Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Και ένα BMI μετά...
Καλά εσύ έχεις αλλού πρόβλημα κι αν στα είπα πέρα βρέχει.....Εμείς του 1.70 είμαστε το πρόβλημα.
Πώς και δεν άνοιξες κανένα θέμα να ψηφίζουμε πόσο την έχουμε, Κυριακή είναι κιόλας.......
1.60 ψήφισα εγώ γιατί αν σκύβω για doggy style χάνω γύρω στους 20 πόντους, οπότε λειτούργησα με άλλα κριτήρια.
Καλά εσύ έχεις αλλού πρόβλημα κι αν στα είπα πέρα βρέχει.....
1.75-1.80 είναι νορμάλ ύψος, αλλά και μία μέτρια σε ύψος Ελληνίδα του 1.67 φοράει 15ποντα και μπορεί να σε σνομπάρει!Γι' αυτό λέω όσο είσαι από 1,75 και πάνω είσαι κομπλέ. Αρκεί για να ρίχνεις ένα κεφάλι στη μέση ελληνίδα. Τώρα αν επιμένουν οι νάνες να φοράνε 10ποντα, πρόβλημά τους.
Είμαι περίεργος πόσο είναι ο blietzkrieger να δω αν μπορώ να τον δείρω.
Μέχρι 12ποντο ήξερα ότι πάει. Πώς φοριούνται οι 15 πόντοι;1.75-1.80 είναι νορμάλ ύψος, αλλά και μία μέτρια σε ύψος Ελληνίδα του 1.67 φοράει 15ποντα και μπορεί να σε σνομπάρει!
ετσιΜέχρι 12ποντο ήξερα ότι πάει. Πώς φοριούνται οι 15 πόντοι;
since1991
δυστυχώς για εμάς (1,65) οι γυναίκες το κοιτάνε το ύψος και το κακό είναι πως δεν στο λένε.
σωστα!!!Μαλακίες ^2
Το ύψος από μόνο του δεν λέει σχεδόν τίποτα για τις γκόμενες.
Πρέπει να συνοδεύεται από αδύνατο/γυμνασμένο σώμα, ωραία φάτσα, μαλλί, ντύσιμο σωστό κλπ.
τυπε οι κοντες εχουν το κολλημα με τους ψηλους.εγω τα φτιαχνω με γκομενες πανω από 1.68 ετσι ώστε να μην λιγουρεύονται τους 1.90 εγω ανηκω στο μεσο ορο 1.75Φίλη φίλης 1.50 ήθελε γκομενο 1.90 κι πάνω.. Και τον είχε βρει αστείο θέαμα να,περπατάνε με τόσο διαφορά αλλά οκ.
Λοιπον στο στρατό ήμουν στη στρατολογια όταν έμπαινε νέα σειρά και μετρουσα διαστάσεις των νέων. Είμαι 1.67. Από τα χίλια άτομα λίγοι ήταν κατω από 1.65-70. Οι περισσότεροι θυμάμαι ήταν 1.75-1.85