You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bigdaddysss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 826
- Πόντοι
- 366
Φίλε 1.96 είμαι.
Δεν νομίζω να έχει να κάνει με το ύψος μόνο με το αν βρίσκουμε ή όχι. Προσωπικά είμαι παντρεμένος οπότε έχω να γαμήσω...
Έχει να κάνει και με το ότι όλοι θέλουμε και το κάτι το διαφορετικό αλλά και ότι δεν υπάρχει χρόνος για τσιλιμπουρδίσματα. Είναι απλά πιο εύκολο το να πληρώσεις ;)
Δεν νομίζω να έχει να κάνει με το ύψος μόνο με το αν βρίσκουμε ή όχι. Προσωπικά είμαι παντρεμένος οπότε έχω να γαμήσω...
Έχει να κάνει και με το ότι όλοι θέλουμε και το κάτι το διαφορετικό αλλά και ότι δεν υπάρχει χρόνος για τσιλιμπουρδίσματα. Είναι απλά πιο εύκολο το να πληρώσεις ;)
Επισκέπτης
Το εντελώς συνηθισμένο επί Δυτικού μπλοκ. Με τις τάπες που κυκλοφορούν τώρα , εγώ είμαι -σχεδόν - γίγαντας.
TAKMAN1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2017
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
176 cm με γράφει η ταυτότητα, αλλά πιστεύω ότι είμαι 2 πόντους παραπάνω.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Μηπως εισαι 2 ποντους παρακατω τυπε :S :S :S
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.783
- Πόντοι
- 496
να το κοιταξεις τυπε,μπορει να μπλεξεις ασχημα :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Αλεκο πρεπει να εισαι Π.Π.Ο. φαση :S :S :Sεσυ τυπε ποσο ηψος εισε ? εναμιση μετρο με τα χερια στην αναταση
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τι λες βρε ανθρωπεΠοτε βγαλατε την ταυτοτητα τυποι, η δικη μου δε λεει πουθενα το υψος. :S :S :S
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Αλεκο πρεπει να εισαι Π.Π.Ο. φαση :S :S :S
κι εσυ εισε μαλακας αλλα δεν θες να το παρης αποφαση
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Τι λες βρε ανθρωπε
Αφου δε γραφει τυπε. :S :S :S
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
ειναι η πρωτη που εβγαλες τυπε?ποτε περιπου?και στην δικια μου δεν εγραφεΑφου δε γραφει τυπε. :S :S :S
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
ειναι η πρωτη που εβγαλες τυπε?ποτε περιπου?και στην δικια μου δεν εγραφε
Απο την εποχη του Νώε ειναι τυπε. :S :S :S
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
η πρωτη που βγαλες?κανε αναβαθμιση ρε τυπε μηπως πας για σεξ τουρισμ στας ευρωπαςΑπο την εποχη του Νώε ειναι τυπε. :S :S :S
The Third Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Ψήλωσες εκεί στην Αγγλία τύπε?176 cm με γράφει η ταυτότητα, αλλά πιστεύω ότι είμαι 2 πόντους παραπάνω.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε τι σφραγιδα εχει;απο την πολη -κρατος του Περικλη; :S :S :SΑπο την εποχη του Νώε ειναι τυπε. :S :S :S
s/milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2017
- Like
- 127
- Πόντοι
- 6
μυαλό Τσίπρα η γκόμενα, όχι αστεία....1,97 110 κιλα ειμαι και αυτο που ξερω ειναι πως με τα μουνετα ακρη δεν βγαζεις και αυτο που θα πω κολαει και λιγο με το αλλο θεμα πως οι γκομενες προτιμανε τους οχι και τοσο ομορφους αντρες κλπ αλλα και υπαρχουν και γκομενες που δεν κοιτανε μονο τα φραγκα και πραγματικα ισχυει σε πολλες περιπτωσεις αυτο.Για παραδειγμα το μουνι που νταραβεριζομαι τωρα ειναι κοντα στο 1,80 (επαιζε και βολευ ενα φεγγαρι) με λεει σε καποια φαση ο πρωην μου ειναι πιο ομορφος απο σενα αλλα τι να το κανω που τον περνουσα στο υψος ηταν και σαν στεκα απο μπιλιαρδο και φοβομουνα να βαλω και γοβες γιατι ειχε και χοντρο κομπλεξ με το υψος του ενω με σενα δεν εχω τετοια θεματα οτι και να γουσταρω φοραω αφου εχουμε αρκετα μεγαλη διαφορα υψους.
Ναι της απανταω και γω αλλα αυτος εχει 40.000 ευρω Mercedes (Ο γερος του εχει μεγαλη επιχειρηση με κουφωματα αλουμινιου κλπ και γενικα εχουν πολλα φραγκα) και γω εχω Fiat και τι με απανταει η γκομενα και με εστειλε.Αυτος εχει Mercedes αλλα εχει Fiat μεσα στο βρακι του ενω εσυ εχεις Fiat αλλα Mercedes μεσα στο βρακι σου και αυτο με ενδιαφερει εμενα.
Ηθικο διδαγμα στην ολη υποθεση αγοραστε Fiat μαλακες να δειτε ασπρη μερα
όταν δεν θα έχει αποκατασταθεί μέχρι τα 30+, θα αρχίσει τους ΄΄εντιμους συμβιβασμούς' και θα ξεχάσει τα φιατάκια και τα μερσεντές μέσα από το βρακί....
assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
Τελικά είμαστε ψηλός λαός.
Φαντάζομαι μετριεστε ολοι με τριπλούς πατους.
Σε λιγο θα περάσουμε το 1.90 μεσο όρο και αντίστοιχα την 18αρα χοντρή πουτσα.
Εχουμε περάσει τους παγκόσμιους μέσους όρους, τι τρομερός λαός που είμαστε......
Φαντάζομαι μετριεστε ολοι με τριπλούς πατους.
Σε λιγο θα περάσουμε το 1.90 μεσο όρο και αντίστοιχα την 18αρα χοντρή πουτσα.
Εχουμε περάσει τους παγκόσμιους μέσους όρους, τι τρομερός λαός που είμαστε......