Νέα

Την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» ανακοινώνει ο Β.Πολύδωρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα ψηφίσετε το νέο κόμμα «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό»?

• Ναι

Ψήφοι: 8 16,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 41 82,0%
  • ΔΞ / ΔΑ

Ψήφοι: 1 2,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πιο τραγική περίπτωση αυτού του κρυφοφασίστα είναι τα παιχνίδια που έπαιξε κι αυτός κι ο ζούγκλας παλιότερα με τους αντιπροσώπους των οπλικών συστημάτων(βλέπε κουμπάρο Θόδωρου και Μάρας Ζ. κλπ)και την εκβίαση αυτών.Τα θυμάμαι καλά άγιε μου?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.465
Πόντοι
25.467
Πιο τραγική περίπτωση αυτού του κρυφοφασίστα είναι τα παιχνίδια που έπαιξε κι αυτός κι ο ζούγκλαςπαλιότερα με τους αντιπροσώπους των οπλικών συστημάτων(βλέπε κουμπάροΘόδωρου και Μάρας Ζ. κλπ)και την εκβίαση αυτών.Τα θυμάμαι καλά άγιε μου?

Τοσο καλά, που μου κάνει εντύπωση πως ξεχάσατε την απαγωγή προηγουμένως.  :grin:

dinopono

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
θα το ψηφισω εχει καλες θεσεις σαν κομμα

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Σας ζήτησα να με τιμήσετε και να μου εμπιστευτείτε την ψήφο σας προκειμένου να σώσω την πατρίδα, και δεν το ξέρω;
Πλάκα κάνετε τώρα?  Τελικά κάποιοι την ειρωνία εδώ μέσα την έχετε πολύ εύκολη...

Εσείς κύριε είπατε πρώτος για αντίμετρα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.465
Πόντοι
25.467

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.465
Πόντοι
25.467
Πλάκα κάνετε τώρα?  Τελικά κάποιοι την ειρωνία εδώ μέσα την έχετε πολύ εύκολη...

Εσείς κύριε είπατε πρώτος για αντίμετρα...

Καμία ειρωνία, κύριε.

Εφόσον οι τούρκοι αξιωματούχοι ενεργούν εις βάρος της ελλάδος, οι έλληνες αξιωματούχοι οφείλουν να οργανώσουν αντίμετρα. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Καμία ειρωνία, κύριε.

Εφόσον οι τούρκοι αξιωματούχοι ενεργούν εις βάρος της ελλάδος, οι έλληνες αξιωματούχοι οφείλουν να οργανώσουν αντίμετρα. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.

Μάλιστα οι Έλληνες αξιωματούχοι.......Τότε γιατί ρωτάγατε........."εμείς που το ξέρουμε (υποτίθεται),τι αντίμετρα έχουμε?"......

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.465
Πόντοι
25.467
Μάλιστα οι Έλληνες αξιωματούχοι.......Τότε γιατί ρωτάγατε........."εμείς που το ξέρουμε (υποτίθεται),τι αντίμετρα έχουμε?"......

Πολύ φοβούμαι ότι θα πέσουμε σε βρόγχο.

Σας έχω ήδη απαντήσει:

Απλούστατα είναι τα πράγματα.

Τον κ. Σταύρο Λάλα, τον θυμάστε; Έλληνας αξιωματούχος τον "έδωσε".

Για να μην αναφερθώ στην τιτάνια μαλακία, το Φ.Ε.Κ δηλαδή, όπου δημοσιεύθηκαν τα ονοματεπώνυμα όλων όσων είχαν προσληφθεί στην Ε.Υ.Π. εκείνη την χρονιά.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Ναι το ίδιο πιστεύω...δεν πειράζει...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Επειδη τα πραγματα εχουν ζορισει αρκετα, πρεπει να κοπουνε ΜΑΧΑΙΡΙ οι μαλακιες.

Οπου ιδρυονται τετοια "κομματα" απο Πολυδωρες, Μαρκοπουλους, Νικολοπουλους, Κατσανεβες κλπ κλπ κλπ... πρεπει να σκανε 20-30 ατομα με τουρτες, να τους "τουρτοβολουν" κανονικοτατα και μετα να τους πλακωνουν και στις γρηγορες για να συνελθουν.

Άιντε πια, με το καθε ΤΣΟΛΙ και το καθε ξεμωραμενο ραμολι, που φτιαχνουν κωμικοτραγικα κομματιδια με μοναδικο σκοπο να παζαρεψουν προνομιακη επανενταξη στη μπλε πολυκατοικια (την ιδια στιγμη που ο κοσμος εχει ΑΛΗΘΙΝΑ προβληματα!!!)/ Και να διορισουν κι αλλες κορες, κι αλλα ανηψια, κι αλλα τσανακια τους.

"Ραβδι και φτυσιμο", που ειπε και μια ψυχη...

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
εχω μια διαχρονικη απορια:οι πολιτικοι τι γνωμη εχουν για τους εαυτους τους? Ο Πολυδωρας πραγματικα τα πιστευει αυτα για τον ευατο του ή απλα προσπαθει να κρατηθει μεσα στην πολιτικη σκηνη,οπως η γρια πουτανα δεν θελει να κλεισει το μπουρδελο της?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ελα μουνι στον τοπο σου !!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλος σωτηρας απο εδω....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
εχω μια διαχρονικη απορια:οι πολιτικοι τι γνωμη εχουν για τους εαυτους τους? Ο Πολυδωρας πραγματικα τα πιστευει αυτα για τον ευατο του ή απλα προσπαθει να κρατηθει μεσα στην πολιτικη σκηνη,οπως η γρια πουτανα δεν θελει να κλεισει το μπουρδελο της?

Τι να πιστευει μωρε η παλιοχαμουρα?
Μπιζνες κανει!

(Μονο ο Σαμαρας ειναι αρκετα στοκος ωστε να πιστευει πως σωνει την Ελλαδα. Αντε, και ο Δημοσθενης Βεργης.)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Π:αντως ότι και να του σούρνεται, η ομιλία του κατά την αποχωρησή του στη βουλή ήταν  ότι καλλίτερο έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό, :rolleyes: ;) :rockon:
:οτι και να λέμε εμείς όλοι θα μείνουμε στο βούρκο  ;) :rolleyes:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

ανάλογα την περίπτωση. Για τον Πολύδωρα θεωρώ ότι τα πιστεύει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom