Νέα

Τί ύψος έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Δηλώστε με ειλικρίνεια το ύψος σας

• 1.60

Ψήφοι: 9 2,0%
  • 1.65

Ψήφοι: 16 3,6%
  • 1.70

Ψήφοι: 54 12,1%
  • 1.75

Ψήφοι: 75 16,7%
  • 1.80

Ψήφοι: 123 27,5%
  • 1.85

Ψήφοι: 87 19,4%
  • 1.90

Ψήφοι: 50 11,2%
  • 1.95

Ψήφοι: 34 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    448

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
ειμαι 1.70 και ειμαι σιγουρος οτι θα ειχα πιο μεγαλη επιτυχια στον ερωτικο τομεα αν ημουν πιο ψηλος
σκεφτομαι να παω γερμανια για οικονομικους λογους απο την αλλη ομως οι γερμανιδες ειναι πιο ψηλες απο τις ελληνιδες και γενικα φοβαμαι οτι θα ειμαι σε πιο ασχημη κατασταση εκει περα...
ναι μεν θα εχω πιο πολλα λεφτα αλλα αμα δε μπορω να σταυρωσω γκομενα...
τουλαχιστον ομως η γερμανια εχει τα φημισμενα fkk clubs και γενικα παραδωση στον αγοραιο ερωτα
η αλλη επιλογη ειναι η μεταναστευση στην αγγλια που βαση στατιστικων ο μεσος κατοικος μεγαλης βρετανιας ειναι λιγο πιο κοντος απο το μεσο ελληνα..αλλα εκει δεν εχει fkk clubs

δε τρολαρω οι ανησυχίες μου ειναι πραγματικες

Τελευταία τροποποίηση:

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
τύπε το μέσο μέλος του bou την έχει 20+ ψηλός άνω του 1,88 γυμνασμένος φέτες..επίσης στέλεχος πολυεθνικών με 5000+ μισθό και κανα μύριο παρκαρισμένο στην άκρη..όσο για σπίτια άστο..του ωνάση στον σκορπιό είναι κοτέτσι..μην ψάχνεις..

Ναι σίγουρα 100%.... Γι αυτο αν κοιτάξεις στα γνωστά τόπικ πχ "μασαζ κατ οίκον", "μαμπα η μαπα" "ανεξάρτητες call girl" "πιατσες ομόνοιας" πολλοί παρακαλανε να τους κάτσουνε με εξτρα χρηματα μέτριες γκόμενες ή ζητάνε πληροφορίες για τελειωμενες πατσαβουρόγριες με κρεμασμένα βυζιά....

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.341
Πόντοι
27.261
Ναι σίγουρα 100%.... Γι αυτο αν κοιτάξεις στα γνωστά τόπικ πχ "μασαζ κατ οίκον", "μαμπα η μαπα" "ανεξάρτητες call girl" πολλοί παρακαλανε να τους κάτσουνε με εξτρα χρηματα μέτριες γκόμενες ή ζητάνε πληροφορίες για πατσαβουρόγριες με κρεμασμένα βυζιά....
απλα φιλε ακολουθουν τις παραδοσεις,
αμα δε μπαζωσεις δεν...
ο καλος ο μυλος ολα...
κτλπ κτλπ :confused:

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

απλα φιλε ακολουθουν τις παραδοσεις,
αμα δε μπαζωσεις δεν...
ο καλος ο μυλος ολα...
κτλπ κτλπ :confused:

Μπαζώνεις εύκολα στην έξω ζωή ειδικά αν είσαι εξυπνος, σωστος και εμφανίσιμος μέτριες και μπαζογκόμενες τις έχεις για πλάκα...

Εδώ λέμε αυτοί παρακαλάνε να τους πάρουν πίπες κάτι πατσαβουρογκόεμνες επί πληρωμή... Υπάρχει διαφορά... Αποκορύφωμα δε ήταν ο άλλος που έσκασε καμιά 200 ευρώ για να του την παίζουνε δυο μασατζούδες και το παρουσίασε και σαν κατόρθωμα...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
1.79 με μεγάλη πλάτη και 16 πόντους πουτσα

...μπορει και 17 :think:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.341
Πόντοι
27.261

Μπαζώνεις εύκολα στην έξω ζωή ειδικά αν είσαι εξυπνος, σωστος και εμφανίσιμος μέτριες και μπαζογκόμενες τις έχεις για πλάκα...

Εδώ λέμε αυτοί παρακαλάνε να τους πάρουν πίπες κάτι πατσαβουρογκόεμνες επί πληρωμή... Υπάρχει διαφορά... Αποκορύφωμα δε ήταν ο άλλος που έσκασε καμιά 200 ευρώ για να του την παίζουνε δυο μασατζούδες και το παρουσίασε και σαν κατόρθωμα...
ασε καλυτερα, να μην πουμε για "κατορθωματα" :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
1.98 με 2% σωματικό λίπος όταν έπαιζα μπασκετάκι και 6 δαχτυλίδια nba. Έχω και ιδιόκτητη ομάδα στο πρωτάθλημα τώρα.

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.235
Πόντοι
481
ειμαι 1.70 και ειμαι σιγουρος οτι θα ειχα πιο μεγαλη επιτυχια στον ερωτικο τομεα αν ημουν πιο ψηλος
σκεφτομαι να παω γερμανια για οικονομικους λογους απο την αλλη ομως οι γερμανιδες ειναι πιο ψηλες απο τις ελληνιδες και γενικα φοβαμαι οτι θα ειμαι σε πιο ασχημη κατασταση εκει περα...
ναι μεν θα εχω πιο πολλα λεφτα αλλα αμα δε μπορω να σταυρωσω γκομενα...
τουλαχιστον ομως η γερμανια εχει τα φημισμενα fkk clubs και γενικα παραδωση στον αγοραιο ερωτα
η αλλη επιλογη ειναι η μεταναστευση στην αγγλια που βαση στατιστικων ο μεσος κατοικος μεγαλης βρετανιας ειναι λιγο πιο κοντος απο το μεσο ελληνα..αλλα εκει δεν εχει fkk clubs

δε τρολαρω οι ανησυχίες μου ειναι πραγματικες
Να πιστέψω λοιπόν πως δεν τρολάρεις... μπερδεμένα μας τα λες όμως.
Μην έχεις άγχος για το ύψος σου . Σε έχουν κομπλάρει τα κορίτσια που σαλονάρουν με τα πορνοτάκουνα?.. λίγες είναι πάνω από 1.60.
Λες για fkk .. για ποιό λόγο μεταναστεύεις, για να πηδήξεις ή να δουλέψεις?..
Εχεις ταξιδέψει καθόλου στο εξωτερικό? Τι ηλικία έχεις?.. Σπουδές?..
Η απόφαση για μετανάστευση έχει να κάνει περισσότερο με το επάγγελμα σου. Να το τολμήσεις. Κι αν όλα πάνε στραβά η Ελλαδίτσα θα σε περιμένει πάντα.
Γερμανικά μιλάς?.. αν όχι ξέχνα τη Γερμανία... ή μάθε πριν πας. Ειναι δύσκολη γλώσσα, σαν τα ελληνικά - τρία γένη, δοτική, ανώμαλα ρήματα κλπ.
Ολες οι Γερμανίδες δεν είναι ψηλές, ούτε έχει μόνο Γερμανίδες -- από μετανάστες φουλ, θα βαρεθείς να συναντάς Τούρκους και άλλους βαλκάνιους.
Το αν σταυρώσεις γκόμενα ή όχι δεν έχει να κάνει με τη χώρα αλλά εξαρτάται αποκλειστικά από σένα. Στη Β. Ευρώπη θα είσαι, όχι στη Σαουδική Αραβία.
Και για την Αγγλία τα ίδια ισχύουν. Αν θες να γαμήσεις , βρίσκεις. Οι Αγγλοι πίνουν σαν τα ψάρια και τους βλέπεις πεσμένους στα πεζοδρόμια το σ/κ. Λες να μην πηδιούνται οι Αγγλίδες?.. δεν έχεις ακούσει τι ξεσάλωμα ρίχνουν στα νησιά μας?.. νομίζεις πίσω στη χώρα τους είναι κυρίες?
Αν θέλεις περισσότερες συμβουλές στείλε πμ

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
Τα αποτελέσματα που βγήκαν εδώ είναι ακριβή αφαιρώντας πέντε πόντους (το κατιτίς παραπάνω)
Εξάλλου τα τελευταία στατιστικά για το μέσο ύψος των ελλήνων το βάζουν στα 1,77
Αν βάλουμε ότι αυτά βγαίνουν από το στρατό άρα αφορούν τους νέους (οι παλιοί ήταν κοντύτεροι) μιά χαρά βγαίνει μέσο ύψος εδώ το 1,75

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.797
Πόντοι
441
με τακουνια η χωρις;

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
Να πιστέψω λοιπόν πως δεν τρολάρεις... μπερδεμένα μας τα λες όμως.
Μην έχεις άγχος για το ύψος σου . Σε έχουν κομπλάρει τα κορίτσια που σαλονάρουν με τα πορνοτάκουνα?.. λίγες είναι πάνω από 1.60.
Λες για fkk .. για ποιό λόγο μεταναστεύεις, για να πηδήξεις ή να δουλέψεις?..
Εχεις ταξιδέψει καθόλου στο εξωτερικό? Τι ηλικία έχεις?.. Σπουδές?..
Η απόφαση για μετανάστευση έχει να κάνει περισσότερο με το επάγγελμα σου. Να το τολμήσεις. Κι αν όλα πάνε στραβά η Ελλαδίτσα θα σε περιμένει πάντα.
Γερμανικά μιλάς?.. αν όχι ξέχνα τη Γερμανία... ή μάθε πριν πας. Ειναι δύσκολη γλώσσα, σαν τα ελληνικά - τρία γένη, δοτική, ανώμαλα ρήματα κλπ.
Ολες οι Γερμανίδες δεν είναι ψηλές, ούτε έχει μόνο Γερμανίδες -- από μετανάστες φουλ, θα βαρεθείς να συναντάς Τούρκους και άλλους βαλκάνιους.
Το αν σταυρώσεις γκόμενα ή όχι δεν έχει να κάνει με τη χώρα αλλά εξαρτάται αποκλειστικά από σένα. Στη Β. Ευρώπη θα είσαι, όχι στη Σαουδική Αραβία.
Και για την Αγγλία τα ίδια ισχύουν. Αν θες να γαμήσεις , βρίσκεις. Οι Αγγλοι πίνουν σαν τα ψάρια και τους βλέπεις πεσμένους στα πεζοδρόμια το σ/κ. Λες να μην πηδιούνται οι Αγγλίδες?.. δεν έχεις ακούσει τι ξεσάλωμα ρίχνουν στα νησιά μας?.. νομίζεις πίσω στη χώρα τους είναι κυρίες?
Αν θέλεις περισσότερες συμβουλές στείλε πμ
δε με κομπλαρουν τα κοριτσια που σαλοναρουν εκεινες ετσι και αλλιως τις μαμαω με λεφτα...η πραγματικοτητα με κομπλαρει
πριν λιγες μερες ακουσα τη συζητηση δυο γυναικων και πηγε καπως ετσι....
-ο ταδε καλο παιδι ειναι ε?
-ναι πολυ καλο
-λιγο κοντουλης ομως ε?
-ναι
απογητευμενα συμφωνησαν οτι ο τυπος ειναι κοντος..τον ξερω ειναι οντως καλο παιδι και ναι ειναι λιγο πιο κοντος απο μενα κατα τα αλλα δε εχει καποιο αλλο προβλημα εμφανισιακα και οι γυναικες που το λεγαν αυτο ειναι πιο κοντες απο αυτον...και πριν απο λιγο η μια ελεγε οτι ψαχνει ενα καλο παιδι γιατι ειναι μονη της....
μιλαμε για εναν παραγοντα που δε μπορεις να αλλαξεις...

ειμαι στο τομεα της τεχνολογιας και εξω ο μισθος ειναι 5 φορες πιο μεγαλος ,ενας λογος που θελω να βγαζω πιο πολλα λεφτα ειναι για να πηγαινω με πιο πολλες τανες...ηδη το περισσοτερο εξτρα εισοδημα μου εκει πηγαινει...μπορεις να πεις μαλλον οτι ειναι το παθος μου
για αυτο για παραδειγμα να ειμαι σε χωρα που βγαζω λεφτα αλλα ο αγοραιος ερωτας δε ειναι αναπτυγμενος ή ακομα και παρανομος δε θα ειχε μεγαλο νοημα για μενα
στη αγγλια δε ειναι παρανομο αλλα μαλλον δε ειναι τοσο αναπτυγμενο οσο στη γερμανια νομιζω...
γενικα γυναικες πιο ψηλες απο μενα δε τις βρισκω τοσο ελκυστικες για αυτο αποφευγω cg πανω απο 1.70

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Σου έχω το καλύτερο παληκάρι, κοντά 185, γυμνασμένο, φιλοσοφημένο, 30αρη με αντοχές.
δικό μας παιδί, ξέρει και κραβ μανγκα :confused:
Αυτός μόνος δεν μπορεί να μου στείλει γιατί ντρέπεται;
Σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες πάντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom