Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.115
- Πόντοι
- 1.436
ειμαι 1.70 και ειμαι σιγουρος οτι θα ειχα πιο μεγαλη επιτυχια στον ερωτικο τομεα αν ημουν πιο ψηλος
σκεφτομαι να παω γερμανια για οικονομικους λογους απο την αλλη ομως οι γερμανιδες ειναι πιο ψηλες απο τις ελληνιδες και γενικα φοβαμαι οτι θα ειμαι σε πιο ασχημη κατασταση εκει περα...
ναι μεν θα εχω πιο πολλα λεφτα αλλα αμα δε μπορω να σταυρωσω γκομενα...
τουλαχιστον ομως η γερμανια εχει τα φημισμενα fkk clubs και γενικα παραδωση στον αγοραιο ερωτα
η αλλη επιλογη ειναι η μεταναστευση στην αγγλια που βαση στατιστικων ο μεσος κατοικος μεγαλης βρετανιας ειναι λιγο πιο κοντος απο το μεσο ελληνα..αλλα εκει δεν εχει fkk clubs
δε τρολαρω οι ανησυχίες μου ειναι πραγματικες
σκεφτομαι να παω γερμανια για οικονομικους λογους απο την αλλη ομως οι γερμανιδες ειναι πιο ψηλες απο τις ελληνιδες και γενικα φοβαμαι οτι θα ειμαι σε πιο ασχημη κατασταση εκει περα...
ναι μεν θα εχω πιο πολλα λεφτα αλλα αμα δε μπορω να σταυρωσω γκομενα...
τουλαχιστον ομως η γερμανια εχει τα φημισμενα fkk clubs και γενικα παραδωση στον αγοραιο ερωτα
η αλλη επιλογη ειναι η μεταναστευση στην αγγλια που βαση στατιστικων ο μεσος κατοικος μεγαλης βρετανιας ειναι λιγο πιο κοντος απο το μεσο ελληνα..αλλα εκει δεν εχει fkk clubs
δε τρολαρω οι ανησυχίες μου ειναι πραγματικες
Τελευταία τροποποίηση: