Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνειςΔεν θα γυρίσουμε τσόντα μια γνωμάτευση ηθελα
Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνειςΔεν θα γυρίσουμε τσόντα μια γνωμάτευση ηθελα
Καλύτερα 70 χρόνια με σεξ και όμορφη ζωή, παρά έναν αιώνα με ύπνο φυλακήΚάθε κατάχρηση κάνει κακό...
Εμπιστευομαι το ένστικτο και δεν με γελάει εύκολα...Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις
Αν τα βρούμε κάπου στη μέση πάμε στα 85 ...pas mal!Καλύτερα 70 χρόνια με σεξ και όμορφη ζωή, παρά έναν αιώνα με ύπνο φυλακή
Ποιος το λέει αυτό?αλλά ολοι ξέρουμε οτι για τους στραβοψώληδες τα κορίτσια τρελαίνονται...
Επειδή έχω όρεξη και διάθεση να στο αναλύσω....Όταν είναι και μεγάλη και με κλίση,κυρίως δεξιά-αριστερά, για να απολαύσεις περισσότερο θα πρέπει να σου κάνω πίπα από μεριά που έχεις την κλίση. Ειδάλλως, κινδυνεύεις να στην τραυματίσω στην προσπάθειά μου να φτάσει μέχρι βαθιά στο λαρύγγι μου και είναι κάτι που δε το θέλω μιας ο σκοπός είναι να την μεγαλώσω όσο πάει. ...κανεις λάθος... για δοκίμασε...
Μόνο αν δεν έχεις βγάλει τους φρονιμίτες.Δεν βολεύει στην πίπα
Επειδή έχω όρεξη και διάθεση να στο αναλύσω....Όταν είναι και μεγάλη και με κλίση,κυρίως δεξιά-αριστερά, για να απολαύσεις περισσότερο θα πρέπει να σου κάνω πίπα από μεριά που έχεις την κλίση. Ειδάλλως, κινδυνεύεις να στην τραυματίσω στην προσπάθειά μου να φτάσει μέχρι βαθιά στο λαρύγγι μου και είναι κάτι που δε το θέλω μιας ο σκοπός είναι να την μεγαλώσω όσο πάει. ...
Από προσωπική εμπειρία και εσείς;Μόνο αν δεν έχεις βγάλει τους φρονιμίτες.
Αχ,αυτή τη πισίνα μέχρι και στον ύπνο μου τη βλέπω, τόσο συχνά την αναφέρετεΚρίμα να ασχολείστε με ψηλούς μικρομεσαίους στραβοψώληδες από τη στιγμή που υπάρχουν κοντοί μεγαλοαστοί με πισίνα και βάρκα που την έχουν μεγάλη, σκληρή και ίσια σαν μπετόβεργα.
Ναι 7 με παίρνει αριστερά και μένα. Σε επίπεδο μορίου πάντα για να μην παρεξηγηθούμε.Από προσωπική εμπειρία και εσείς;
Είναι μέχρι να την εγκαινιάσει κάποια. Μετά θα σταματήσει.Αχ,αυτή τη πισίνα μέχρι και στον ύπνο μου τη βλέπω, τόσο συχνά την αναφέρετε
Ναι 7 με παίρνει αριστερά και μένα. Σε επίπεδο μορίου πάντα για να μην παρεξηγηθούμε.
Δεν το ζορίζω εγώ. Μόνο του ζορίζεται. Έχει αυτονομηθεί.Μην το ζορίζεις...
Ραμαν αλληθωρε τρελε,που λυνεις μαγιαΜην το ζορίζεις...
Λέτε να τον βαφτίσω Ραμάν;Ραμαν αλληθωρε τρελε,που λυνεις μαγια
Εσύ πάρε ζαντολάστιχο και βολέψου μέχρι να περάσουν όλες οι συμφορουμίτισες από την πισίνα του Άγιου.θελω και εγω πισινα ρε μουνηδες
Μην ανησυχείτε, αντίμαχο της καπιταλιστικής κοινωνίας δεν σας περνάωΝαι 7 με παίρνει αριστερά και μένα. Σε επίπεδο μορίου πάντα για να μην παρεξηγηθούμε.
Μάτσο χωράνε σε μια κούφιαν απαλάμη.θελω και εγω πισινα ρε μουνηδες