pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ουστ μπαζοante αντε ξεκινηστε την παρλα και τις ατακαρες γτ εχω καμια ωριτσα κενη και βαριεμαι...
ουστ μπαζοante αντε ξεκινηστε την παρλα και τις ατακαρες γτ εχω καμια ωριτσα κενη και βαριεμαι...
ουστ μπαζο
εσι εχισ γκομενα γιαφτοΒαριεμαι τα μαλα....
πηγες για κανα μπανιο ?
εσι εχισ γκομενα γιαφτο
οχι ρε...!!!!!!!ασε που γενικα δεν ειμαι ουτε φιλη του μπανιου στην θαλασσα ουτε του καλοκαιριου.πηγες για κανα μπανιο ?
ολι οσι δ εκσερουμε μπανιο τα ιδια λεμε να φορασ κε εσι κουλουρα ι θαλασα ινε ιγιαοχι ρε...!!!!!!!ασε που γενικα δεν ειμαι ουτε φιλη του μπανιου στην θαλασσα ουτε του καλοκαιριου.
θελω χειμωνα βροοχυλα χιονακι....
την θαλασσα μονο να την αγναντευω θελω μετα το απογευμα.
κι ενα δακρυ κυλησε στο θεληματικο τετραγωνο σαγονι μου τραβα ρε να κανεις κανα μπανιο να μαυρισεις που εισαι σα το μεβγαλ...οχι ρε...!!!!!!!ασε που γενικα δεν ειμαι ουτε φιλη του μπανιου στην θαλασσα ουτε του καλοκαιριου.
θελω χειμωνα βροοχυλα χιονακι....
την θαλασσα μονο να την αγναντευω θελω μετα το απογευμα.
που το ξερεις;κι ενα δακρυ κυλησε στο θεληματικο τετραγωνο σαγονι μου τραβα ρε να κανεις κανα μπανιο να μαυρισεις που εισαι σα το μεβγαλ...
ολι οσι δ εκσερουμε μπανιο τα ιδια λεμε να φορασ κε εσι κουλουρα ι θαλασα ινε ιγια
φαινεταιπου το ξερεις;
Λουκριτία δώσε μου μια πολύτιμη συμβουλή.Τι να κάνω για να μην βαριέμαι τους γκόμενους?ante αντε ξεκινηστε την παρλα και τις ατακαρες γτ εχω καμια ωριτσα κενη και βαριεμαι...
Τα χρηματα για το ''χομπι'' (ασχημη εκφραση) δεν τα υπολογιζεις οταν μενεις ευχαριστημενος και το γουσταρεις .....Να σε ρωτήσω, όταν βγαίνετε κερνάς εσύ ή ο καθένας τα δικά του;; γιατί αν κερνάς τότε, σκέψου τα λεφτά αυτά που θα τα έδινες για να κάνεις το " χόμπυ " σου
βρεσ γκομεναΛουκριτία δώσε μου μια πολύτιμη συμβουλή.Τι να κάνω για να μην βαριέμαι τους γκόμενους?
Αλλαζε τους σαν τα πουκαμισα.....Λουκριτία δώσε μου μια πολύτιμη συμβουλή.Τι να κάνω για να μην βαριέμαι τους γκόμενους?
δεν εισαι γ σχεση εσυ πουλακι μου!!!!!!!!μεινε ελευθερη μπεκατσα να γουσταρς!!!!!!!!!!!!!Λουκριτία δώσε μου μια πολύτιμη συμβουλή.Τι να κάνω για να μην βαριέμαι τους γκόμενους?
:-* :-*δεν εισαι γ σχεση εσυ πουλακι μου!!!!!!!!μεινε ελευθερη μπεκατσα να γουσταρς!!!!!!!!!!!!!
φαινεται