε "φασώματα" ευκαιριακά (της μίας νύχτας, ή μιας βδομάδας) και φυσικά ξόδευα αμέτρητα λεφτά στα μπουρδέλα ;) ;)
Τώρα είμαι με μια κοπέλα εδώ και 3 μήνες κι έχουμε κάνει μπολικα πράγματα μαζί, όχι μόνο στον σεξουαλικό τομέα,αλλά έχουμε μοιραστεί και στιγμές. Βγαίνουμε πολύ συχνά έξω, με παρέες,για φαγητό, ταξιδάκια κτλ, αλλά πολλές φορές την βαριέμαι τρελά.
Τη γουσταρω τη κοπέλα, αλλά πολλές φορές μου λείπει η ελευθερία μου, οι καφρίλες με τους φίλους μου. Περνάω καλύτερα συζητωντας με εναν φίλο για ποδόσφαιρο,αμαξια και γκόμενες, παρα ακούγοντας τη γκρίνια, τα παράπονα και τα "κολλήματα" της δικιάς μου για γυναικείας φύσης θεματάκια).
Νιώθω πως έχει χαθεί η καύλα του πρωτου διμηνου. Τωρα χτυπάει το κινητο μου, και δεν ενθουσιαζομαι οπως στις αρχες.
Θέλω οι πιο εμπειροι σε σχεσεις να μου απαντήσουν.
Τις παλεύετε εσείς τις κοπέλες σας;;;
Πως γίνεται να μη βαριέσαι μαζί της (εκτός απ'την ώρα που κανεις σεξ);; ;) ;)
περιμενε,παιρνω τηλεφωνο τον σφε να μου δωσει το οκ και ανεβαζωΒαλτε ρε καμια φωτογραφια να τον μεχρι να μου κατσει καμια τεβερνιαρα.
τυπε εκεινο που πιστευω οτι λειπει απο
την σχεση σας ειναι ενα καλο τηλε-ΦΟΝΙΚΟ.
Κανε ενα και θα με θυμηθεις. Αν δεν πιασει
παμε για πιο δραστικα μετρα οπως κτυπημα πουτσου
στο ακουστικο !
τηλε-ΦΟΝΙΚΟ;;;;
τι εννοεις,φιλε;;
οχι παλιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!τυπε εκεινο που πιστευω οτι λειπει απο
την σχεση σας ειναι ενα καλο τηλε-ΦΟΝΙΚΟ.
Κανε ενα και θα με θυμηθεις. Αν δεν πιασει
παμε για πιο δραστικα μετρα οπως κτυπημα πουτσου
στο ακουστικο !
για πες,νεο κολπο ειναι αυτο καυλιαρη μου;Θα σου εξηγησουν οι συνεργατες μου.
οχι παλιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!
τι"νεο"μωρε?!δεν τον παρακολουθεις τον μορτη...δε κρεμεσαι απο τα χειλη του οταν μιλαει και πολυ με στεναχωρεις.για πες,νεο κολπο ειναι αυτο καυλιαρη μου;
για πες,νεο κολπο ειναι αυτο καυλιαρη μου;
ρε συ...το τηλε-φονικο ειναι για τις καριολες.οχι για τα καλα κοριτσια.μη μπερδευεσαι.Εγω το ειχα προτεινει και στον Τ-1000 αυτο
που ειχε μπλεξει με μια μυτιλινια που την εδερνε
ο πατερας και ο γκομενος της για αυτο δεν μπορουσε
να βγει μαζι του.
Δεν με ακουσε και δεν το εκανε ομως και κτυπαγε το κεφαλι του μετα
Μην βαζεις αλλες φωτο αγαπητε. Θα στο φάνε οι λιγούρηδες απο απο διπλανο θέμα με τις εκδιδόμενες. Το μωρό σου ειναι καθαρο και αυτοι ειναι αρωστιάρηδες!ναι αλλα το δικο μου μωρο ειναι αντικειμενικα πιο ωραιο,η αντζελα του σφε δεν λεει πολλα,την εχετε δει;
δεν μπορω να τα παρακολουθω και ολα!!!εχω και το κοριτσι μου που πρεπει να το βγαλω εξωτι"νεο"μωρε?!δεν τον παρακολουθεις τον μορτη...δε κρεμεσαι απο τα χειλη του οταν μιλαει και πολυ με στεναχωρεις.
το κοριτσι το χεις 3μηνες ρε αστροφεγγια μου.δεν μπορω να τα παρακολουθω και ολα!!!εχω και το κοριτσι μου που πρεπει να το βγαλω εξω
εμισ ταχαμε τελεφονικα ομοσ...γκρρρρρρρρρρρρρε συ...το τηλε-φονικο ειναι για τις καριολες.οχι για τα καλα κοριτσια.μη μπερδευεσαι.
το ξερω,την αλλη φορα το ματιασαν και ειχε 2 μερες πονοκεφαλο,θελαμε να βγουμε ζευγαρια με τον σφε να παμε σουνιο για ψαρακι και δεν μπορεσαμεΜην βαζεις αλλες φωτο αγαπητε. Θα στο φάνε οι λιγούρηδες απο απο διπλανο θέμα με τις εκδιδόμενες. Το μωρό σου ειναι καθαρο και αυτοι ειναι αρωστιάρηδες!
;)
για πειτε μου του πουστη!!!το κοριτσι το χεις 3μηνες ρε αστροφεγγια μου.
το τηλεφονικο κοντευει ναπαει δημοτικο.
μολις τον επαιξα για παρτη της...λοιπον,δεν ειναι τελειο το μωρο μου;τι λετε;