You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι ύψος και βάρος έχετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 245
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.122
- Πόντοι
- 216
1,88 και 97 κιλα...
Σωμα πολυ καλο και γυμνασμενο λογω παλιας επαγγελματικης ασχολιας, ποδοσφαιρο εφτασα μεχρι Α εθνικη ποδοσφαιρου...
Τωρα που τα παρατησα οσο μπορω κρατιεμαι, ποδια χερια μια χαρα, αλλα εχω κοιλια γαμωωωωωω
Γενικα δεν γυμναζομαι πλεον, πολυ λιγο γυμναστικη, η μονη γυγμναστικη ειναι βολτα - περιπατο με τον σκυλο...
Σωμα πολυ καλο και γυμνασμενο λογω παλιας επαγγελματικης ασχολιας, ποδοσφαιρο εφτασα μεχρι Α εθνικη ποδοσφαιρου...
Τωρα που τα παρατησα οσο μπορω κρατιεμαι, ποδια χερια μια χαρα, αλλα εχω κοιλια γαμωωωωωω
Γενικα δεν γυμναζομαι πλεον, πολυ λιγο γυμναστικη, η μονη γυγμναστικη ειναι βολτα - περιπατο με τον σκυλο...
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.122
- Πόντοι
- 216
μία φέτα έκανες κι εσύ πλέον!
Ναι...εχω κυκλο σαν τις κρεπερι...ξερεις εκει που φτιαχουνε τις κρεπες στα μεγαλα το στρογγυλα
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
θες κούρεμα.
η μονη γυγμναστικη ειναι βολτα - περιπατο με τον σκυλο...
Καλα μη σκοτωνεσαι ετσι
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
1,80 ... 75 κιλα.... και κανένα 2 κιλα φυσικό τρίχωμα
χτυκιαρης κ εσυ
ολα τα κατοχικα στο φορουμ μαζευτηκατε
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Καλα μη σκοτωνεσαι ετσι
εγω κανω κ διαταση πριν ξετυλιξω το πιτογυρο
κ στο τελος χαιδεμα κοιλιακων για αποθεραπεια
εγω κανω κ διαταση πριν ξετυλιξω το πιτογυρο
κ στο τελος χαιδεμα κοιλιακων για αποθεραπεια
θεός!!!!
VaggelisWestSide
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Ας το πάρω και λίγο σοβαρά...1,88 ύψος 120 κιλά πλέον.Πάντα σαβούρωνα πολύ φαί αλλά μέχρι το γυμνάσιο ήμουν σε καλά στάνταρ γιατί αθλούμουν και τα έκαιγα,μετά που σταμάτησα να κουνιέμαι άνοιξα απότομα.Τις ποσότητες τις έχω περιορίσει δραστικά πιά,αλλά δεν γυμνάζομαι καθόλου και είμαι επιρρεπής στο να τρώω/τσιμπολογάω μαλακίες (πιτόγυρα,ζελεδάκια,σοκολάτες και τέτοια - καριόλα ζάχαρη,εξάρτηση που προκαλεί).Σκέφτομαι να ξεκινήσω περπάτημα για αρχή,για ζέσταμα και μετά θα δω τι θα κάνω (κάνα γυμναστήριο ίσως),αλλά το θέμα μου είναι η διατροφή (πως να την βελτιώσω).Δεκτές όλες οι γνώμες & απόψεις.
kolomagoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οτι και να ακουσεις απο δω φιλε μου καλο ειναι αλλα εσυ κρατας την τυχη σου στα χερια σου , ξεκινα να πας σε κανα διατροφολογο - ενδοκρινολογο αν θες μπορω να σου συστησω ειναι ενας καλος λεγεταια χαλακατεβακης και ειναι στην πετρουπολη ειναι και οικονομικος και πανω απ ολα γιατρος και οχι τυχαιος ειδα αποτελεσμα σε ενα φιλο μου πολυ καλο,μην περιμενεις ομως θαυματα δεν κανουν απο σενα εξαρταταιΑς το πάρω και λίγο σοβαρά...1,88 ύψος 120 κιλά πλέον.Πάντα σαβούρωνα πολύ φαί αλλά μέχρι το γυμνάσιο ήμουν σε καλά στάνταρ γιατί αθλούμουν και τα έκαιγα,μετά που σταμάτησα να κουνιέμαι άνοιξα απότομα.Τις ποσότητες τις έχω περιορίσει δραστικά πιά,αλλά δεν γυμνάζομαι καθόλου και είμαι επιρρεπής στο να τρώω/τσιμπολογάω μαλακίες (πιτόγυρα,ζελεδάκια,σοκολάτες και τέτοια - καριόλα ζάχαρη,εξάρτηση που προκαλεί).Σκέφτομαι να ξεκινήσω περπάτημα για αρχή,για ζέσταμα και μετά θα δω τι θα κάνω (κάνα γυμναστήριο ίσως),αλλά το θέμα μου είναι η διατροφή (πως να την βελτιώσω).Δεκτές όλες οι γνώμες & απόψεις.
Επισκέπτης
αν ισε και μελαχροινος πεζει να ειμαστε διδυμοι1,88 και 97 κιλα...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
χτυκιαρης κ εσυ
ολα τα κατοχικα στο φορουμ μαζευτηκατε
Τη Σοφία Βογιατζάκη στο είσαι το ταίρι μου μου θυμίζεις που ζήλευε όποια ωραία λεπτή πέρναγε από μπροστά της.
Γενικά ο έλληνας είναι ζηλόφθονος. Το παρατηρώ στο γυμναστήριο, μην τυχόν κοιταχτώ στον καθρέπτη στο γυμναστήριο, κατευθείαν τρεις τέσσερις χαφταλεύρες θα κοιτάξουν με μισό μάτι (καλά εμέμα που είμαι τάπας λογικό να με κοιτούν με μισό μάτι, το άλλο μισό δε χρειάζεται)
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
αν κανεις και πακετο τη μερα,με ηλικια>40yrs εισαι κυριολεκτικα για φουντο!δηλαδή εγώ είμαι για φούντο; 1,73-117 κιλα
πριν 1 χρόνο ήμουν 135
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
194εκ και 91 κιλά μετρημένα σήμερα το πρωί που ξύπνησα. Οταν έφυγα από Ελλάδα ήμουν 110 κιλά. Κατάφερα να τα χάσω με κάμποση γυμναστική (όχι τίποτα τρελλά προγράμματα, αλλά με συνέπεια) Βοήθησε και το φαγητό της Άπω Ανατολής (ελάχιστα τηγανιτή, αρκετα βραστά)
αν κανεις και πακετο τη μερα,με ηλικια>40yrs εισαι κυριολεκτικα για φουντο!
δεν καπνίζω καθόλου, ούτε κάπνιζα ποτέ. επίσης δεν είμαι και πάνω από 40. θέλω αρκετά ακόμα για να φτάσω...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 106
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 218
- Εμφανίσεις