quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Οι πουτανες που δεν έχουν εκείνη την ώρα βάρδιαΚαι μαζορέτα? Ακούω προτάσεις.
Πείτε ονόματα :S :S :S
Οι πουτανες που δεν έχουν εκείνη την ώρα βάρδιαΚαι μαζορέτα? Ακούω προτάσεις.
Ψηφίστε με ειλικρίνεια γιατί έτσι θα επιβεβαιώσω τη θεωρία μου ότι οι περισσότεροι που πληρώνουμε για να γαμήσουμε είμαστε κοντοί, ενώ οι ψηλοί βρίσκουν να γαμήσουν ευκολότερα.
- Ψηφίστε αυτό που είναι πιο κοντά χωρίς να υπολογίζετε τα Nike με τους 3 πόντους αερόσολα ή τα Hogan - δηλαδή ύψος με απλό ανδρικό πατητό παπούτσι
- Αν είστε πχ 1.72 μην ψηφίσετε 1.75 αλλά 1.70)
- Επίσης μην ψηφίσετε αν απλά βολτάρετε στο bourdela και γενικά δεν πληρώνετε για να γαμήσετε.
Ψηφίστε με ειλικρίνεια γιατί έτσι θα επιβεβαιώσω τη θεωρία μου ότι οι περισσότεροι που πληρώνουμε για να γαμήσουμε είμαστε κοντοί, ενώ οι ψηλοί βρίσκουν να γαμήσουν ευκολότερα.
Οσο για αυτό που λες εδώ ότι οι ψηλοι βρισκουν να γαμησουν ευκολοτερα συμφωνω 100% και να εισαι σιγουρος ότι δεν είναι μονο θεωρια .το βλέπουμε δυστηχως και στην πραξη .Και δεν εννοω μονο ότι οι ψηλοι περνουν τα καλητερα γκομενακια ...γιατι αυτό θα μπορουσαν καποιοι να το αποδωσουν στο χαρακτηρα κλπ.αλλα θα το θεσω πολύ απλα μονο να δεις τις πουτανες πως κανουνε όταν βρεθει σε μια παρεα ειτε διπλα τους ειτε στη δικη τους κανενας ψηλος που ξεχωριζει ειδικα απ τους άλλους γινετε χαμος.ειδικα αν εχει και ένα προσωπο που βλέπετε και δεν είναι χαλια εκει να δεις πως τους τρεχουν τα σαλια και ολο ψουψου ψου μεταξυ τους,δεκα φορες χειροτερα από εμας κανουν που κοιταμε βεβαια αλλα πραγματα στις γυναικες
Δεν φτάνεις;πάτα πάνω σε ένα κουβά.καλησπερα φιλε ,ωραιο το ερωτημα αλλα επρεπε να βαλεις περισσοτερες επιλογες προς τα κατω ,εγω ας πουμε που είμαι εναμησι μετρο δεν μπορω να ψηφισω.
1.80 , χωρις τις γοβες μ..
1.80 , χωρις τις γοβες μ..
Καλησπερα παιδια!!Γενικα θεωρω οτι το κομπλεξ με το υψος το εχουνε οι Ελληνιδες.Οι βορειοευρωπαιες γενικα δεν εχουνε τετοια κολληματα.Ενα διαστημα που ζουσα Βελγιο οι κοπελες που νταλαβεριζομουνα συν μιας Ολλανδεζας ηταν αρκετα ως πολυ ψηλοτερες απο εμενα (Ειμαι 1.70)Επισης και οι γυναικες των ανατολικων μπλοκ ειναι ιδιαιτερα ανοιχτομυαλες!Ειχα μια Ουκρανεζα η οποια ητανε 1.79 και η προσφατη σχεση μου ηταν με Ρωσσιδα 1.76!Με οσες Ελληνιδες εχω συνυπαρξει το υψος κυμαινονταν απο 1.65 ως 1.74!Βεβαια ολα σχετικα ειναι αν μια γυναικα την γαμησεις εγκεφαλικα τοτε θα αφησει το υψος στην ακρη αλλα μεχρι να φτασεις σε αυτο το σημειο σιγουρα το υψος ειναι ενα απο τα πρωτα κλικ γι αυτη και ιδιως για τις ψηλες γυναικες!
Μαλακίες ^2
Το ύψος από μόνο του δεν λέει σχεδόν τίποτα για τις γκόμενες.
Πρέπει να συνοδεύεται από αδύνατο/γυμνασμένο σώμα, ωραία φάτσα, μαλλί, ντύσιμο σωστό κλπ.