lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
μιλαμε οτι εχει πολλους σιχαμενους το site,για αυτο δεν ηθελα να την βαλωτο μαγαρισες το γυναικακι του λαγουδακη τυπε :S
μιλαμε οτι εχει πολλους σιχαμενους το site,για αυτο δεν ηθελα να την βαλωτο μαγαρισες το γυναικακι του λαγουδακη τυπε :S
και το θρεντ του λιλα εχυνε τυπε
"εμαθα μονος στη ζωη και βαριεμαι να το αλλαξω"
Τυπε καλα ησουν αλλα ξαφνικα αρρωστησες :S
και θα κλανεις και τους φιλους για την αρρηβωνιαρα
σε κοβω. :-
λοιπον για τα μπουρδελα κτλ που λες σε αντιλαμβανομαι,μιας κ γω γυρναω αρκετα χρονια στις πιατσες κ καποια στιγμη εχω φτασει να νιωσω οτι ερχεται ο κορεσμος,δεν ικανοποιησε με τιποτα,νιωθεις να μην σε ΄΄γεμιζει΄΄πλεον η ολη δραστηριοτητα...εχω τυχει κ γω να γαμαω στα σπιτακια 5/7 κ 7/7 κ στο τελος ολα τα βυζια,μουνια κ ολες οι κοπελες να μου φαινονται ιδιες...κ ας πηγαινα σε διαφορετικη κοπελα καθε φορα...υγ: Λουκρητία ή όποιος άλλος θέλει, ας μου στείλει pm να μου πει (πέραν του σεξ) τι πραγματα μπορούν να ικανοποιησουν μια γυναίκα και μια σχεση γενικοτερα, για να περνάμε καλά
λοιπον για τα μπουρδελα κτλ που λες σε αντιλαμβανομαι,μιας κ γω γυρναω αρκετα χρονια στις πιατσες κ καποια στιγμη εχω φτασει να νιωσω οτι ερχεται ο κορεσμος,δεν ικανοποιησε με τιποτα,νιωθεις να μην σε ΄΄γεμιζει΄΄πλεον η ολη δραστηριοτητα...εχω τυχει κ γω να γαμαω στα σπιτακια 5/7 κ 7/7 κ στο τελος ολα τα βυζια,μουνια κ ολες οι κοπελες να μου φαινονται ιδιες...κ ας πηγαινα σε διαφορετικη κοπελα καθε φορα...
Για το δευτερο σκελος που αναφερεις,αν κ δεν ειμαι γυναικα θα σου πω την γνωμη μου...Γενικα σε μια σχεση δεν θα πρεπει να επελθει η ΄΄πληξη΄΄,θα πρεπει απο κοινου να κανετε πραγματα μαζι,ειτε αυτα ειναι ταξιδια,ειτε διαφορες δραστηριοτητες,κτλ,κτλ ...ακομα κ στο σεξ θα πρεπει να δοκιμαζετε καινουργια πραγματα...μη με ρωτησεις τι,βρειτε μονοι σας.... κ φυσικα ο καθενας να διατηρει κ τους φιλους του για να μην ειστε κολλημενοι 24 ωρες 7 στα 7....βεβαια ολα αυτα προΰποθετουν κ χρημα κ χρονο κ φυσικα θεωρω οτι ηδη εχετε κοινα σημεια συγκλισης απο τι στιγμη που ειστε ζευγαρι κ εχετε διαλεξει να πορευεστε μαζι....(εχω ποιητικο οιστρο σημερα)...
κυριως το πρωτο σκέλος της απάντησης σου ήταν σα να βλέπω τον εαυτό μου μέσα σ'εσένα.
έτσι ένιωθα! βόλτες στους μπουρδελόδρομους κάθε εποχή είτε με κολλητό, είτε μόνος, πολλές φορες ένιωθα "τελειωμένος".
έβλεπα τα ζευγαρακια στους δρόμους,χερι-χερι κι έλεγα "γιατι ρε μαλάκα παλι θα φας τα λεφτά σου στι πουτανες, δεν ειναι ζωη αυτό, αλλά παρηγορια στον αρρωστο"
γύριζα σπίτι, έκανα μπανιο και ηταν σα να μην είχα πηδηξει πολλές φορές.
χαίρομαι που κι άλλοι ταυτίζονται μ'εμένα. ευχαριστω για την απάντηση σου!!!!!!
ναι ρε συ,φανταζομαι κ αρκετα μελη απο εδω περα εχουν φτασει σε τετοιο βαθμο,λεγεται ΄΄καψιμο΄΄ κ πιστευω οτι οταν καποιος φτασει εκει,ειναι βασικο να κανει ενα διαλειμμα για οσο χρονο χρειαζεται κ να αναζητησει την αλλαγη στην προσωπικη του ζωη...
Δεν εισαι τελειωμενος επειδη γυρνουσες στις πιατσες,ειναι αποτελεσμα του ολου κορεσμου την δεδομενη χρονικη στιγμη...Αλλωστε εχουν τοσο γαμηθει κ οι ανθρωπινες σχεσεις που πολλες φορες η μπουρδελοκατασταση ειναι η ευκολη κ πιο ανωδυνη λυση...σκεψου οτι εχω φτασει σε σημειο να ειμαι κ με γκομενα κ να μην μπορω να κοψω τις τσαρκες κ τις καταθεσεις...μαλακια?μπορει...νομιζω ειναι κ εθισμος...
(την Λιοσιων την εχω μεσα στην καρδια μου...μεταξύ μας πήγα μια τσάρκα την περασμένη βδομάδα, γιατί μου είχαν λείψει όλα τα λημέρια της εφηβείας και των πρωιμων νιατων μου!
Φυλής,Λιοσίων,Καλύμνου, σ'ένα βράδυ...
μπήκα απλά λόγω του εθισμού (που λες κι εσύ) της συνηθειας, και του χρονιου "χόμπυ" μου.
δεν πήρα καμία όμως...
μοιαζουν οι ανθρωποι μεταξυ τους..
η ζυγαρια δεν πρεπει να γερνει μονο στα μπουρδελα ή μονο στις γκομενικες σχεσεις,αλλα να υπαρχει ισορροπια...
οχι μαν τετοια ισορροπια...
Τι εννοείς να πηγαίνουμε και με άντρες για να υπάρχει ισορροπία…
Στο πήραν το μωρο?μιλαμε οτι εχει πολλους σιχαμενους το site,για αυτο δεν ηθελα να την βαλω
οχι μαν τετοια ισορροπια...
εννοω μπουρδελα-ετεροφυλες σχεσεις(ειτε πλατωνικες,ειτε γκομενικες) :ισοπαλια.
καλα σε αυτο που λες συμφωνω,αλλα δε φτανει μονο το σεξ για να κρατησει μια σχεση...σιγουρα παιζει κ το σεξ μεγαλο ρολο αλλα χρειαζονται κ αλλα πραγματα.Εκτος αν καποιος ειναι 20 χρ.πιτσιρικας,οποτε αλλαζει το θεμα...Κοίτα άμα η γκόμενα που έχεις κάνει καλά αεροπλανικά και είναι καλό καυλοραπανο και περνάς γενικά καλά όταν είστε μαζί τότε δεν έχεις λόγους να πετάς λεφτά δεξιά και αριστερά, αλλά άμα είναι καμία ξυνή και σε πρίξει τα αρχήδια και σε ανεβάσει τον προστάτη ως το κεφάλι τότε ακλύτερα να μην υπάρχει ισορροπια
όντως δεν είμαι τύπος για σχέση,αλλά τα 30 δεν απέχουν και πολύ και κάποια φάση θέλω να γίνω και πρέπει.
πεστα ρε σονιαΚοίτα άμα η γκόμενα που έχεις κάνει καλά αεροπλανικά και είναι καλό καυλοραπανο και περνάς γενικά καλά όταν είστε μαζί τότε δεν έχεις λόγους να πετάς λεφτά δεξιά και αριστερά, αλλά άμα είναι καμία ξυνή και σε πρίξει τα αρχήδια και σε ανεβάσει τον προστάτη ως το κεφάλι τότε ακλύτερα να μην υπάρχει ισορροπια
ευκολο ειναι;απλα ο ανωμαλος ο χρονης επαιξε μια κουκουλατη για το γυναικακι μου και με νευριασεΣτο πήραν το μωρο?
Και να πεις οτι σε προειδοποίησα!!!!!!!!!!!!!