Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Με μεγαλύτερο πουλί τότεΚαι παλι… το ίδιο γυμνασμένοι, το ίδιο όμορφοι Αλλα ο ένας πιο ψηλός απο τον άλλον
Με μεγαλύτερο πουλί τότεΚαι παλι… το ίδιο γυμνασμένοι, το ίδιο όμορφοι Αλλα ο ένας πιο ψηλός απο τον άλλον
Δηλαδή το μεγαλοστέλεχος με 1.85 και 7 φορές μεγαλύτερο μισθό επικρατεί σε 10/10 περιπτώσεις?Το μεγαλοστελεχος με 1,65μ και 7 φορές μεγαλύτερο μισθό θα επικρατεί σε 8/10 περιπτώσεις ακόμα και αν δεν πολύ βλέπεται...οι ερασιτέχνες πουτανες δεν κοιτάνε φάτσες.
Δεν σε έχανα ποτέ μικρό μουεμένα ψάχνεις !
εισαι ψηλος και γυμνασμενος;εμένα ψάχνεις !
Είσαι απο τις ελάχιστες τοτε που δεν έχουν θέμα με το ύψος. Εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόναΜε μεγαλύτερο πουλί τότε
παλι εμενα ψαχνειςΜε μεγαλύτερο πουλί τότε
ναι ρε γαμωτοεισαι ψηλος και γυμνασμενος;
το πλεον πιθανο. Το υψος ειναι μια "μεταβλητη παραμετρος" απο μονη της δεν ειναι η σημαντικοτερη αλλα σε συνδυασμο με "αλλα" αυξομειωνει πιθανοτητες.Δηλαδή το μεγαλοστέλεχος με 1.85 και 7 φορές μεγαλύτερο μισθό επικρατεί σε 10/10 περιπτώσεις?
εγω ειμαι καραφλας,κοιλουμπας...παλι εμενα ψαχνεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι ρε γαμωτο
Οι πολύ ψηλοί είτε άντρες είτε γυναίκες συνήθως δεν έχουν ωραία κορμοστασιά . Σα να καμπουριαζουν. Προσωπική παρατήρησηΕίσαι απο τις ελάχιστες τοτε που δεν έχουν θέμα με το ύψος. Εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα
αρα νορμαλ και εσυ, συμφωνα με τον πιμποδικηγορο παντα1,93 χωρίς παπούτσια
180 κιλά
βαλε περούκα ,2 ωρες την ημέρα αερόβια γυμναστική και διατροφήεγω ειμαι καραφλας,κοιλουμπας...
τα ξυριζω και βαζω και λαδακι....κανω διατροφη με μπεργκερς και σουβλακιαβαλε περούκα ,2 ωρες την ημέρα αερόβια γυμναστική και διατροφή
Δεν συζητάμε αυτο. Δεν συζητάμε 2.17 με 1.40. Συζητάμε σε φυσιολογικά πλαίσια. 1.85 ο ένας 1.65 ο αλλος. 1.70 ο άλλος.Οι πολύ ψηλοί είτε άντρες είτε γυναίκες συνήθως δεν έχουν ωραία κορμοστασιά . Σα να καμπουριαζουν. Προσωπική παρατήρηση
ενα πραγμα θα σου πω αν με δεις θα μείνεις με το σαγονι ανοικτο 1.80 αρκετα γυμνασμένοςΟι πολύ ψηλοί είτε άντρες είτε γυναίκες συνήθως δεν έχουν ωραία κορμοστασιά . Σα να καμπουριαζουν. Προσωπική παρατήρηση
θα σε δω εγω με αστακομακαροναδες παρεαενα πραγμα θα σου πω αν με δεις θα μείνεις με το σαγονι ανοικτο 1.80 αρκετα γυμνασμένος
Και εγώ αυτή τη διατροφή κάνω τελευταίες μέρες. Πήρα 3 κιλά ήδητα ξυριζω και βαζω και λαδακι....κανω διατροφη με μπεργκερς και σουβλακια
ενα πραγμα θα σου πω αν με δεις θα μείνεις με το σαγονι ανοικτο 1.80 αρκετα γυμνασμένος
Να δώσουμε ένα ραντεβού τότεενα πραγμα θα σου πω αν με δεις θα μείνεις με το σαγονι ανοικτο 1.80 αρκετα γυμνασμένος