Επισκέπτης
τυπε οι κοντες εχουν το κολλημα με τους ψηλους.εγω τα φτιαχνω με γκομενες πανω από 1.68 ετσι ώστε να μην λιγουρεύονται τους 1.90 εγω ανηκω στο μεσο ορο 1.75
Σωστό είναι αυτό.
τυπε οι κοντες εχουν το κολλημα με τους ψηλους.εγω τα φτιαχνω με γκομενες πανω από 1.68 ετσι ώστε να μην λιγουρεύονται τους 1.90 εγω ανηκω στο μεσο ορο 1.75
Ναι, ας έχουν και μια μεζούρα μαζί τους όταν βγαίνουν.Κάποιες έχουν τρελό κόλλημα με τους ψηλούς.....Και δεν λέμε για νορμάλ ύψος 1.80 αλλά να θέλουν 1.85 και πάνω κάτι κοντομούνες πάει πολύ...
Φίλη φίλης 1.50 ήθελε γκομενο 1.90 κι πάνω.. Και τον είχε βρει αστείο θέαμα να,περπατάνε με τόσο διαφορά αλλά οκ.
Λοιπον στο στρατό ήμουν στη στρατολογια όταν έμπαινε νέα σειρά και μετρουσα διαστάσεις των νέων. Είμαι 1.67. Από τα χίλια άτομα λίγοι ήταν κατω από 1.65-70. Οι περισσότεροι θυμάμαι ήταν 1.75-1.85
Είμαι 1.70 και ηλικία 19, λέτε ρε τύποι να πάρω λίγο ακόμα ? Παρόλα αυτά σε όσες πουτάνες κάνα έχω πάει μου λένε ότι έχω πολύ μεγάλη πουτσα για το ύψος μου.
Μέχρι τα 22 μπορείς να βάζεις ύψος. Μπορείς να δοκιμάσεις καμιά αυξητική ορμόνη, αν σε ενδιαφέρει.Είμαι 1.70 και ηλικία 19, λέτε ρε τύποι να πάρω λίγο ακόμα ? Παρόλα αυτά σε όσες πουτάνες κάνα έχω πάει μου λένε ότι έχω πολύ μεγάλη πουτσα για το ύψος μου.
Μέχρι τα 22 μπορείς να βάζεις ύψος. Μπορείς να δοκιμάσεις καμιά αυξητική ορμόνη, αν σε ενδιαφέρει.
Ε κοντος είσαι τύπε μου....όχι χοντρός
Άνετα φτιάχνει μια ομάδα μπάσκετ το μπου.
Είμαι 1.70 και ηλικία 19, λέτε ρε τύποι να πάρω λίγο ακόμα ? Παρόλα αυτά σε όσες πουτάνες κάνα έχω πάει μου λένε ότι έχω πολύ μεγάλη πουτσα για το ύψος μου.
Πώς θα μου το χορηγησει αυτό ο γιατρος ?Μέχρι τα 22 μπορείς να βάζεις ύψος. Μπορείς να δοκιμάσεις καμιά αυξητική ορμόνη, αν σε ενδιαφέρει.
Ο τζόρνταν λένε οτι απο τα 18 μέχρι τα 22 έβαλε 8 πόντους δηλαδή απο 1.90 πήγε στο 1.98 τωρα το άλλο που λες δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ύψος η πόσο ρόλο ... όπως παράδειγμα η πατούσα , άλλος φοράει 45 παπούτσι με 1.75 ύψος , άλλος επίσης 45 με 1.90
Πώς θα μου το χορηγησει αυτό ο γιατρος ?