iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Άνετα φτιάχνει μια ομάδα μπάσκετ το μπου.
Δεν ισχυει αυτο τυπε .Στο Ηigh school πηρε 10 ποντους μεσα σε ενα καλοκαιρι απο 180 εγινε 190 :S :S :S
Οταν επαιζε στο κολεγιακό πρωταθλημα ηταν ηδη 198cm
To 1o παιχνιδι του Jordan στο κολλεγιακο πρωταθλημα στα 18 του.6.5ft = 198
Χμμ .. φαίνεται οτι δεν ισχύει αυτό που είπα πρίν για τα 18-22 του τζόρνταν , και δεν θυμάμαι απο που το είχα ακούσει κιόλας , πάντως γενικά νομίζω οτι συνήθως ο άντρας ψηλώνει μέχρι τα 18 και μετά έχει κάποιες πιθανότητες να συνεχίσει μεχρι τα 22 όπως είπε και ένας συναγωνιστής πιο πάνω.
Νομίζω πρέπει να μπει και γκάλοπ στο ερώτημα πόσοι τελικα δήλωσαν το ύψος τους με ειλικρινια!..
η καμπυλη υψους για τους αντρες είναι από τα 13 ετη μεχρι τα 17 εχουν αποτομη αυξηση υψους μετα τα 17 η αναπτυξη σταματάει αν και καποιος αντρας μπορει να παρει λιγους ποντους μετα τα 17 του.Χμμ .. φαίνεται οτι δεν ισχύει αυτό που είπα πρίν για τα 18-22 του τζόρνταν , και δεν θυμάμαι απο που το είχα ακούσει κιόλας , πάντως γενικά νομίζω οτι συνήθως ο άντρας ψηλώνει μέχρι τα 18 και μετά έχει κάποιες πιθανότητες να συνεχίσει μεχρι τα 22 όπως είπε και ένας συναγωνιστής πιο πάνω.
Βασικά για τις γυναίκες έχω διαβάσει στο ίντερνετ οτι ψηλώνουν μέχρι να αρχίσει η περίοδός τους (η οποία δεν είναι και σε κάποια ακριβή ηλικία) δεν ξέρω αν ισχύει κιόλας καμιά φορά λένε και οτι να ναι ..η καμπυλη υψους για τους αντρες είναι από τα 13 ετη μεχρι τα 17 εχουν αποτομη αυξηση υψους μετα τα 17 η αναπτυξη σταματάει αν και καποιος αντρας μπορει να παρει λιγους ποντους μετα τα 17 του.
στις γυναικες η αποτομη αυξηση υψους είναι από τα 11 μεχρι τα 15 ετη
Τυπε ειναι γνωστο σε ολο το συμπαν οτι τα μελη του site δε λενε ποτε ψέματα. :S :S :S
Τύποι αν δείτε την ψηφοφορία σχηματίζει σιγά σιγά μια κανονική κατανομή. Την χαλάνε μόνο οι δυο τελευταίες στήλες. Δηλαδή εκτός από κάποιους οι περισσότεροι ψηφίζουν ειλικρινά.
Είμαι περίεργος πόσο είναι ο blietzkrieger να δω αν μπορώ να τον δείρω.
Πρεπει να εχει φαει πολλες σφαλιαρες στην ζωη του και τωρα ειναι γυρω στο 160. Με καθε φαπα εχανε και λιγα χιλιοστα και απο 172 που ηταν τωρα ειναι ισα με ενα ποκεμον στο υψος Γι αυτο πληρωνει για να γαμαει,αν και πολυ αμφιβαλλω αν γαμαει καν σε μπουρδελα αφου ειναι ολη μερα online και το μονο που γραφει στο φορουμ ειναι τυπε το ενα,τυπε το αλλο σε γενικες συζητησεις.
Τυπε ...
Τυπε ...
Τυπε ...
Τρυπιε,ε τρυπιε χαχα
ενταξει μην γινόμαστε υπερβολικοι,υπαρχουνε κοντοι και κοντες και μετριοι σε ολες τις χωρες,το 1,75 δεν είναι κακο υψος,το λεω εγω που είμαι 1,85 πλας,,,,Όσοι είστε κάτω από 1.80 παλέψτε το με ελληνίδες γιατί κεντροβόρεια Ευρώπη με τέτοιο ύψος δεν πας πουθενά..
Καλώς τον μαλάκα!
Με τον κώλο θα σπρώξεις; Δεν νομίζω να βοηθάει...