Νέα

Τιμή στην άγνωστη πουτάνα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiboukios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
θέλω να γράψω μιά κριτική, όχι για κάποια συγκεκριμένη, αλλά για την άγνωστη πουτάνα.
Αυτή που έχει φύγει, αλλά υπηρέτησε με αυτοθυσία και ζήλο.
Αυτή που έδωσε μια άλλη διάσταση στον έρωτα. Που έκανε κάποια παιδάκια άντρες.
Αυτή που μόνη άκουσε τα παράπονα, τις κλάψες, τους καημούς, τόσων και τόσων.
Αυτή που με τεράστια αντοχή, έδωσε κάτι απο την ψυχή της  σε όλους και σε κάθένα ξεχωριστά.
Αυτή που μου λείπει, γιατί δεν είναι εδώ πιά, αλλά το χαμόγελό της με κάνει ακόμη να νοιώθω όμορφα.
Αυτή που μου δωσε το κορμί της, τα φιλιά της, τη ψυχή της για λίγη ή περισσότερη ώρα.
Αυτή που ποτέ πιά δεν θα ξαναδώ, αλλά πάντα θα θυμάμαι και θα νοσταλγώ.
Σ αυτή θέλω να βάλω 10 σε όλα και να της πώ ευχαριστώ και πως θα τη θυμάμαι όσο ζω.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σε ποιο σημείο της Αθήνας νομίζεις ότι πρέπει να της στήσουμε άγαλμα, γίγαντά μου, ώστε να κατατίθεται κάθε χρόνο στεφάνι προς τιμήν της;

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
σε ποιο σημείο της Αθήνας νομίζεις ότι πρέπει να της στήσουμε άγαλμα, γίγαντά μου, ώστε να κατατίθεται κάθε χρόνο στεφάνι προς τιμήν της;

σε ενα αγνωστο μερος......

ειναι καλα ....?????

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Θα στεκομαστε μπροστα προσοχη και σε ενδειξη σεβασμου και ευγνωμοσυνης θα τραβαμε και απο μια μαλακια  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Πλατεία Κολωνάκι μου ταιριάζει πιο καλά,...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Θα στεκομαστε μπροστα προσοχη και σε ενδειξη σεβασμου και ευγνωμοσυνης θα τραβαμε και απο μια μαλακια  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

επίσης, αντί στεφάνου, πιο σωστό θα ήταν να κατατίθετο... καπότα

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ισως πάντως μερικοί να θέλουν να πουν ένα ευχαριστώ σε κάποια γνωστή (σ αυτους) και άγνωστη σε μας πουτάνα,...ισως,...
,...ίσως άλλοι θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν χαβαλέ,...να κανουν θόρυβο απλά,... να μας θυμήσουν ότι έτσι ζουν κι έτσι πηδάνε ,...χαβαλέ !

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δεν είναι κακή ιδέα..!

agnosthtana.jpg

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
θέλω να γράψω μιά κριτική, όχι για κάποια συγκεκριμένη, αλλά για την άγνωστη πουτάνα.
Αυτή που έδωσε μια άλλη διάσταση στον έρωτα. Που έκανε κάποια παιδάκια άντρες.
Αυτή που μόνη άκουσε τα παράπονα, τις κλάψες, τους καημούς, τόσων και τόσων.
Αυτή που με τεράστια αντοχή, έδωσε κάτι απο την ψυχή της  σε όλους και σε κάθένα ξεχωριστά.
Αυτή που μου λείπει, γιατί δεν είναι εδώ πιά, αλλά το χαμόγελό της με κάνει ακόμη να νοιώθω όμορφα.
Αυτή που μου δωσε το κορμί της, τα φιλιά της, τη ψυχή της για λίγη ή περισσότερη ώρα.
Αυτή που ποτέ πιά δεν θα ξαναδώ, αλλά πάντα θα θυμάμαι και θα νοσταλγώ.
Σ αυτή θέλω να βάλω 10 σε όλα και να της πώ ευχαριστώ και πως θα τη θυμάμαι όσο ζω.

θέλω να γράψω μιά κριτική,όχι για κάποια συγκεκριμένη,για την γνωστη Πολωνη Ιζαμπελα.
Αυτή που έδωσε μια άλλη διάσταση στον έρωτα. Με αισθησιασμο και ερωτισμο.
Αυτή που μόνη άκουσε τα ερωτικα μου ενστικτα .
Αυτή που έδωσε κάτι απο την ψυχή της  σε όλους και σε κάθένα ξεχωριστά.
Αυτή που μου δωσε το κορμί της, τα φιλιά της,την καλοσυνη τη, τη ψυχή της για λίγη ή περισσότερη ώρα.
Αυτή που ποτέ πιά δεν θα ξαναδώ, αλλά πάντα θα θυμάμαι και θα νοσταλγώ,αυτη που με αποχειρετουσε με ενα φιλι στο στομα και μια ζεστη αγκαλια.

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ποτε θα τιματε η μνημη τις? για να καταθεσουμε στεφανι.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ποιος ειναι αυτος ο δασκαλος τελικα ρε φιλε? το ελεγες και εχθες στο αλλο το θρεντ.
αυτος που εκανες παραθεση στο ποστ του
πανμεγιστος
εξαηλωθηκε απο βουλγαροκτονους και επεστρεψε με νεα μορφη

latinos35

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Διακρίνω γενικά μια απαξίωση και ένα χαβαλέ απένατι στα κορίτσια που δίνουν
-σε άλλους απλά το κορμί τους
-σε άλλους το κορμί τους και κάτι παραπάνω

...ευτυχώς υπάρχουν ακόμη καποιοι λίγοι, που νοιώθουν την ανάγκη να πουν ένα ευχαριστώ,...σε όσες τους έδωσαν αυτό το κάτι παραπάνω,...

Μην είστε ρε τσιγκούνιδες και κακομοίριδες ! Δώστε σ αυτά τα κορίτσια και σείς λίγο απ την ευχάριστη πλευρά της ψυχής σας,...δε χρεώνεστε,...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
σε ποιο σημείο της Αθήνας νομίζεις ότι πρέπει να της στήσουμε άγαλμα, ώστε να κατατίθεται κάθε χρόνο στεφάνι προς τιμήν της;

Στη Φυλής... βεβαίως, βεβαίως! :grin:

Και να την γιορτάζουμε των "Αγίων Πάντων" αφού τους παίρνουν όλους... :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Tιμη στα κοριτσια που μαs ανεχτηκαν και συνεχιζουν !!!!!!!  Εμειs τα εκτιμαμε!!

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Να πω κατι ακόμα,

η Αντριάννα ας πούμε,με το τεράστιο τατού λουλούδι στη πλάτη που το κοτσάνι του έφτανε στο κολαράκι, είναι μιά άγνωστη σε πολλούς, αλλά γνωστή σε άλλους. Το κορίτσι έχει φύγει, έχει χαθεί, δεν είναι πιά στις επάλξεις...Κάποιο πρόβλημα υγείας (μάλλον) την ανάγκασε να φύγει και το πιο πιθανό είναι να μην ξαναεμφανιστεί,...
Ε σ αυτην λοιπον, θέλω να πω απο δω ένα ευχαριστώ για όσα μου έδωσε, όσο ήταν στη πρώτη γραμμή και να ευχηθώ να είναι καλά !
Ομοια και στην Ιζαμπέλλα που δεν ξέρω που βρίσκεται απο το Γενάρη και μετά, αν και τελευταία φορά που βρεθήκαμε ήταν χαρούμενη και προγραμμάτιζε διακοπές στη πατρίδα της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom