argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.895
- Πόντοι
- 9.297
O,τιδηποτε ξεκινάει από τέσσερα και πάνω.Όταν λες ώριμων, σε ποια ηλικία αναφέρεσαι;
O,τιδηποτε ξεκινάει από τέσσερα και πάνω.Όταν λες ώριμων, σε ποια ηλικία αναφέρεσαι;
Να μην σε νοιάζει πως θα είσαι στα 60+ γιατί πιστεύω μέχρι τότε θα μετράς!!!! Πάμε και στοίχημα αν θεςΜόνο με την σκέψη το πώς θα είμαι σε αυτή την ηλικία, με πιάνει τρόμος. Εδώ μέρα με τη μέρα νομίζω πως χάνω την λάμψη μου. Παρατηρώ να μου στοιχίζει κάθε ξενύχτι, κάθε ποτό....
Με τα προσόντα σου ,περιζήτητος θα'σαιΜαντώ εγώ είμαι το είδωλο του κωστάκι...
1,78 εκατοστά πούτσα, 82 κιλά βάρος, 16 πόντους ύψος
Αλλά φτιάχνω φοβερή αραμπιάτα, ασυναγώνιστα αυγά τηγανιτά και λέγεται ότι η φασολάδα μου μυρίζει ως την ερυθρά θάλασσα...
Στο τσακίρ κέφι τρώω γκουρμέ στο delta
Ακόμα και 6 και 7;;;O,τιδηποτε ξεκινάει από τέσσερα και πάνω.
Δεν βολεύει στην πίπαΕιδικά όταν έχει κλίση πρός τα πάνω αλλά και προς τα αριστερά αντε τώρα να βγάλεις σωστό νούμερο...
αλλά ολοι ξέρουμε οτι για τους στραβοψώληδες τα κορίτσια τρελαίνονται...
Μαντώ, συμφωνείς, ετσι δεν είναι?
μπερδευτηκα, αριστερά ήθελα να γραψω... το διόρθωσαμπρε μπρε τι ακούω...
δεξιά κλίση μετράει?
Στενοχώριες,ανεπαρκής ύπνος,ελλειψη ενυδάτωσης,κακή διατροφή...ισχύει κάτι από όλα αυτά κυρία μου;Μόνο με την σκέψη το πώς θα είμαι σε αυτή την ηλικία, με πιάνει τρόμος. Εδώ μέρα με τη μέρα νομίζω πως χάνω την λάμψη μου. Παρατηρώ να μου στοιχίζει κάθε ξενύχτι, κάθε ποτό....
κανεις λάθος... για δοκίμασε...Δεν βολεύει στην πίπα
Θα κάνω τις προσπάθειες μου πάντως. Μακάρι...Να μην σε νοιάζει πως θα είσαι στα 60+ γιατί πιστεύω μέχρι τότε θα μετράς!!!! Πάμε και στοίχημα αν θες
Από εμπειρία σου λέωκανεις λάθος... για δοκίμασε...
Για την Ελένη Φιλίνη η την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη η την Γιάννα Δεσποτοπούλου σαφώς και ισχύει.Με τα προσόντα σου ,περιζήτητος θα'σαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακόμα και 6 και 7;;;
Θες να ρίξεις μια ματιά και σε εμένα αφού έχεις εμπειρία να έχω μια γνώμη για το δικό μου?Από εμπειρία σου λέω
Άψογη η διατροφή μου (τελευταίο 15 την χάλασα,τώρα έστρωσα),γυμναστική, σεξ (,εξ ου και η έλλειψη ύπνου) αλλά... οι μέρες που πέφτουν αλυσοδεμενες μεταξύ τους στις πλάτες μου,πλέον φαίνονται στο πρόσωπο μουΣτενοχώριες,ανεπαρκής ύπνος,ελλειψη ενυδάτωσης,κακή διατροφή...ισχύει κάτι από όλα αυτά κυρία μου;
Έχω κάπου γράψει ότι είμαι στην Επιτροπή του καστινγκ για τσόντα;Θες να ρίξεις μια ματιά και σε εμένα αφού έχεις εμπειρία να έχω μια γνώμη για το δικό μου?
Μα γιατί κάνεις σεξ σε ώρες που πρέπει να κοιμάσαι;Άψογη η διατροφή μου (τελευταίο 15 την χάλασα,τώρα έστρωσα),γυμναστική, σεξ (,εξ ου και η έλλειψη ύπνου) αλλά... οι μέρες που πέφτουν αλυσοδεμενες μεταξύ τους στις πλάτες μου,πλέον φαίνονται στο πρόσωπο μου
Καλύτερο απ' το να κοιμάσαι τις ώρες που θα μπορούσες να κάνεις σεξΜα γιατί κάνεις σεξ σε ώρες που πρέπει να κοιμάσαι;
Γιατί τότε δεν με κυνηγούν οι υποχρεώσειςΜα γιατί κάνεις σεξ σε ώρες που πρέπει να κοιμάσαι;
Κάθε κατάχρηση κάνει κακό...Καλύτερο απ' το να κοιμάσαι τις ώρες που θα μπορούσες να κάνεις σεξ
Δεν μπορείς να βρεις έναν με νορμάλ ωράριο;Γιατί τότε δεν με κυνηγούν οι υποχρεώσεις
Δεν θα γυρίσουμε τσόντα μια γνωμάτευση ηθελαΈχω κάπου γράψει ότι είμαι στην Επιτροπή του καστινγκ για τσόντα;