athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.587
- Πόντοι
- 12.756
καριολια αν ειχα μουνι αντι για παπαρι θα μου χτιζατε τριζατη πισινα θερμαινομενη κιολας
Mετα το ξμποξ θελει και πισινα.Αντε θα σου παρουμε μια,αλλα το νου σου,με το μαλακο οι βουτιεςθελω και εγω πισινα ρε μουνηδες
Μέχρι 35 ευρώ η συνδρομή στο δήμο. Χρόνο και όρεξη να έχειςθελω και εγω πισινα ρε μουνηδες
Κάνετε λάθος Μαντάμ Μαντώ για να παραφράσω κι έναν πρώην πρωθυπουργό.Μην ανησυχείτε, αντίμαχο της καπιταλιστικής κοινωνίας δεν σας περνάω
εκει που εμενα ηθελαν 100..εδω που ειμαι πρεπει να κανω τα χαρτια μου οτι ειμαι δημοτης για να μπαινω και δεν ξερω το κοστος ακομα...βαριεμαι την χαρτουρα αλλα καποια στιγμη θα το κανωΜέχρι 35 ευρώ η συνδρομή στο δήμο. Χρόνο και όρεξη να έχεις
εκει που εμενα ηθελαν 100..εδω που ειμαι πρεπει να κανω τα χαρτια μου οτι ειμαι δημοτης για να μπαινω και δεν ξερω το κοστος ακομα...βαριεμαι την χαρτουρα αλλα καποια στιγμη θα το κανω
Σε λιγο θα της πεις και γκοου χομ ή ντου γιου χαβ γουεδερ φορ α κοφιΚάνετε λάθος Μαντάμ Μαντώ για να παραφράσω κι έναν πρώην πρωθυπουργό.
Με τοσο μελανι θα του ζητανε πιστοποιητικο ιθαγενειαςΜε τόσο μελάνι που έχετε επάνω σας θα φοβηθούν ότι θα ξεβάψετε και θα τους λερώσετε την πισίνα, οπότε για κοντά στο 500άρικο σας κόβω.
Για την ακρίβεια θα βαράω το νταούλι και η Μαντώ θα χορεύει.Σε λιγο θα της πεις και γκοου χομ ή ντου γιου χαβ γουεδερ φορ α κοφι
Μην ξεκινησεις με πεντοζαλι ομως και γιναει χαμος στις αγορεςΓια την ακρίβεια θα βαράω το νταούλι και η Μαντώ θα χορεύει.
Αν δεν είναι σύντεκνη η Μαντώ δεν έχω λόγο να προκαλέσω χαμό στις αγορές.Μην ξεκινησεις με πεντοζαλι ομως και γιναει χαμος στις αγορες