Νέα

Την παλεύετε ,με την κοπέλα σας; Τις βαριέστε;;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ena Vima Mprosta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
"εμαθα μονος στη ζωη και βαριεμαι να το αλλαξω"

δε το λες καλα...

"εμαθα εγω κια μοναχος και δε παραπονουμαι"

" στο μεσοστρατι της ζωης, ειμαι χωρις ελπιδα, κι απο ερωτικο καημο εχαθηκα κ πηγα"

" αυτος που δεν αγαπησε μηδε για μιαν ημερα, ιντα θα πει πως εκαμε, οταν θα ρθουν τα γερα?"

ξερεις ποσες πουτανες εχω γαμησει εγω, ποσες τουριστριες?

OP
OP
Ena Vima Mprosta

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Τυπε καλα ησουν αλλα ξαφνικα αρρωστησες  :S
και θα κλανεις και τους φιλους για την αρρηβωνιαρα
σε κοβω.  :-

τη θέση των μπουρδέλων πήρε η κοπέλα.
το πρωτο δίμηνο βγαίναμε 5/7 μέρες.
τώρα όμως δε μου κάνει και τόσο αίσθηση.
ισως μπούχτισα. η αλήθεια είναι πως έχω χάσει λίγο τους φίλους, αλλα δεν τους εχω κλάσει τελειως. απλά τους βλέπω σαφως λιγότερο...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
υγ: Λουκρητία ή όποιος άλλος θέλει, ας μου στείλει pm να μου πει (πέραν του σεξ) τι πραγματα μπορούν να ικανοποιησουν μια γυναίκα και μια σχεση γενικοτερα, για να περνάμε καλά
λοιπον για τα μπουρδελα κτλ που λες σε αντιλαμβανομαι,μιας κ γω γυρναω αρκετα χρονια στις πιατσες κ καποια στιγμη εχω φτασει να νιωσω οτι ερχεται ο κορεσμος,δεν ικανοποιησε με τιποτα,νιωθεις να μην σε ΄΄γεμιζει΄΄πλεον η ολη δραστηριοτητα...εχω τυχει κ γω να γαμαω στα σπιτακια 5/7 κ 7/7 κ στο τελος ολα τα βυζια,μουνια κ ολες οι κοπελες να μου φαινονται ιδιες...κ ας πηγαινα σε διαφορετικη κοπελα καθε φορα... :P :P
Για το δευτερο σκελος που αναφερεις,αν κ δεν ειμαι γυναικα θα σου πω την γνωμη μου...Γενικα σε μια σχεση δεν θα πρεπει να επελθει η ΄΄πληξη΄΄,θα πρεπει απο κοινου να κανετε πραγματα μαζι,ειτε αυτα ειναι ταξιδια,ειτε διαφορες δραστηριοτητες,κτλ,κτλ ...ακομα κ στο σεξ θα πρεπει να δοκιμαζετε καινουργια πραγματα...μη με ρωτησεις τι,βρειτε μονοι σας.... :grin: :grin:κ φυσικα ο καθενας να διατηρει κ τους φιλους του για να μην ειστε κολλημενοι 24 ωρες 7 στα 7....βεβαια ολα αυτα προΰποθετουν κ χρημα κ χρονο κ φυσικα θεωρω οτι ηδη εχετε κοινα σημεια συγκλισης απο τι στιγμη που ειστε ζευγαρι κ εχετε διαλεξει να πορευεστε μαζι....(εχω ποιητικο οιστρο σημερα)... :grin:

OP
OP
Ena Vima Mprosta

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
λοιπον για τα μπουρδελα κτλ που λες σε αντιλαμβανομαι,μιας κ γω γυρναω αρκετα χρονια στις πιατσες κ καποια στιγμη εχω φτασει να νιωσω οτι ερχεται ο κορεσμος,δεν ικανοποιησε με τιποτα,νιωθεις να μην σε ΄΄γεμιζει΄΄πλεον η ολη δραστηριοτητα...εχω τυχει κ γω να γαμαω στα σπιτακια 5/7 κ 7/7 κ στο τελος ολα τα βυζια,μουνια κ ολες οι κοπελες να μου φαινονται ιδιες...κ ας πηγαινα σε διαφορετικη κοπελα καθε φορα... :P :P
Για το δευτερο σκελος που αναφερεις,αν κ δεν ειμαι γυναικα θα σου πω την γνωμη μου...Γενικα σε μια σχεση δεν θα πρεπει να επελθει η ΄΄πληξη΄΄,θα πρεπει απο κοινου να κανετε πραγματα μαζι,ειτε αυτα ειναι ταξιδια,ειτε διαφορες δραστηριοτητες,κτλ,κτλ ...ακομα κ στο σεξ θα πρεπει να δοκιμαζετε καινουργια πραγματα...μη με ρωτησεις τι,βρειτε μονοι σας.... :grin: :grin:κ φυσικα ο καθενας να διατηρει κ τους φιλους του για να μην ειστε κολλημενοι 24 ωρες 7 στα 7....βεβαια ολα αυτα προΰποθετουν κ χρημα κ χρονο κ φυσικα θεωρω οτι ηδη εχετε κοινα σημεια συγκλισης απο τι στιγμη που ειστε ζευγαρι κ εχετε διαλεξει να πορευεστε μαζι....(εχω ποιητικο οιστρο σημερα)... :grin:

κυριως το πρωτο σκέλος της απάντησης σου ήταν σα να βλέπω τον εαυτό μου μέσα σ'εσένα.
έτσι ένιωθα! βόλτες στους μπουρδελόδρομους κάθε εποχή είτε με κολλητό, είτε μόνος, πολλές φορες ένιωθα "τελειωμένος".
έβλεπα τα ζευγαρακια στους δρόμους,χερι-χερι κι έλεγα "γιατι ρε μαλάκα παλι θα φας τα λεφτά σου στι πουτανες, δεν ειναι ζωη αυτό, αλλά παρηγορια στον αρρωστο"
γύριζα σπίτι, έκανα μπανιο και ηταν σα να μην  είχα πηδηξει πολλές φορές.

χαίρομαι που κι άλλοι ταυτίζονται μ'εμένα. ευχαριστω για την απάντηση σου!!!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κυριως το πρωτο σκέλος της απάντησης σου ήταν σα να βλέπω τον εαυτό μου μέσα σ'εσένα.
έτσι ένιωθα! βόλτες στους μπουρδελόδρομους κάθε εποχή είτε με κολλητό, είτε μόνος, πολλές φορες ένιωθα "τελειωμένος".
έβλεπα τα ζευγαρακια στους δρόμους,χερι-χερι κι έλεγα "γιατι ρε μαλάκα παλι θα φας τα λεφτά σου στι πουτανες, δεν ειναι ζωη αυτό, αλλά παρηγορια στον αρρωστο"
γύριζα σπίτι, έκανα μπανιο και ηταν σα να μην  είχα πηδηξει πολλές φορές.

χαίρομαι που κι άλλοι ταυτίζονται μ'εμένα. ευχαριστω για την απάντηση σου!!!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

:thumbsup: :thumbsup:
ναι ρε συ,φανταζομαι κ αρκετα μελη απο εδω περα εχουν φτασει σε τετοιο βαθμο,λεγεται ΄΄καψιμο΄΄ κ πιστευω οτι οταν καποιος φτασει εκει,ειναι βασικο να κανει ενα διαλειμμα για οσο χρονο χρειαζεται κ να αναζητησει την αλλαγη στην προσωπικη του ζωη...
Δεν εισαι τελειωμενος επειδη γυρνουσες στις πιατσες,ειναι αποτελεσμα του ολου κορεσμου την δεδομενη χρονικη στιγμη...Αλλωστε εχουν τοσο γαμηθει κ οι ανθρωπινες σχεσεις που πολλες φορες η μπουρδελοκατασταση ειναι η ευκολη κ πιο ανωδυνη λυση...σκεψου οτι εχω φτασει σε σημειο να ειμαι κ με γκομενα κ να μην μπορω να κοψω τις τσαρκες κ τις καταθεσεις...μαλακια?μπορει...νομιζω ειναι κ εθισμος...

OP
OP
Ena Vima Mprosta

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
:thumbsup: :thumbsup:
ναι ρε συ,φανταζομαι κ αρκετα μελη απο εδω περα εχουν φτασει σε τετοιο βαθμο,λεγεται ΄΄καψιμο΄΄ κ πιστευω οτι οταν καποιος φτασει εκει,ειναι βασικο να κανει ενα διαλειμμα για οσο χρονο χρειαζεται κ να αναζητησει την αλλαγη στην προσωπικη του ζωη...
Δεν εισαι τελειωμενος επειδη γυρνουσες στις πιατσες,ειναι αποτελεσμα του ολου κορεσμου την δεδομενη χρονικη στιγμη...Αλλωστε εχουν τοσο γαμηθει κ οι ανθρωπινες σχεσεις που πολλες φορες η μπουρδελοκατασταση ειναι η ευκολη κ πιο ανωδυνη λυση...σκεψου οτι εχω φτασει σε σημειο να ειμαι κ με γκομενα κ να μην μπορω να κοψω τις τσαρκες κ τις καταθεσεις...μαλακια?μπορει...νομιζω ειναι κ εθισμος...

μεταξύ μας πήγα μια τσάρκα την περασμένη βδομάδα, γιατί μου είχαν λείψει όλα τα λημέρια της εφηβείας και των πρωιμων νιατων μου!
Φυλής,Λιοσίων,Καλύμνου, σ'ένα βράδυ...
μπήκα απλά λόγω του εθισμού (που λες κι εσύ) της συνηθειας, και του χρονιου "χόμπυ" μου.
δεν πήρα καμία όμως...
μοιαζουν οι ανθρωποι μεταξυ τους..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μεταξύ μας πήγα μια τσάρκα την περασμένη βδομάδα, γιατί μου είχαν λείψει όλα τα λημέρια της εφηβείας και των πρωιμων νιατων μου!
Φυλής,Λιοσίων,Καλύμνου, σ'ένα βράδυ...
μπήκα απλά λόγω του εθισμού (που λες κι εσύ) της συνηθειας, και του χρονιου "χόμπυ" μου.
δεν πήρα καμία όμως...
μοιαζουν οι ανθρωποι μεταξυ τους..
(την Λιοσιων την εχω μεσα στην καρδια μου... :grin: :grin:
οταν ζουσα Αθηνα,κατεβαινα σαν καλο παιδι σταση Αττικης κ μετα η χαρα του παιδιου... :knockinb: :knockinb:)
Βεβαιως κ καποιοι απο μας θα εχουμε κοινα βιωματα οσον αφορα τον πληρωμενο ερωτα...εχω ΄΄καψει΄΄ κ γω αρκετα Σαββατοβραδα σε ανουσιες τσαρκες κ καταθεσεις,εχω αρνηθει κ αποφυγει να βγω με παρεες για να παω να κανω τσαρκα ( :jerking: :jerking:),εχω παει για καταθεση,απλα για να λεω στον εαυτο μου οτι πηγα κ σημερα   :knockinb: :knockinb: κ αλλα πολλα...
Σημερα αν με ρωτησει καποιος,θα του ελεγα ''παν μετρον αριστο''...ναι μεν να γαμαει στα σπιτακια,αλλα να εχει κ το βλεμμα του στραμμενο σε σχεσεις ειτε αυτες ειναι φιλικες,ειτε γκομενικες,κτλ,κτλ...η ζυγαρια δεν πρεπει να γερνει μονο στα μπουρδελα ή μονο στις γκομενικες σχεσεις,αλλα να υπαρχει ισορροπια...

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
η ζυγαρια δεν πρεπει να γερνει μονο στα μπουρδελα ή μονο στις γκομενικες σχεσεις,αλλα να υπαρχει ισορροπια...
:think:
Τι εννοείς να πηγαίνουμε και με άντρες για να υπάρχει ισορροπία… :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
:think:
Τι εννοείς να πηγαίνουμε και με άντρες για να υπάρχει ισορροπία… :2funny:
οχι μαν τετοια ισορροπια... :grin: :grin:
εννοω μπουρδελα-ετεροφυλες σχεσεις(ειτε πλατωνικες,ειτε γκομενικες) :ισοπαλια.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
πλακα στην πλακα καλα τα λεει ο τυπος.μερικοι μαλακες εδω μεσα εχουν την φυλης σπιτη τους.καθε μερα εκει ειναι.τραβηχτε ρε μαλακες να πεξεται με κανα γκομενακι,αμεσως την ευκολη λυση του μπουρδελου :tickedoff:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
οχι μαν τετοια ισορροπια... :grin: :grin:
εννοω μπουρδελα-ετεροφυλες σχεσεις(ειτε πλατωνικες,ειτε γκομενικες) :ισοπαλια.

Κοίτα άμα η γκόμενα που έχεις κάνει καλά αεροπλανικά και είναι καλό καυλοραπανο και περνάς γενικά καλά όταν είστε μαζί τότε δεν έχεις λόγους να πετάς λεφτά δεξιά και αριστερά, αλλά άμα είναι καμία ξυνή και σε πρίξει τα αρχήδια και σε ανεβάσει τον προστάτη ως το κεφάλι τότε ακλύτερα να μην υπάρχει ισορροπια

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Κοίτα άμα η γκόμενα που έχεις κάνει καλά αεροπλανικά και είναι καλό καυλοραπανο και περνάς γενικά καλά όταν είστε μαζί τότε δεν έχεις λόγους να πετάς λεφτά δεξιά και αριστερά, αλλά άμα είναι καμία ξυνή και σε πρίξει τα αρχήδια και σε ανεβάσει τον προστάτη ως το κεφάλι τότε ακλύτερα να μην υπάρχει ισορροπια
καλα σε αυτο που λες συμφωνω,αλλα δε φτανει μονο το σεξ για να κρατησει μια σχεση...σιγουρα παιζει κ το σεξ μεγαλο ρολο αλλα χρειαζονται κ αλλα πραγματα.Εκτος αν καποιος ειναι 20 χρ.πιτσιρικας,οποτε αλλαζει το θεμα...
Εγω φυσικα αναφερομαι στην ολοτητα του πραγματος,δηλ. στο συνολικο αριθμο των σχεσεων ενος ατομου κ δεν στεκομαι στην μια ξινη κ σπασαρχιδω γκομενα που σε ολους λιγο πολυ εχει τυχει/ή μπορει να τυχει...π.χ. αν ενας τυπος εχει κανει μονο μια ή δυο σχεσεις γκομενικες στην ζωη του κ ολη η υπολοιπη σεξουαλικη του ζωη μοιραζεται κ αφιερωνεται στα σπιτακια,τοτε εχει επελθει η διαταραξη της αναφερομενης ισορροπιας...βεβαια αυτα για την ζυγαρια ειναι δικα μου σταθμα,καποιος αλλος μπορει να τα βλεπει/αξιολογει διαφορετικα τα πραγματα...Σε αυτη την περιπτωση ειμαστε στην ευχαριστη θεση να διαβασουμε το ποστ του κ την αποψη του. :grin: :grin:
Αληθεια Σονια για πες μας κ την δικη σου εκδοχη.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
όντως δεν είμαι τύπος για σχέση,αλλά τα 30 δεν απέχουν και πολύ και κάποια φάση θέλω να γίνω και πρέπει.

με ποιά έννοια "πρέπει" ?

ποιός σου επιβάλει να κάνεις σχέση ενώ δεν πολυγουστάρεις ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πεστα ρε σονια :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom