Νέα

Την παλεύετε ,με την κοπέλα σας; Τις βαριέστε;;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ena Vima Mprosta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.050
Πόντοι
41.129
προτιμω τον πληρωμενο ερωτα , οταν κανω αποπειρα να κανω σχεση μετα απο το πρωτο γαμησι δεν θελω να την ξαναδω και παω σε μπουρδελο ...μπορει να ειμαι ανωμαλος δεν ξερω !

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ να λες εκει που σε περνει και οχι σε μενα

Αντε με την ειρωνια .... ΟΥΣΤ !!!!!

τι λες ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ!!!!!!

εκτος απο 12.000 ποστ -ασχετα- σε ενα σαιτ με γαμησια τι αλλο εχεις κανει στη ζωη σου? προφανως ζεις μεσα απο τα γαμησια των αλλων, οπως και πολλοι αλλοι αλλωστε...

αν και φαινεσε τελειωμενη υποθεση, get a life.....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Λουκριτία δώσε μου μια πολύτιμη συμβουλή.Τι να κάνω για να μην βαριέμαι τους γκόμενους?

απλο. αυτο που κανουμε και εμεις. γαμαμε και οταν πιασει η βαρεμαρα (στο 2ο - 3ο γαμησι) περναμε στην επομενη.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν εχω λεφτα.... μου τα εκλεψαν  :'(  (Που να βγαλουν τον καρκινο σε ολες τις μορφες του)
και δεν εχω δουλεια ειμαι ανεργος  :'(

Οποτε θα πρεπει να γινω ζητουλας σαν τον κοτομπιφτεκο για να επιβιωσω ......  :sunglasses:

θελω κερασματα κι εγω λοιπον......
(ΦΑΓΗΤΟ εννοω και οχι τιποτα αλλο, μην σας μπουν τιποτα ιδεες)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν εχω λεφτα.... μου τα εκλεψαν  :'(  (Που να βγαλουν τον καρκινο σε ολες τις μορφες του)

Οποτε θα πρεπει να γινω ζητουλας σαν τον κοτομπιφτεκο για να επιβιωσω ......  :sunglasses:

(ΦΑΓΗΤΟ εννοω και οχι τιποτα αλλο, μην σας μπουν τιποτα ιδεες)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σκασε. ηλιθιε.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16

εσι τροσ φαγιτα χαι τεκ απο αη φονι κε πανο

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
εκανε ντου το ιπικο κλαφτα χαραλαμπε

Stories

Νέο!