The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.094
- Πόντοι
- 25.467
1.52
Αλλά φαίνομαι ψηλότερος με pinstripe κοστούμι.
1.52
Τουλάχιστον είστε ειλικρινείς. Κάποτε πήγα τυφλό ραντεβού. Μου είπε ότι ήταν 1.65 . Σκέφτηκα, δεν πειράζει,δε θα φορέσω παπούτσι με τακούνι να μην τον περνάω πολύ. Όταν συναντηθήκαμε τον περνούσα ένα κεφάλι....Μην ανησυχείς.
Εγω 1.53 με τακούνια ...
Ένα 10ποντο μπορείς να βάλεις άνετα και θα είμαστε όμορφο ζευγάριΤουλάχιστον είστε ειλικρινείς. Κάποτε πήγα τυφλό ραντεβού. Μου είπε ότι ήταν 1.65 . Σκέφτηκα, δεν πειράζει,δε θα φορέσω παπούτσι με τακούνι να μην τον περνάω πολύ. Όταν συναντηθήκαμε τον περνούσα ένα κεφάλι....
Μην πας τόσο μακριά. Έναν γ@@@@ να μου γεμίζει το μάτι να κάνω το κέφι μουΈνα 10ποντο μπορείς να βάλεις άνετα και θα είμαστε όμορφο ζευγάρι
Τουλάχιστον είστε ειλικρινείς. Κάποτε πήγα τυφλό ραντεβού. Μου είπε ότι ήταν 1.65 . Σκέφτηκα, δεν πειράζει,δε θα φορέσω παπούτσι με τακούνι να μην τον περνάω πολύ. Όταν συναντηθήκαμε τον περνούσα ένα κεφάλι....
Μακάρι να ήμουν έτσι! Ωστόσο δεν με πειράζει να μην φαίνομαι ελκυστική σε όλους. Εκεί που θέλω, είμαι.Μαντώ ψέματα είπα.
1.80 είμαι και με αρκετά γυμνασμένο σώμα για την ηλικία μου.
Μη χαλάσουμε και το image μας ...
Ερώτηση: η φωτογραφία δικιά σου ?
Ωραίο στήθος !!!
Το ζευγάρι μην το εκλάβεις ως μόνιμο, εννοώ για την βραδιά που θα βγούμεΜην πας τόσο μακριά. Έναν γ@@@@ να μου γεμίζει το μάτι να κάνω το κέφι μου
Mπορει και ο διμετρος να πέφτει σε κομπλεξικες η σε κομπλεξικες που δεν θέλουν πολύ ψηλούς.Δεν σημαίνει τίποτα το ύψος....1.96 - 1.97
Το οτι θεωρητικά είναι πιο εύκολο να γαμήσεις λόγο ύψους ναι ισχύει. Πολλοί επιλέγουμε εκδιδόμενες και λόγο χρόνου...
Συνήθως στις κοντές είχα επιτυχία πάντως....παλιά στο Τέξας που ασχολιόμουν.Mπορει και ο διμετρος να πέφτει σε κομπλεξικες η σε κομπλεξικες που δεν θέλουν πολύ ψηλούς.Δεν σημαίνει τίποτα το ύψος....
Κι όμως σημαίνει πολλά.Mπορει και ο διμετρος να πέφτει σε κομπλεξικες η σε κομπλεξικες που δεν θέλουν πολύ ψηλούς.Δεν σημαίνει τίποτα το ύψος....
Ελληνίδες η Αμερικανες ψηφίζεις;Συνήθως στις κοντές είχα επιτυχία πάντως....παλιά στο Τέξας που ασχολιόμουν.
Αναλόγως τι έχει στο μυαλό της κάποια...επειδή συνήθως οι Ελληνίδες είναι κοντες δεν θέλουν να διαφέρει πολύ από αυτές άρα προηγείται ο 1,70μ.Αυτο με την προ'υ'ποθεση ότι έχουν ΙΔΙΑ φράγκα και τα δύο ύψη.Αλλιως χωρίς ενδοιασμό προηγείται ο πιο φραγκατος...δυστυχώς οι πιο πολλές έχουν γίνει πράγματα (και όχι άνθρωποι) τα οποία πωλούνται στον πλειοδοτη.Κι όμως σημαίνει πολλά.
ΕΙδικα στην περίπτωση «με ποιον να πάω… με τον 1.90 ή με τον 1.70?»
Εσυ τι λες οτι θα απαντήσει μια κοπέλα συνήθως?
Τουλάχιστον είστε ειλικρινείς. Κάποτε πήγα τυφλό ραντεβού. Μου είπε ότι ήταν 1.65 . Σκέφτηκα, δεν πειράζει,δε θα φορέσω παπούτσι με τακούνι να μην τον περνάω πολύ. Όταν συναντηθήκαμε τον περνούσα ένα κεφάλι....
Το ζευγάρι μην το εκλάβεις ως μόνιμο, εννοώ για την βραδιά που θα βγούμε
Έχω αποκτήσει ψυχολογικά μου φαίνεταιΤο ζευγάρι μην το εκλάβεις ως μόνιμο, εννοώ για την βραδιά που θα βγούμε