Νέα

Την παλεύετε ,με την κοπέλα σας; Τις βαριέστε;;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ena Vima Mprosta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Kαπως ετσι νιωθω κι εγω στις σχεσεις τυπε. Αλλα υπαρχουν πιο ειδικοι να αναλυσουν το θεμα.
Η λουκριτια εκανε την εμφανιση της περιμενε και τον αλλο ειδικο mr axaxouxas.
o αχαχουχας δεν μπορει να εχει αντικειμενικη αποψη γιατι ειναι στα μελια με τον ξενια αυτον τον καιρο

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Απο την αλλη ειμαι σγρος οτι εχεις σκεφτει να την χωρισεις αλλα και αυτο δεν θα το αντεξεις..κ εγω τα ιδια τραβαω παραπανω καιρο φιλε..

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εγω παντως ρε μαγκες αυτη την στιγμη ειμαι μια χαρα με το γυναικακι μου,αυριο δεν ξερω

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μεγάλε χωρις παρεξήγηση μηπως σου αρέσουν τα δροσερα αγορια?
:think:

Επισκέπτης
φυσικα,δεν γουσταρω αμα ειμαι καπου να γυρναω δεξια και αριστερα,φοβαμε και αυτα με το aids

Κι φοβαμε τυπε. Αλλα εδω πανω που μενω ευτηχως απο αυτο δεν εχουμε. Θα μου πεις ουτε γυναικες δεν εχουμε, αλλα δε γαμιετε, εχουμε αλλα και καπως την παλευουμε.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
dld...ποσο καταπιεστικη ειναι η σχεση σας που βαρεθηκες πανω στο 3μηνο;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ειναι απειροελαχιστος ο χρονος.

OP
OP
Ena Vima Mprosta

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Απο την αλλη ειμαι σγρος οτι εχεις σκεφτει να την χωρισεις αλλα και αυτο δεν θα το αντεξεις..κ εγω τα ιδια τραβαω παραπανω καιρο φιλε..

μεγαλε!!!!!! ακριβώς αυτό!!!!
το έχω σκεφτεί πολλές φορές.
και τονίζω πως δεν φταίει η συγκεκριμένη κοπέλα. ΟΛΕΣ τις βαριεμαι για κουβέντα από ένα σημείο και μετά.
δεν με ενδιαφέρουν οι προβληματισμοί των γυναικών. δεν ειμαι φαλλοκρατης κτλ, αλλά μου είναι αδιάφορα τα γούστα των γυναικών σε μουσική,μόδα, οι κυκλοθυμίες τους, τα "δήθεν" μουτράκια του στυλ (δε σου μιλάω), οι βαρετές φίλες της...

δεν το είχα δοκιμάσει όμως ποτέ για σχέση και γι'αυτο πιθανοτατα να ειμαι εγω ανικανος να μεινω με κάποια. γι'αυτο και δεν της φορτωνω ευθυνες.

ουσιαστικά, πρέπει να "επινοώ" ιδέες για να περάσουμε καλά ή και συζητήσεις, όταν η κουβέντα "κολλάει".
ενώ με τους κολλητους μου,μπορούμε να μιλήσουμε για ότι μαλακία θες, με τις γυναικες δεν τραβάει το θεμα από ένα σημείο και μετά.. :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom