Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.377
- Πόντοι
- 25.186
πού να βαλεις και ψηφοφορια "πόση την εχετε".....Ο μεσος ορος θα ειναι πάνω απο 30cm
Εδώ έβαψα και την πρόσοψη του σπιτιού μου πράσινο. Έτοιμη για όλα και κανένας δεν μου τα προτείνει.
9/10....στις καργιολες θα βρεθεί μια αισθήματιας.Δηλαδή το μεγαλοστέλεχος με 1.85 και 7 φορές μεγαλύτερο μισθό επικρατεί σε 10/10 περιπτώσεις?
εσενα θα σου μαθει άλλα κουκλαρα μουΕμένα γιατί δεν μου Το έμαθες; πρέπει να το γκουγκλάρω Τώρα
τωρα τονε χτυπησες κατω απο τη μεση τον ΠΙΝΑΤΜε μεγαλύτερο πουλί τότε
Ψυχολογε μου εσύ, Όλα τα ξέρειςτωρα τονε χτυπησες κατω απο τη μεση τον ΠΙΝΑΤ
αλλα ειναι στοκος και θα σου πει παλι με το ιδιο πουλι, γιατι θελει να ακουσει confirm για το υψος ο παιξοπουλης
Τι είναι αυτό ρε παιδιά?Δώστε τα φώτα σας..Εμένα γιατί δεν μου Το έμαθες; πρέπει να το γκουγκλάρω Τώρα
Πολλά μου μαθαίνειεσενα θα σου μαθει άλλα κουκλαρα μου
μονο πρωτεϊνες παιχτη... αυστηρα.Οχι ρε τυπε τοσο γυμνασμενος νορμαλ αυτος ειναι bodybuilding και εχει και μικρο πουλι ο καημένος ,εγω ειμαι οκ σε αυτο
Έχω και βάρκα όμως.Εγώ πληρώνω συμβολική συνδρομή στο δήμο και πηγαίνω πισίνα όποτε θέλω
μαστορα στα μεντι ζενες δουλευεις, στα γιαβα η' στα πρινου?σε ανθρωπολογικη βαση το υψος σε συνδυασμο με την εκγυμναση πρεπει να δενει "αρμονικα" με τον ανθρωπολογικο τυπο του καθεμος.
Ενας "μεσογειακος" εχει κατα βαση μετιο υψος και λεπτεπιλεπτη δομη. Εαν αρχιζε να πλακωνεται στη γυμναστικη θα γινει εκτρωμα-δεν θα ταιριαζει-αντιθετως χρειαζεται να εχει ενα σωμα αυτο πουλεμε "fit"
Αντιθετως ενας Αλπικος εαν ειναι απλα fit θα φαινεται οτι πειναει και κατι του λειπει.
Αυτα ομως δεν σας τα λενε στα γυμναστηρια ετσι? ουτε σας λενε οτι οσο περνανε τα χρονια τα σωματα χαλανε και εαν φτιαξεις σωμα που δεν σου ταιριαζει μετα τα 50-60 θα μοιαζεις με ...κουασιμοδο και συνηθως με τη πτωση του μεταβολισμου θα αποκτησεις μια τεραστια "κοιλουμπα" με λεπτα ποδαρακια...
πού να βαλεις και ψηφοφορια "πόση την εχετε".....Ο μεσος ορος θα ειναι πάνω απο 30cm
τύπε το μέσο μέλος του bou την έχει 20+ ψηλός άνω του 1,88 γυμνασμένος φέτες..επίσης στέλεχος πολυεθνικών με 5000+ μισθό και κανα μύριο παρκαρισμένο στην άκρη..όσο για σπίτια άστο..του ωνάση στον σκορπιό είναι κοτέτσι..μην ψάχνεις..πού να βαλεις και ψηφοφορια "πόση την εχετε".....Ο μεσος ορος θα ειναι πάνω απο 30cm
εσενα σου εμαθα αλλα... πχιο καλαΕμένα γιατί δεν μου Το έμαθες; πρέπει να το γκουγκλάρω Τώρα
οριζοντιως και καθετως...Πολλά μου μαθαίνει
Θα λικνιζεται η βάρκα, μισογυμνη θα λικνίζομαι και εγώ μέσα στο νερό...Έχω και βάρκα όμως.
Θα την ρίξω στην πισίνα και θα σας κάνω βαρκάδα.
Θα κουνάει λίγο, αλλά έχω μεγάλο παλαμάρι για να τη δέσω.
Θα λικνιζεται η βάρκα, μισογυμνη θα λικνίζομαι και εγώ μέσα στο νερό...
Μου άναψες τη φαντασία. Σας χαιρετώ, πάω να περάσω όμορφα.
Οχι στη Murder Incμαστορα στα μεντι ζενες δουλευεις, στα γιαβα η' στα πρινου?
Ναι, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό. Έχουμε σπίτια να νοικιάζουμε, άρα παθητικό εισόδημα, έχουμε επιχειρήσεις να τρέχουν σε χώρες του εξωτερικού και είμαστε και ελεύθεροι επαγγελματίες! Μόνο ο καημένος ο Κμαν είναι εργάτης σε εργοστάσιο, ο Ζαν που βγάζει τα προς το ζην με πωλήσεις αυτοκινήτων, καθώς και ο Δημητράκης που επενδύει σε αγορές ακινήτων!τύπε το μέσο μέλος του bou την έχει 20+ ψηλός άνω του 1,88 γυμνασμένος φέτες..επίσης στέλεχος πολυεθνικών με 5000+ μισθό και κανα μύριο παρκαρισμένο στην άκρη..όσο για σπίτια άστο..του ωνάση στον σκορπιό είναι κοτέτσι..μην ψάχνεις..
κριμα ρε παιχτη, ηλπιζα για καμια εκπτωσουλα μεσω μπουντοτκομΟχι στη Murder Inc