apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και αργα την βαρεθηκες τυπε
χωρισε την δικε μου
θα αισθανθεις καλυτερα
και αργα την βαρεθηκες τυπε
o αχαχουχας δεν μπορει να εχει αντικειμενικη αποψη γιατι ειναι στα μελια με τον ξενια αυτον τον καιροKαπως ετσι νιωθω κι εγω στις σχεσεις τυπε. Αλλα υπαρχουν πιο ειδικοι να αναλυσουν το θεμα.
Η λουκριτια εκανε την εμφανιση της περιμενε και τον αλλο ειδικο mr axaxouxas.
o αχαχουχας δεν μπορει να εχει αντικειμενικη αποψη γιατι ειναι στα μελια με τον ξενια αυτον τον καιρο
βρες καμμια παντρεμενη για να μη σε πολυζαλιζει με τα τηλ.κ τα μνμτα.ξανθό, 1,70 ύψος 21 χρονών
την περνάω 5 χρόνια περίπου
βρες καμμια παντρεμενη για να μη σε πολυζαλιζει με τα τηλ.κ τα μνμτα.
κ δινες της ραντεβου μονο για
στυλ σεξολογου;
με τον σοφια τυπε?εγω παντως ρε μαγκες αυτη την στιγμη ειμαι μια χαρα με το γυναικακι μου,αυριο δεν ξερω
ποσο καιρο εισαι μαζι της?εγω παντως ρε μαγκες αυτη την στιγμη ειμαι μια χαρα με το γυναικακι μου,αυριο δεν ξερω
3 μηνες περιπου,ειναι λιγο το ξερω...θα δουμεποσο καιρο εισαι μαζι της?
Αυτα είναι!!!!!!!!!!!3 μηνες περιπου,ειναι λιγο το ξερω...θα δουμε
φυσικα,δεν γουσταρω αμα ειμαι καπου να γυρναω δεξια και αριστερα,φοβαμε και αυτα με το aidsμε τον σοφια τυπε?
δεν θα πεσω στο επιπεδο σουΜεγάλε χωρις παρεξήγηση μηπως σου αρέσουν τα δροσερα αγορια?
τυπε βαλε μια φωτο σοφια να ψαρωσει ο τικ τακφυσικα,δεν γουσταρω αμα ειμαι καπου να γυρναω δεξια και αριστερα,φοβαμε και αυτα με το aids
ναι για ριχτη να δουμε το αισθηματυπε βαλε μια φωτο σοφια να ψαρωσει ο τικ τακ
φυσικα,δεν γουσταρω αμα ειμαι καπου να γυρναω δεξια και αριστερα,φοβαμε και αυτα με το aids
Απο την αλλη ειμαι σγρος οτι εχεις σκεφτει να την χωρισεις αλλα και αυτο δεν θα το αντεξεις..κ εγω τα ιδια τραβαω παραπανω καιρο φιλε..