Νέα

Τι ύψος και βάρος έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 245
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

θέλετε να κανετε διαιτα;

• οχι στα αρχιδια μου και ετσι οπως ειμαι γαμαω

Ψήφοι: 39 24,4%
  • θελω αλλα πως;;;

Ψήφοι: 32 20,0%
  • οχι γιατι ειμαι λεπτος

Ψήφοι: 31 19,4%
  • οχι γιατι οι χοντροι την εχουν μεγάλη την ψολη

Ψήφοι: 19 11,9%
  • οχι γιατι ειμαι τουμπανο πολυ γυμνασμενος

Ψήφοι: 39 24,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    160

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
1,88 και 97 κιλα...
Σωμα πολυ καλο και γυμνασμενο λογω παλιας επαγγελματικης ασχολιας, ποδοσφαιρο εφτασα μεχρι Α εθνικη ποδοσφαιρου...
Τωρα που τα παρατησα οσο μπορω κρατιεμαι, ποδια χερια μια χαρα, αλλα εχω κοιλια γαμωωωωωω
Γενικα δεν γυμναζομαι πλεον, πολυ λιγο γυμναστικη, η μονη γυγμναστικη ειναι βολτα - περιπατο με τον σκυλο...

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
μία φέτα έκανες κι εσύ πλέον!

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
fat-guys-in-thongs-fat-guy-thong-funny-stairs-demotivational-poster-1256013470.jpg

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Ας το πάρω και λίγο σοβαρά...1,88 ύψος 120 κιλά πλέον.Πάντα σαβούρωνα πολύ φαί αλλά μέχρι το γυμνάσιο ήμουν σε καλά στάνταρ γιατί αθλούμουν και τα έκαιγα,μετά που σταμάτησα να κουνιέμαι άνοιξα απότομα.Τις ποσότητες τις έχω περιορίσει δραστικά πιά,αλλά δεν γυμνάζομαι καθόλου και είμαι επιρρεπής στο να τρώω/τσιμπολογάω μαλακίες (πιτόγυρα,ζελεδάκια,σοκολάτες και τέτοια - καριόλα ζάχαρη,εξάρτηση που προκαλεί).Σκέφτομαι να ξεκινήσω περπάτημα για αρχή,για ζέσταμα και μετά θα δω τι θα κάνω (κάνα γυμναστήριο ίσως),αλλά το θέμα μου είναι η διατροφή (πως να την βελτιώσω).Δεκτές όλες οι γνώμες & απόψεις.

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ας το πάρω και λίγο σοβαρά...1,88 ύψος 120 κιλά πλέον.Πάντα σαβούρωνα πολύ φαί αλλά μέχρι το γυμνάσιο ήμουν σε καλά στάνταρ γιατί αθλούμουν και τα έκαιγα,μετά που σταμάτησα να κουνιέμαι άνοιξα απότομα.Τις ποσότητες τις έχω περιορίσει δραστικά πιά,αλλά δεν γυμνάζομαι καθόλου και είμαι επιρρεπής στο να τρώω/τσιμπολογάω μαλακίες (πιτόγυρα,ζελεδάκια,σοκολάτες και τέτοια - καριόλα ζάχαρη,εξάρτηση που προκαλεί).Σκέφτομαι να ξεκινήσω περπάτημα για αρχή,για ζέσταμα και μετά θα δω τι θα κάνω (κάνα γυμναστήριο ίσως),αλλά το θέμα μου είναι η διατροφή (πως να την βελτιώσω).Δεκτές όλες οι γνώμες & απόψεις.
οτι και να ακουσεις απο δω φιλε μου καλο ειναι αλλα εσυ κρατας την τυχη σου στα χερια σου , ξεκινα να πας σε κανα διατροφολογο - ενδοκρινολογο αν θες μπορω να σου συστησω ειναι ενας καλος λεγεταια χαλακατεβακης και ειναι στην πετρουπολη ειναι και οικονομικος και πανω απ ολα γιατρος και οχι τυχαιος ειδα αποτελεσμα σε ενα φιλο μου πολυ καλο,μην περιμενεις ομως θαυματα δεν κανουν απο σενα εξαρταται

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
1.90 και 92 κιλά μετρημένα σήμερα...
καλά είμαι πιστεύω... :dancing:

Επισκέπτης
1,88 και 97 κιλα...
Σωμα πολυ καλο και γυμνασμενο λογω παλιας επαγγελματικης ασχολιας, ποδοσφαιρο εφτασα μεχρι Α εθνικη ποδοσφαιρου...
Τωρα που τα παρατησα οσο μπορω κρατιεμαι, ποδια χερια μια χαρα, αλλα εχω κοιλια γαμωωωωωω
Γενικα δεν γυμναζομαι πλεον, πολυ λιγο γυμναστικη, η μονη γυγμναστικη ειναι βολτα - περιπατο με τον σκυλο...
αν ισε και μελαχροινος πεζει να ειμαστε διδυμοι :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
χτυκιαρης κ εσυ

ολα τα κατοχικα στο φορουμ μαζευτηκατε

Τη Σοφία Βογιατζάκη στο είσαι το ταίρι μου μου θυμίζεις που ζήλευε όποια ωραία λεπτή πέρναγε από μπροστά της.

Γενικά ο έλληνας είναι ζηλόφθονος. Το παρατηρώ στο γυμναστήριο, μην τυχόν κοιταχτώ στον καθρέπτη στο γυμναστήριο, κατευθείαν τρεις τέσσερις χαφταλεύρες θα κοιτάξουν με μισό μάτι (καλά εμέμα που είμαι τάπας λογικό να με κοιτούν με μισό μάτι, το άλλο μισό δε χρειάζεται)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
194εκ και 91 κιλά μετρημένα σήμερα το πρωί που ξύπνησα. Οταν έφυγα από Ελλάδα ήμουν 110 κιλά. Κατάφερα να τα χάσω με κάμποση γυμναστική (όχι τίποτα τρελλά προγράμματα, αλλά με συνέπεια) Βοήθησε και το φαγητό της Άπω Ανατολής (ελάχιστα τηγανιτή, αρκετα βραστά)

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
αν κανεις και πακετο τη μερα,με ηλικια>40yrs εισαι κυριολεκτικα για φουντο!

δεν καπνίζω καθόλου, ούτε κάπνιζα ποτέ. επίσης δεν είμαι και πάνω από 40. θέλω αρκετά ακόμα για να φτάσω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom